Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Managementul angajatilor valorosi: despre competitia pentru resurse umane de exceptie


Managementul angajatilor valorosi: despre competitia pentru resurse umane de exceptieCategorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 09.12.2011

În România, Ernst & Young este compania de audit şi asistenţă în afaceri cu peste 80% din angajaţi certificaţi sau în curs de certificare de către instituţii recunoscute la nivel internaţional şi local, precum ACCA, ACA, CIA, PRINCE, CAFR, CECCAR, ANEVAR, CNVM. Astfel, peste 150 dintre auditorii şi consultanţii companiei sunt certificaţi în acest moment în audit, contabilitate, consultanţă fiscală sau managementul riscului, iar peste 220 din angajaţi sunt în curs de a obţine aceste certificări profesionale.

 

Piaţa serviciilor de audit şi consultanţă necesită profesionişti foarte bine pregătiţi, iar principalii jucători din piaţă se luptă continuu pentru a-i atrage pe cei mai buni. Resursele umane calificate vor deveni tot mai specializate, mai competitive şi mai exigente în următorii ani, iar managementul angajaţilor valoroşi va deveni o funcţie strategică în conducerea oricărei companii, şi mai ales în cele de servicii.

 

„Pentru a păstra în companie oamenii valoroşi, Ernst & Young a dezvoltat în România o cultură organizaţională bazată pe formare continuă şi pe accesul la informaţie, care să ducă la atingerea potenţialului individual. Dezvoltarea capitalului uman de excepţie rămâne în continuare prioritatea noastră şi vom investi susţinut în pregătirea profesională şi în dezvoltarea personală a angajaţilor noştri", spune Alexandra Bebu, Director al departamentului de Resurse Umane, Ernst & Young România.

 

In luna septembrie Ernst & Young a angajat 55 de juniori, ca urmare a sesiunii de recrutare din 2011. O parte din noii membri ai echipei Ernst & Young a fost inclusă încă de la început în programul complex de formare şi certificare din partea celor mai apreciate instituţii de specialitate din Europa.

 

Recrutarea celor mai buni profesionişti porneşte de pe băncile facultăţii, şi de aceea Ernst & Young a dezvoltat o relaţie susţinută cu mediul academic din România. Compania organizează proiecte speciale pentru studenţii Academiei de Studii Economice din Bucureşti, dar desfăşoară activităţi şi împreună cu universităţi din ţară, precum Universitatea „Babeş-Bolyai" din Cluj, sau Universitatea „Emanuel" din Oradea, de unde selectează studenţi pentru poziţii de internship încă din 2008.

 

In toamna aceasta Ernst & Young a participat la târgul Angajatori de top cu o ofertă dedicată profesioniştilor cu 2-3 ani experienţă în audit şi consultanţă fiscală si a fost implicat ca partener intr-o serie de concursuri pe teme specifice de business pentru studenţii cu profil economic: pe 24 octombrie a participat la ACA business game in ASE, iar între 13 şi 17 decembrie, participă în calitate de partener principal la concursul Case Study 2011, organizat în fiecare an de asociaţia studenţească VWI Estiem.

 

„Ernst & Young va continua să investească resursele cele mai importante în oameni şi în cultura organizaţională bazată pe cunoaştere şi învăţare. Ne vom continua dialogul pe termen lung cu mediul academic şi comunitatea studenţească din România, pentru a recruta si forma cei mai buni specialişti pentru profesia noastră", concluzionează Alexandra Bebu, Director al departamentului de Resurse Umane Ernst & Young România.

 

Despre Ernst & Young

Ernst & Young este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 152,000 de angajaţi în 700 de birouri din 140 de ţări şi venituri de aproximativ 22.9 miliarde dolari în anul 2011. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le acordăm clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume. În România, Ernst & Young este unul dintre liderii de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei peste 450 angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Chişinău.

 

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina noastră de internet: www.ey.com

 

Elena Badea
Ernst & Young


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online