Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Irina Socol este in topul celor mai buni antreprenori din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA)


Categorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 22.11.2011

Antreprenoriatul românesc primeşte nota maximă din partea juriului competiţiei „Stevie Awards for Women in Business"!

 

SIVECO Romania este de două ori nominalizată la categoria „Cel mai bun antreprenor din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa" (Best antrepreneur in EMEA): Irina Socol şi la categoria „Business Helping Women".

 

Preşedintele şi directorul general al SIVECO Romania este în topul antreprenorilor din regiunea EMEA, alături de omologi din Marea Britanie şi din Olanda. Juriul a apreciat parcursul constant ascendent al firmei conduse de Irina Socol şi proiectele mari de informatizare realizate în cei 20 de ani de activitate în domeniul învăţământului, sănătăţii, agriculturii, vămilor, băncilor, pentru informatizarea organizaţiilor private.

 

Categoria Women Helping Women a recunoscut valoarea proiectelor dedicate promovării femeilor dezvoltate de compania condusă de Irina Socol.

 

Astfel, SIVECO Romania este implicată activ în proiectul RENOVA ce asigură transferul de cunoştinţe pentru personalul de asistenţă medicală din întreaga Europă pentru a dezvolta abilităţile profesionale ca manageri. Proiectul prevede organizarea a două centre pilot de training în România şi Polonia unde sunt instruite 100 de asistente medicale - 60 din România şi 40 din Polonia.

 

Proiectul „Şanse egale pentru cariere de succes", în care SIVECO Romania este partener, are ca grup ţintă 800 de femei cu responsabilităţi în domeniul resurselor umane şi 900 aflate în căutarea unui loc de muncă. Proiectul contribuie la creşterea şanselor de angajare, precum şi la diminuarea stereotipurilor sociale privind rolul femeii la locul de muncă, prin promovarea politicilor nondiscriminative în recrutarea, angajarea şi desfăşurarea ulterioară a carierei femeilor.

 

Despre Stevie Awards

 

Competiţia Stevie Awards onorează şi recunoaşte public realizările şi contribuţiile pozitive ale organizaţiilor şi ale oamenilor de afaceri din întreaga lume. Începând din 2004, competiţia celebrează anual femeile din afaceri, aducând în prim planul presei, al comunităţii de afaceri şi al publicului larg acele personalităţi care au reuşit să conducă businessuri de succes, generând valoare pentru organizaţie şi comunitate.

 

Premiile Stevie Awards pentru femei sunt guvernate de un consiliu de evaluatori, specialişti în domeniul afacerilor globale.

 

Despre SIVECO Romania

 

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul din integratorii software de succes din Europa Centrală şi de Est. Compania dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adaugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.

 

Compania a fost înfiinţată în 1992 şi are în prezent peste 1.100 de angajaţi.

 

Acţionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V şi SIVECO Management Team.

 

Adresându-se cu precădere organizaţiilor private şi publice, SIVECO Romania oferă soluţii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness, pentru piaţa naţională şi internaţională. SIVECO Romania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.

 

De-a lungul celor 19 ani de existenţă, compania şi-a construit o reputaţie solidă, fiind recompensată cu peste 125 de premii interne şi internaţionale.

 

SIVECO Romania SA este certificată ISO 9001:2008 de către compania franceză AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvoltă parteneriate solide cu cele mai mari companii de software şi hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

 

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociaţii profesionale şi de afaceri din România (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) şi internaţionale (European Association for Information Technology - EITA, Information Society Technologies Advisory Group - ISTAG) şi a aderat la importante iniţiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency şi PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

 

Georgiana CAPUERDE

Corporate Communication Manager

 

SIVECO Romania

Victoria Park

73-81 Bucuresti-Ploiesti Drive,

Building C4, District 1, 013685, Bucharest, Romania

Tel: 021 302 3300

Tel: 0731.490.641

Fax: 021 302 3391 

www.siveco.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online