Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Gerhard Zeiler a fost numit presedinte al Turner Broadcasting System International


Gerhard Zeiler a fost numit presedinte al Turner Broadcasting System InternationalCategorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 09.02.2012

Gerhard Zeiler, director al unei televiziuni internaţionale, se alătură companiei Turner Broadcasting System, Inc. (TBS, Inc.) în funcţia de preşedinte al Turner Broadcasting System International - divizia care gestionează la nivel mondial reţelele de televiziune ale TBS, Inc. şi activităţile aferente acestora. Anunţul a fost făcut de Phil Kent, preşedinte şi CEO al Turner Broadcasting System, Inc..

 

Zeiler, CEO al RTL Group, divizie a Bertelsmann AG, coordonează cea mai mare companie de televiziune şi producţie TV din Europa. Odată cu preluarea conducerii diviziei internaţionale a TBS, Inc., Zeiler va fi responsabil de susţinerea eforturilor de întărire a brandurilor şi dezvoltarea noilor oportunităţi de business.

 

"Ne bucurăm că Gerhard ni se alătură şi că una dintre cele mai performante şi importante divizii a companiei noastre va beneficia de vasta lui experienţă în media pe plan internaţional", a declarat Phil Kent. "Realizările lui în privinţa programelor, experienţa antreprenorială într-o mare companie, abilitatea de a dezvolta direcţii variate ale unui business, profunda înţelegere a oportunităţilor oferite de mediul digital şi pasiunea pentru televiziune îl fac un partener ideal pentru noi, un lider excelent pentru divizia pe care o preia şi un membru important al companiei. Ne bucurăm că vom colabora pentru extinderea brandurilor-cheie şi a obiectivelor, dezvoltarea internaţională şi creşterea noilor pieţe."

 

"Observând de-a lungul vremii compania Turner, ştiu că are un profil proeminent atât în relaţia cu clienţii, cât şi în comunitatea de afaceri internaţională", spune Zeiler. "Această mutare este o oportunitate de a contribui la creşterea unora dintre cele mai valoroase branduri media din lume şi de a dezvolta business-ul alături de oameni pe care îi admir şi cu care am lucrat de-a lungul anilor, precum Phil Kent şi colegii din Time Warner. E o perioadă plină de provocări pentru industria noastră şi Turner Broadcasting şi cred cu putere în capacitatea noastră de a fi lideri."

 

Turner Broadcasting System International operează versiuni ale brandurilor-cheie TBS, Inc. precum CNN, TNT, Cartoon Network şi Turner Classic Movies, dar şi reţele şi activităţile dedicate unor anumite ţări sau regiuni. În ultimii ani, Turner Broadcasting şi-a dublat prezenţa în America de Sud, a semnat parteneriate media strategice în Japonia şi Coreea, s-a extins în nordul europei şi Chile, s-a asociat cu Warner Bros. şi HBO, mărind acoperirea globală a Time Warner. În prezent, Turner Broadcasting operează peste 130 de posturi de televiziune în peste 30 de limbi din 200 de ţări din întreaga lume. 


Ca preşedinte al Turner Broadcasting System International, Zeiler va coordona activitatea reţelelor pentru copii, a celor de divertisment şi a serviciilor media din afara Americii de Nord, distribuţia şi operaţiunile comerciale ale CNN International, operaţiunile joint venture Turner Broadcasting, precum şi divizia de licensing şi merchandising. Zeiler îi va raporta lui Phil Kent şi va coordona o divizie cu 3.800 de angajaţi în Europa, Asia-Pacific şi America Latină.

 

Cele mai recente poziţii ocupate de Zeiler sunt cele de CEO al RTL Group, post deţinut din martie 2003, şi de mebru al conducerii companiei Bertelsmann AG. Sub conducerea sa, RTL şi-a extins reţeaua de televiziuni din vestul Europei până în Croaţia, a dus pe piaţa americană show-urile American Idol şi America's Got Talent şi a extins portofoliul holdingului la 41 de posturi TV şi 34 de posturi de radio în 10 ţări. Şi-a început cariera ca jurnalist, devenind apoi purtător de cuvânt pentru cancelarii Austriei. După ce a ocupat funcţia de secretar general al televiziunii publice austriece, ORF, Gerhard Zeiler a devenit CEO al Tele 5 şi apoi al RTL II din Gemania. S-a întors în Austria ca director general al ORF, iar în 1998 a fost numit CEO al RTL, cel mai mare post de televiziune din Germania. Printre multele recunoaşteri profesionale de care se bucură, Zeiler este şi primul cetăţean din afara Statelor Unite ale Americii care a primit prestigiosul premiu Brandon Tartikoff Legacy din partea Asociaţiei Naţionale a Directorilor de Programe de Televiziune (NATPE). În 2004, Gerhard Zeiler a fost numit Personalitatea Anului în Media la târgul MIPCOM de la Cannes.

 

Turner Broadcasting System (TBS) Europe oferă unele dintre cele mai de succes şi celebre branduri în materie de ştiri şi entertainment - CNN, Cartoon Network, Boomerang, TCM (Turner Classic Movies) şi Adult Swim, în 100 de ţări din Europa, Africa și Orientul Mijlociu. Pe lângă posturile de televiziune pe care le operează, TBS este şi unul dintre liderii dezvoltării brandurilor pe Internet, în reţelele broadband sau wireless, pe platforma DVD-urilor, pe piaţa comerţului electronic, de merchandising, în cinema, print, precum şi pe toate celelalte platforme de distribuţie. Turner Broadcasting System Europe Limited aparţine concernului Time Warner Company.

 

Pentru mai multe informaţii vă rugăm contactaţi: 

Alina Bratu 

PR Executive România

Email: alina.bratu@turner.com 

Tel: +40 (0)761 109 999


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online