Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Marcile comunitare pe intelesul tuturor


Marcile comunitare pe intelesul tuturorCategorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 10.01.2012

Marcile comunitare sunt marcile inregistrate pe tot teritoriul Uniunii Europene. In prezent, exista din ce in ce mai multe societati comerciale romanesti care produc si exporta produse catre tarile din Uniunea Europeana.

 

Pentru a nu mai fi nevoie ca societatile sa isi protejeze marcile in fiecare stat in care produsele se exporta sau a se folosi sistemul de inregistrare international si, avand ca si consecinta imediata, scaderea costurilor, a fost creat sistemul marcilor comunitare.

 

Astfel, printr-o singura inregistrare la nivelul Uniunii Europene, se obtine o astfel de protectie in toate satele Uniunii Europene.

 

CABINETUL DE PROPRIETATE INDUSTRIALA ANDRA MUSATESCU este SPECIALIZAT in inregistrari comunitare si in analiza riscurilor folosirii sistemelor de inregistrare a marcilor: comunitar, national si international, precum si a costurilor aferente acestora.

 

Despre Cabinetul de Proprietate Industriala Andra Musatescu

Cabinet specializat, cabinetul nostru ofera celor interesati o gama larga de servicii privind domeniul proprietatii industrile, inregistrarea de brevete, inregistrarea de desene si modele industriale, inregistrarea marcilor, evaluarea, protejarea, monitorizarea, promovarea marcilor si a desenelor si modelelor industriale, numelor comerciale, numelor de domenii, indicatiilor geografice etc., asistand si reprezentandu-si clientii in obtinerea, apararea si valorificarea drepturilor in proprietate industriala in Romania si in plan international.

 

Ca o scurta prezentare a procesului de inregistrare a unei marci, mentionam urmatoarele:

 

1. in vederea inregistrarii unei marci este de preferat, pentru inceput, efectuarea unei cercetari documentare cu privire la evitarea unui potential conflict cu o marca anterioara. Astfel, cabinetul nostru ofera atat efectuarea de cercetari cat si interpretatea acestora, prezentand atat beneficiile cat si riscurile care ar putea decurge dintr-o inregistrare;

 

2. depunerea cereri de inregistrare a marcii cu clasificarea pe servicii si produse in functie de necesitatile utilizarii marci;

 

3. urmarirea ciclului de inregistrare pana la eliberarea certificatului de marca, intelegand aici atat raspunsurile la adresele OSIM cat si la redactarea de actiuni in instant daca este cazul. Echipa noastra de avocati si de consilieri in proprietate industriala are o practica indelungata si notorietate in demersuri de acest gen;

 

4. dupa inregistrarea marcii si eliberarea certificatului de marca titularul nu este ferit de incercarile de "uzurpare" sau chiar de contrafacere atat a marcii cat si a produselor sale. Pentru aceasta echipa noastra ofera monitorizarea marcilor in a carui proces sunt urmarite alte marci care se doresc a fi inregistrate de terti si cele care ar aduce atingere dreptului de proprietate asupra propriei marci. Acesta este un proces foarte important si suporta o foarte mare atentie. Astfel sunt verificate sistematic bazele de date nationale ale Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), bazele de date comunitare Oficiul pentru Armonizare a Pietei Interne (OHIM) si bazele de date internationale ale Organizatiei Internationale a Marcilor (WIPO), daca exista vre-o cerere de marca depusa si care ar aduce atingere clientului nostru. In cazul in care se descopera ca exista vre-un pericol pentru marcile clientului se actioneaza imediat pentru a fi stopata aceasta incercare de inregistre.

 

Totodata cabinetul nostru are o vasta experienta in aplanarea si rezolvarea conflictelor dintre marcile comunitare, internationale si nationale ce apar. Echipa de specialisti ce isi desfasoara activitatea in cadrul cabinetului au coordonat si coordoneaza si in prezent mai multe conflicte atat in Uniunea Europeana cat si in afara acesteia in favoarea propriilor clienti nationali si internationali, obtinand rezultate notabile.

 

De aici si pana la recunoastere internationala nu a fost decat un pas. Astfel, avocati si consilieri in proprietate industrial din cadrul cabinetului nostru sunt membri ale celor mai prestigioase si importante organizatii internationale atat in Europa cat si in lume, unde sunt foarte activi conlucrand cu ceilalti colegi din alte state in redactarea de rapoarte, propuneri de modificare a legislatiei in domeniu ce sunt prezentate in cadrul intalnirilor de lucru din cadrul comisiilor din care fac parte.

 

Cabinetul este castigator a numerose premii internationale, precum "Societatea de Avocatura/ Cabinetul de Avocat al Anului in Romania pentru Rezolvarea Conflictelor", premiu acordat de Acquisition International Magazine, "Avocatul de proprietate intelectuala al anului" din partea revistei britanice Corporate Intl. pentru excelenta in afaceri si performanta remarcabila.

 

Andra Musatescu Law & Industrial Property Offices

13 Septembrie 121, Bl. 127, 
Ap. 21, sector 5, Bucharest, Romania
Tel.: +4021 411 05 76 
Fax.: +4021 781 47 93
Emails: office@andramusatescu.ro 

http://www.andramusatescu.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online