Informatii comunicate

COMUNICATE

 

GLS obtine mai multe certificari ISO pentru management de mediu si calitate


Categorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 19.02.2013

Servicii de logistică de încredere şi cu efecte minime asupra mediului în întreaga Europă : înca opt companii GLS au primit certificarea pentru standardul de mediu ISO 14001. Două alte companii din cadrul grupului au obţinut certificări ISO 9001 pentru managementul calităţii pentru prima dată.

 

Majoritatea companiilor GLS deţin momentan certificări pentru standardul de mediu ISO 14001.Până la începutul anului, încă opt companii s-au alăturat celor cinci companii ce au primit certificările în 2011. DEKRA, compania de inspecţie ce desfăşoară operaţiuni în întreaga lume, a confirmat că toate aceste companii folosesc un sistem eficient de management de mediu.

 

"Standardul ISO este cel mai important standard în managementul de mediu pentru afaceri," a menţionat Rico Back, CEO al GLS. "Certificarea ne obligă să ne îmbunătăţim în mod continuu procedurile, pentru a reduce consumul de resurse şi emisiile. Acest lucru ne ajută să ne împlinim scopurile iniţiativei noastre Think-Green de a ne desfăşura activitatea cu efecte minime asupra mediului."

 

Toate activităţile de mediu din cadrul GLS Group se desfăşoară pe platforma iniţiativei Think-Green. GLS construieşte locaţii noi cu un design ce respectă principiile de mediu, optimizează plănuirea transporturilor respectând aceleaşi principii şi încurajează personalul să acţioneze la locul de muncă cu responsabilitate în ceea ce priveşte mediul. GLS evaluează constant succesul politicii sale de mediu. Reprezentanţii iniţiativei Think-Green încurajează personalul în mod activ să gândească într-un mod care protejează mediul şi să acţioneze de o manieră care promovează implementarea măsurilor încercate şi testate.

 

Asigurarea unui serviciu de calitate în întreaga Europă

GLS îşi monitorizează şi îmbunătăţeşte în mod sistematic calitatea serviciilor.Ca şi în cazul managementului de mediu, aceasta este o parte integrantă a sistemului de management care e standard în cadrul GLS Group din întreaga Europă. Eficienţa sa este recunoscută în mod regulat de către DEKRA. Sistemul de management al calităţii în aproape toate companiile GLS e acum în conformitate cu ISO 9001. GLS Spain şi GLS B.V. (Holding) au obţinut de asemenea acum certificarea din partea DEKRA pentru prima dată. Acestea se adaugă celorlalte 15 companii care au obţinut sigiliul oficial de aprobare în anii precedenţi.

 

"Toate procedurile adoptate de GLS au un scop unic : acela de a asigura livrări de încredere în întreaga Europă," spune Rico Back. " Sistemul nostru de management al calităţii, care include un sistem complet al caracteristicilor esenţiale, reprezintă un punct forte în îndeplinirea acestui scop. "

 

În acest an, GLS se pregăteşte pentru certificarea ISO 9001 în încă două ţări. Certificarea de management al mediului e planuită pentru încă cinci companii. Atunci integrarea companiilor naţionale în standardul de management de mediu al GLS va fi complet.


Privire de ansamblu: Certificări GLS ISO

 

Certificări noi

Certificări existente

Sistem GLS de management de mediu (certificări ISO 14001)

Cehia, Ungaria, Polonia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Holding (GLS B.V.)

Austria, Belgia, Germania, Luxembourg, Olanda

Sistem GLS de management al calităţii (certificări ISO 9001)

Spania,

Holding (GLS B.V.)

Austria, Belgia, Cehia, Franţa, Germani, Ungaria , Irlanda, Italia, Luxembourg, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia

 

Grupul GLS în Europa

GLS, General Logistics Systems B.V. (cu sediul central în Amsterdam), oferă servicii de coletărie de încredere şi de înaltă calitate pentru 212.000 clienţi în Europa, la care se adaugă servicii de logistică şi servicii expres. "Lider european în privinţa calităţii " este principiul de bază al companiei GLS. În acest context, sustenabilitatea este primordială la GLS : iniţiativa Think Green din întreaga Europa include activităţi menite să protejeze mediul înconjurător. Prin companii proprii şi prin intermediul companiilor partenere, Grupul oferă o reţea ce acoperă 37 de ţări europene şi care este conectată la celălalte continente prin înţelegeri contractuale. GLS dispune de 37 HUB-uri internaţionale şi 600 depozite. Prin intermediul reţelei sale de livrări pe cale rutieră, GLS este unul din liderii în servicii de coletărie din Europa. 13.400 angajaţi gestionează 375 milioane de colete pe an. În fiecare zi  16,510 vehicule livrează pentru GLS. În anul financiar 2011/12 GLS a obţinut venituri de 1.81 miliarde EUR.

 

Diana Badiu 

Customer Service

GLS General Logistics Systems România SRL
550231, Sibiu. Str Dorobanţilor, Nr. 106
Tel:    +(4)0269-501.900
Fax:   +(4)0269-501.950
E-mail: diana.badiu@gls-romania.ro
Web: www.gls-romania.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online