Informatii comunicate

COMUNICATE

 

HERT Design, un nou brand conceput de Seed Consultants


HERT Design, un nou brand conceput de Seed ConsultantsCategorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 20.05.2011

Compania de consultanta de brand si design Seed Consultants, partener exclusiv al Landor Associates in Romania, a creat un nou brand pe piata romaneasca de mobilier si decoratiuni, in urma unui program de branding demarat la inceputul acestui an.

 

Brand-ul HERT Design este detinut de doi tineri antreprenori romani, cu background in companii multinationale si o viziune coerenta de business. Afacerea HERT Design este un boutique de creatie si productie de mobila care a pornit din pasiunea celor doi antreprenori pentru design, dar mai ales a dorintei lor de a oferi clientilor o experienta placuta in momentul luarii deciziilor pentru decorarea casei sau amenajarea spatiilor comerciale.

 

Diferentiatorul brand-ului HERT Design rezida in modul in care echipa interactioneaza cu clientii, de la sfaturile si consilierea oferite si pana la incurajarea acestora spre idei indraznete, nelimitate de forme, materiale sau culori. Printre clientii HERT Design se regasesc companii de top romanesti si multinationale, dar si persoane fizice care isi doresc obiecte unice de mobilier pentru acasa.

 

Esenta brand-ului HERT Design rezida in crearea de experiente, povesti si senzatii, generate de obiectele de design realizate, in jurul carora este exprimat apoi intreg spatiul unei incaperi. Ceea ce HERT Design isi propune este sa stimuleze creativitatea clientilor sai, sa-i stimuleze sa viseze si sa-si creioneze propriile idei, pentru ca si cele mai indraznete planuri pot fi executate.

 

Conceptul din spatele identitatii vizuale porneste de la forma de creion care schiteaza, ceea ce articuleaza practic intreaga constructie, expresia compozitiei fiind subliniata prin linia trasata de acesta. Este modul vizual prin care este redata posibilitatea realizarii oricaror idei indraznete.

 

Echipa Seed a dezvoltat pentru HERT Design platforma de brand, identitatea vizuala, aplicatiile de brand si designul website-ului (www.hertdesign.ro).

 

"Crearea brand-ului HERT Design a fost un proces foarte provocator pentru noi, pe de-o parte pentru ca este un brand despre design, care impunea o abordare creativa si diferentiatoare la nivel conceptual, iar pe de alta parte pentru ca echipa clientului este una perfectionista si riguroasa, care lucreaza la cele mai inalte standarde si asteptarile erau extrem de ridicate. Ne-am bucurat ca solutia livrata a fost imbratisata cu entuziasm de client si ne mandrim cu un astfel de brand in portofoliul nostru", declara Dochita Zenoveiov, Managing Director Seed Consultants.

 

"Brand-ul HERT Design isi propune sa ofere clientilor o experienta pozitiva si favorabila in etapa dificila a amenajarii unei case sau sediu, tocmai pentru ca, de cele mai multe ori cand ajung in acest punct, clientii sunt dezamagiti de majoritatea producatorilor de pe aceasta piata. Noi suntem o echipa de profesionisti care se straduiesc ca totul sa iasa perfect, de la crearea schitei de design si pana la ultimele finisaje ale obiectelor. Iar echipa Seed a surprins atat prin pozitionare, cat si prin expresia vizuala exact aceasta «obsesie pentru perfectiune» pe care o avem si pe care o livram clientilor nostri", povesteste Eduard Tuca, Managing Partner HERT Design.

 

Echipa de proiect din partea Seed Consultants & Landor a fost alcatuita din Dochita Zenoveiov - Managing Director, Roxana Iancu - Senior Brand Consultant, Catalina Vulpe - Project Executive, Raluca Beldiman - Brand Designer, iar din partea HERT Design Eduard Tuca - Managing Partner, Razvan Hoffman - Managing Partner, Gheorghe Dumitrescu - Production Director.

 

Despre Seed Consultants Branding & Design

Seed Consultants, Partener exclusiv Landor, este singura agentie de branding locala cu un parteneriat extern de talie mondiala. Cele doua companii colaboreaza strans atat pentru proiecte locale, cat si internationale, reusind astfel sa imbine practica locala, intelegerea si cunoasterea culturii romanesti, cu expertiza globala in branding.

 

Portofoliul Seed Consultants numara branduri importante multi-premiate la concursurile internationale de design precum Scandia Food, MedLife, Radio ZU, Petrom City, Willbrook International, Angst, INTACT Media Group, Antena 1, Ruukki Romania, VIP Air, GSP TV, Gazeta Sporturilor, Power Club, Tempora, Galador, Financiarul, Agrofam Holding.

 

Catalina Vulpe - Project Executiv

SEED CONSULTANTS BRANDING & DESIGN

www.seed-consultants.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online