Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Helinick – Protectia de care ai nevoie!


Helinick – Protectia de care ai nevoie!Categorie : Comunicate > Afaceri
Informatie adaugata de : SC. Zoom-Biz Srl
publicat pe : 28.02.2014

Un mod efectiv pentru prevenirea infractiunilor din magazine este dotarea spatiilor comerciale cu un sistem antifurt. Sistemele de antifurt din magazine sunt solutii ideale oriunde exista probleme cu furturi: magazine de imbracaminte, magazine de incaltaminte, supermarket-uri, librarii, biblioteci, magazine de cadouri, magazine de jucarii etc. Existenta sistemului antifurt ajuta comerciantii in cresterea vanzarilor, acestia pot expune produsele mai scumpe la locuri vizibile, care pana acum au stat intr-o vitrina ascunsa sau in cutie. Aceste sisteme antifurt pot reduce furturile semnificativ, transformand pierderile cauzate de acestea in castiguri. Helinick ofera sisteme antifurt performante pentru magazine in scopul reducerii pierderilor. Helinick este o firma specializata in proiectarea solutiilor de securitate pentru diverse aplicatii, punand la dispozitia clientilor solutii complete de supraveghere si control.

 

Pentru a avea un control eficient al activitatilor la orice ora din zi, Helinick ofera mai multe optiuni pentru sistemul antifurt din magazine, cum ar fi numaratoarul de persoane, sistemele antiefractie si de control al accesului, precum si de supraveghere video. Informatiile furnizate de sistemul de numarare persoane sau control acces sunt disponibile prin internet. Cu ajutorul rapoartelor pe care acestea le redau si a semnalizarii prin alarma a incidentelor de furt sau efractie, ai un control deplin asupra situatiilor aparute. Sistemul ofera disponibilitate pe un web browser standard si se integreaza simplu cu sistemele de gestiune existente. Camerele video ofera o monitorizare continua, avand posibilitatea de a sari la anumite imagini de interes fara necesitatea derularii complete a inregistrarilor. In acest mod, se culeg toate datele utile pentru luarea deciziilor de optimizare a activitatilor din magazin si cresterea vanzarilor. Trasaturile principale ale unor astfel de sisteme sunt: integrarea simpla cu sistemele de gestiune existente, controlul deplin al activitatilor din magazin, prin generarea de rapoarte, disponibilitatea prin web browser standard si monitorizarea sistemelor de control acces si supraveghere video. Sistemele oferite de Helinick au un raport optim calitate-pret.

 

Cu sediul in Bucuresti, Helinick se bazeaza pe importul si comercializarea sistemelor de securitate, realizand si solutii de integrare a sistemelor de siguranta. Valorile care sunt dezvoltate in cadrul societatii sunt consecventa, spiritul de echipa, profesionalismul, exactitatea, promptitudinea. Cu o vasta experienta, firma a reusit sa controleze procesele legate de implementarea solutiilor si sa realizeze o infrastructura organizationala bine structurata, bazata pe responsabilitati si competente, adaptata conditiilor specifice pietei din Romania. Societatea dispune de o echipa cu o mare putere de munca, capabila sa ofere solutii, chiar si pentru cele mai dificile probleme. Pe langa inovatia tehnica a sistemelor antifurt, acestea au si costuri scazute, astfel incat fiecare companie care detine un magazin indiferent de dimensiunea acestuia, are posibilitatea de instalare a acestui sistem.

 

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de compania Helinick acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei. Utilizarea sistemelor electronice antifurt produse si culegerea informatiilor privind activitatile din magazin reprezinta o solutie pentru minimizarea pierderilor. Beneficiaza de sistemele antifurt pentru magazine puse la dispozitie de compania Helinick pentru a evita situatiile neplacute si pentru a evita pierderile.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Rochiile de zi nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba
book Tapet de la Decolandia
book Sistem de alarma GSM cu Supraveghere Canton
book Alegeti surse neintreruptibile de energie de calitate, prelungiti viata echipamentelor electrice
book Optati pentru popi metalici second hand, un necesar pentru eficienta in sustinerea placilor de beton
book Beneficiati de combinatia unei sigurante sporite cu durabilitate utilizand usi Porta Doors
book Hidroizolatii si eficienta maxima in impiedicarea infiltrarii apei
book Pentru servicii de colectare deseuri periculoase in Prahova, cereti ajutor profesional de la Pacos Eco Colectare!
book Comandati cu incredere cele mai puternice si calitative produse, magnetii Neodim din oferta companiei Euromagnet!
book Cele mai bune masini de facut gheata le gasiti la Frigotehnics Serv Com!
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online