Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Materiale PSI - Puneti protectia pe primul plan!


Categorie : Comunicate > Afaceri
Informatie adaugata de : SC. Zoom-Biz Srl
publicat pe : 03.03.2014

O buna gestionare a activitatii pentru prevenirea si stingerea incendiilor in cadrul societatilor inseamna reducerea riscurilor de incendiu, asigurarea conditiilor pentru salvarea persoanelor, a bunurilor prin interventii operative pentru limitarea si stingerea incendiilor. Organizarea acestei activitati este un atribut al managementului societatii, care trebuie sa depuna un efort constant in asigurarea sigurantei persoanelor avute in subordine, pentru desfasurarea in conditii optime a activitatii acestora. Pentru ca activitatea privind prevenirea si stingerea incendiilor sa fie cat mai eficienta, managementul societatii trebuie sa cunoasca importanta si rolul acesteia in ansamblul masurilor luate pentru managementul situatiilor de urgenta si sa cunoasca riscurile care se manifesta la nivelul operatorului economic / institutiei.

 

Cand vine vorba de prevenirea si stingerea incendiilor (P.S.I.) sunt necesare echipamente speciale pentru desfasurarea unor astfel de activitati. Echipamentele PSI asigura protectie impotriva apei, fumului si a substantelor toxice. Pentru o gama diversificata de astfel de produse, portalul Zoom-Biz va vine in intampinare cu o lista de firme capabile sa va rezolve orice problema din zona sigurantei si protectiei. In cadrul subcategoriei "Materiale PSI" va sunt oferite toate materialele de care aveti nevoie.

 

Asadar, daca va aflati in cautarea unei firme distribuitoare de echipamente pentru stingerea incendiilor, precum si pentru intretinerea acestora, Zoom-Biz e sursa ideala. Cautati in cadrul catalogului de produse PSI cea mai buna solutie pentru protejarea casei sau afacerii dumneavoastra de efectele devastatoare ale incendiilor si nu in ultimul rand de severitatea din ce in ce mai crescuta a controalelor corpului de pompieri militari!

 

Dintre echipamentele pe care le puteti achizitionale din subcategoria Materiale PSI putem remarca: 

- Stingatoarele portabile cu pulbere: sunt utilizate cel mai frecvent, datorita faptului ca prin intermediul substantei respective, care nu este coroziva sau abraziva, se sting incendii din clasele A, B, C, D. Agentul propulsor folosit este azotul, element ecologic si foarte stabil la variatiile de temperatura. Aceste tipuri de stingatoare sunt permanent presurizate in vederea utilizarii lor intr-o maniera eficienta, acestea utilizandu-se pentru echipamentele electrice care se afla sub tensiune mai mica de 1000 V. Stingatoarele portabile cu pulbere sunt rezistente si fiabile, datorita materialelor de calitate din care sunt confectionate (recipientii sunt din otel sau aluminiu; furtunul de evacuare este din cauciuc).

 

- Stingatoare portabile cu dioxid de carbon: utilizate pentru a stinge incendiile din casele B, C si E. Stingatoarele cu dioxid de carbon au o dubla actiune asupra focului: inlocuirea oxigenului atmosferic si racirea focarului cu agent de racire sub forma de zapada carbonica. Stingatoarele cu dioxid de carbon actioneaza eficient impotriva focului atat in spatiile interioare, cat si in cele exterioare, ele fiind testate la o presiune de 250 bar. Aceste echipamente sunt destinate utilizarii la o tensiune mai mica de 1000 V.

 

- Stingator transportabil cu spuma: recipientele acestor stingatoare sunt fabricate din aluminiu sau din otel sudat, sunt dotate cu robineti din alama cu parghie si furtun de evacuare din cauciuc cu intaritura stratificata. Presurizarea stingatoarelor se face cu ajutorul azotului deoarece acesta este ecologic si rezistent la variatiile de temperatura. Stingatoarele sunt usor de utilizat si actioneaza imediat impotriva focului, stingandu-l sau tinandu-l sub control pana la sosirea pompierilor.

 

In afara de aceasta oferta extrem de complexa de de stingatoare portabile si transportabile, firmele existente va mai pun la dispozitie si accesorii de prevenire si stingere a incendiilor, hidranti, picheti, costume de protectie si piese de schimb pentru stingatoare.

Daca doriti produse la cele mai inalte standarde si la cele mai accesibile preturi, puteti opta pentru servicii de proiectare a sistemelor antiincendiu. In acest sens aveti nevoie de realizarea unui proiect care sa tina cont de anumite aspecte ale cladirii, cum ar fi: numarul de incaperi, marimea acestora, numarul etajelor existente acolo unde este cazul, si multe altele. In functie de acestea sunt stabilite, de exemplu, cate detectoare de fum sau de temperatura vor fi instalate. Un astfel de proiect este posibil numai daca este conceput de catre profesionisti. Acestia va stau acum la dispozitie numai prin intermediul firmelor existente in cadrul portalului Zoom-Biz.

Pentru mai mult informatii, servicii si produse din domeniul PSI, accesati pagina www.zoom-biz.ro!


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Rochiile de zi nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba
book Tapet de la Decolandia
book Sistem de alarma GSM cu Supraveghere Canton
book Alegeti surse neintreruptibile de energie de calitate, prelungiti viata echipamentelor electrice
book Optati pentru popi metalici second hand, un necesar pentru eficienta in sustinerea placilor de beton
book Beneficiati de combinatia unei sigurante sporite cu durabilitate utilizand usi Porta Doors
book Hidroizolatii si eficienta maxima in impiedicarea infiltrarii apei
book Pentru servicii de colectare deseuri periculoase in Prahova, cereti ajutor profesional de la Pacos Eco Colectare!
book Comandati cu incredere cele mai puternice si calitative produse, magnetii Neodim din oferta companiei Euromagnet!
book Cele mai bune masini de facut gheata le gasiti la Frigotehnics Serv Com!
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online