Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Noul site Funerare-Ieftine.ro, mai rapid si usor de accesat

Noul site Funerare-Ieftine.ro, mai rapid si usor de accesat Categorie: Comunicate > Afaceri
Informație adăugată de: One Marck International SRL
publicat: 14.07.2021

 

Schimbările în ceea ce privește preferinţele clienţilor și evoluţia tehnologiei au determinat casa funerară One Marck Internaţional ce ofera servicii funerare nonstop in Bucuresti si Ilfov să își relanseze noul site, acesta fiind mult mai ușor de accesat și de navigat, având totodată și o încărcare mult mai rapidă a pginilor pe dispozitive mobile.

 

Societatea comerciala One Marck Internaţional SRL, cu o prezenta de peste 11 ani în domeniul serviciilor funerare, se preocupă permanent de satisfacerea nevoilor clienţilor săi, care se afla în faţa unui eveniment nefericit - decesul unei persoane dragi. Astfel ca firma specializată în servicii funerare și-a dezvoltat o nouă versiune de site care să permită acestora un acces mai facil la informațiile de care au nevoie în această situație.

Prin urmare, clienţii casei Funerare Ieftine au posibilitatea de a alege din cele șase pachete funerare puse la dispoziția acestora, pachete care cuprind preluarea documentelor de deces, toate articolele necesare slujbei de înmormântare și chiar transportul decedatului cu masini mortuale autorizate de la morgă la capelă, biserica, cimitir.

Până și persoanele care optează pentru incinerarea trupului decedatului pot găsi o gamă de servicii funerare special dedicate acestei procesiuni.

Prețurile practicate de Funerare Ieftine sunt foarte avantajoase, unele pachete funerare încadrându-se perfect în ajutorul de înmormântare oferit de stat - de 5.429 lei - pe baza talonului de pensie. Astfel ca familia îndoliată poate găsi un pachet potrivit oricărui buget, chiar și pachete funerare complexe, cu sicrie foarte elegante, pentru înmormântări fastuoase.

 

De asemenea, clienţii casei funerare pot alege și din cele două pachete de cosmetică funerară, care presupun curăţarea, îngrijirea și machierea tenului, pentru a acoperi trăsăturile inestetice produse de deces.

În plus, aceștia pot alege dintr-o gamă variată de produse și servicii funerare, fie în mod separat, fie pentru personalizarea unui pachet funerar. Serviciile funerare oferite de această firmă se adresează locuitorilor municipiului Bucureşti și localităţilor învecinate, din judeţul Ilfov.

Totuși, preluarea decedaţilor aduşi din străinătate și transport funerar international se poate oferi în orice localitate din țara, transportul fiind realizat cu ajutorul unor autospeciale frigorifice.

 

Despre Funerare-Ieftine.ro

Website-ul de servicii Funerare-Ieftine.ro este site-ul oficial al casei funerare One Marck International, casa funerară cu o vastă experiența în domeniu și a cărei echipe este formată numai din personal calificat. Pe lângă produsele și serviciile funerare la preţuri avantajoase, Funerare Ieftine deține și o sală de pregătire și toaletare a decedaţilor, dotată cu echipamente moderne - mese și frigidere mortuare - în conformitate cu cele mai noi norme funerare și respectând toate prevederile legale și igienico-sanitare.Publicitatea ta!
publicitate


Informatii comunicate
comunicate de aceeasi firma:
book Transportul funerar in localitati din Romania
book Ce trebuie facut in caz de deces
book Traditii funerare crestine
book Semnificatia insemnarii INRI pe crucea de la capataiul decedatului
 

Informatii comunicate
comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite știri și articole

Publicitatea ta!
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Publicitate online - promovare servicii

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink - publicitate

Ghid comunicare si promovare online