Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Lansare ,,Cartea Alba a IMM-urilor din Romania 2011”, editia a IX-a


Lansare ,,Cartea Alba a IMM-urilor din Romania 2011”, editia a IX-aCategorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 13.07.2011

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) în colaborare cu Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri (AIPPIMM) şi Institutul de Management şi Marketing Internaţional Manager organizează joi, 14 iulie 2011, orele 10:30, la Clubul Diplomatic (Bucureşti, Aleea Mina Minovici, nr. 1, sector 1) lansarea versiunii în limba română a ,,Cartei Albe a IMM-urilor din România 2011", ediţia a IX-a.

 

Partenerii evenimentului sunt Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România(CECCAR), EximBank şi Piraeus Bank.

 

Partenerii media ai evenimentului sunt următorii: Agenţia Naţională de Presă Agerpres, Avocatnet, Anunţ Exclusiv, Apulum 94, Banknews.ro, Bloombiz, Business Adviser, Business Point, Bursa, Business Woman Magazine, Business&Money, Calendarevenimente.ro, Centruldepresa.ro, Clubafaceri.ro, Comunicatedepresa.ro, Comunicatemedia.ro, Curierul Naţional, Ecomunicate.ro, Efin.ro, Economistul, Finanţare.ro, Gazeta de Sud, Market Watch, Manager.ro, Media Bloc, Nastratin, Newschannel.ro, N24plus, Smartfinancial.ro, Spin Media, Wallstreet.ro,  webPR.ro, Euractiv.ro, Hotnews.ro.

 

Lucrarea a fost realizată de un colectiv de specialişti şi reprezintă cea mai cuprinzătoare şi aprofundată analiză a situaţiei IMM-urilor din România, a fenomenului întreprenorial, a performanţelor şi problematicii IMM-urilor, fiind un titlu de referinţă în literatura de specialitate, atât în România cât şi la nivelul Uniunii Europene.

 

,,Carta Alba a IMM-urilor din România"- ediţia 2011, se constituie atât ca o radiografie a stării evolutive a IMM-urilor din România, cât şi a contextului socio-economic în care acestea îşi desfăşoară activitatea, surprinzând totodată şi efectele crizei economice asupra acestui sector, la nivelul anului 2011.

 

Despre CNIPMMR

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) este o confederaţie patronală reprezentativă la nivel naţional pentru IMM-uri, non-guvernamentală, apolitică şi non profit. CNIPMMR participă la toate structurile de dialog social tripartit la nivel naţional şi local, precum şi la negocierea contractului colectiv de muncă unic la nivel naţional şi desfăşoară activităţi deosebit de importante pentru susţinerea intereselor IMM-urilor, fiind recunoscută ca organizaţie de utilitate publică. La nivel internaţional, CNIPMMR este membru în Uniunea Europeană a Artizanatului şi a IMM-urilor (UEAPME), în Asociaţia Mondială pentru IMM-uri (WASME), în Biroul Balcanic al Clasei de Mijloc, în Consiliul European pentru Întreprinderi Mici (ECSB) şi participă la dialogul social european (având un reprezentant în cadrul Comitetului Economic şi Social European), precum şi la activitatea Grupului de experti FP7 şi în cadrul Enterprise Policy Group - Business Chamber.

 

CNIPMMR

www.cnipmmr.ro/noutati/lansarea-cartei-albe-a-imm-urilor-din-romania-2011.html


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online