Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Numarul angajatilor din SIVECO Romania a crescut cu peste 50%


Categorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 23.08.2011

 

SIVECO Romania îşi păstrează reputaţia de bun angajator şi în acest an afectat de criză. Compania a angajat din ianuarie 2011 şi până în prezent 380 de specialişti IT, ajungând la 1.050 de angajaţi. Creşterea cu peste 50% a echipei este datorată numărului mare de proiecte interne şi internaţionale pe care compania le desfăşoară în România şi în ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.

 

Într-un top al angajărilor, cele mai multe posturi au fost ocupate de specialişti în domeniile eLearning, eAgriculture şi Customized Application Development.

 

"Sperăm ca noii colegi să se adapteze cu uşurinţă în marea noastră echipă. Mulţi dintre ei au absolvit de curând facultatea şi doresc să îşi construiască o carieră frumoasă în domeniul IT. Le oferim posibilitatea să lucreze în proiecte mari care îi vor ajuta să se dezvolte profesional şi să devină experţi recunoscuţi internaţional. De la începutul acestui an, în companiile de software s-au făcut cele mai multe angajări. Este încă o dovadă că în această industrie, una dintre cele mai dinamice din economia românească, se face cu adevărat performanţă", a declarat Daniela Bichir, Vicepreşedinte Resurse Umane şi Calitate în cadrul SIVECO Romania.

 

SIVECO Romania este cunoscută în rândul angajatorilor pentru implicarea consecventă în acţiuni în sprijinul comunităţii. Compania îşi evaluează anual activitatea din punct de vedere economic, social şi de mediu prin raportul de responsabilitate socială.

 

Contribuţia companiei la dezvoltarea societăţii este dată de proiectele derulate în România, şi pentru organizaţii ale Uniunii Europene, în Tunisia, Azerbaijan, Turcia, Bulgaria, Maroc, Emiratele Arabe Unite, Moldova, Belarus, Oman, Bahrein, Cipru, Macedonia, proiecte cu o puternică componentă socială, destinate profesorilor, elevilor, studenţilor, angajaţilor din diverse organizaţii publice şi private.

 

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul din integratorii software de succes din Europa Centrală şi de Est. Compania asigură dezvoltarea şi exportul de soluţii IT şi de proiecte de consultanţă cu valoare adaugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.

 

Compania a fost înfiinţată în 1992 şi are în prezent 1.050 de angajaţi.

 

Acţionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V şi SIVECO Romania Management.

 

Adresându-se cu precădere organizaţiilor private şi publice, SIVECO Romania oferă soluţii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness, pentru piaţa naţională şi internaţională. SIVECO Romania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.

 

De-a lungul celor 19 ani de existenţă, compania şi-a construit o reputaţie solidă, fiind recompensată cu peste 125 de premii interne şi internaţionale.

 

SIVECO Romania SA este certificată ISO 9001:2008 de către compania franceză AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvoltă parteneriate solide cu cele mai mari companii de software şi hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

 

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociaţii profesionale şi de afaceri din România (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) şi internaţionale (European Association for Information Technology - EITA, Information Society Technologies Advisory Group - ISTAG) şi a aderat la importante iniţiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency şi PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

 

Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.siveco.ro.

 

Georgiana CAPUERDE

Corporate Communication Manager

 

SIVECO Romania

Victoria Park

73-81 Bucuresti-Ploiesti Drive,

Building C4, District 1, 013685, Bucharest, Romania

Tel: 021 302 3300

Tel: 0731.490.641

Fax: 021 302 3391 

www.siveco.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
book Servicii funerare Bucuresti- misiune indeplinita cu succes
book Lenjerii de pat bumbac ranforce- impact vizual decisiv si atingere delicata
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online