Informatii comunicate

COMUNICATE

 

O noua divizie de training la Antal International Network Romania


O noua divizie de training la Antal International Network RomaniaCategorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 02.11.2011

Antal Romania a lansat o noua divizie, de training, ca parte a Antal Training Solutions, program care a înregistrat un succes important deja pe piața din China. Training-urile Antal Romania se adresează unui mare eșantion de potențiali clienți, abordând o temă vitală- vânzările.

 

Este vorba de un program practic bazat pe cercetarea amănunțită a vânzării centrate pe cumpărător, folosind o metodologie sofisticată care include simulări, coaching pentru aplicații, metode de planificare și măsurare a impactului. Programul, planificat în zece module, este flexibil, putând fi structurat în versiuni care să permită unei organizații să formeze skill-urile relevante pentru diferite grupuri, păstrând în același timp un limbaj unitar și o înțelegere de detaliu a agendei clientului.

 

Cele zece module sunt în același timp și zece etape de profesionalizare în vânzări, dificultatea crește cu fiecare dintre ele în parte. De la primul nivel de prezentare și comunicare, unde sunt explicitate conceptele de autoprezentare și prezentare de marketing, precum și standardul e-mailing-ului profesional, se trece prin importanța cold calling-ului și a întâlnirii cu clientul, a metodelor de contraargumentare a obiecțiilor acestuia, a agendei performanțelor si a target-urilor individuale sau departamentale, a negocierii și a creșterii de portofoliu până la deprinderea tehnicilor de recrutare pentru non-recruteri. Daca prima etapa este una de evaluare și de autoevaluare, modulul final este unul de măsurare a eficienței, o sesiune de monitorizare a cunoștințelor și impactul acestora asupra business-ului, la trei sau șase luni dupa finalizarea cursului. Modulele se pot face și individual, fiecare dintre ele fiind însoțită de pachetul de evaluare.

 

Trainingul se adresează oamenilor de vânzări, noilor antreprenori sau freelancer-ilor, managerilor care nu trebuie numai să vândă un anumit brand sau produs partenerilor, ci în același timp, să-și "vândă" ideile în organizații. Se adresează, în același timp, viitorilor recruteri care trebuie să învețe să facă marketing de personal, fiindcă deși toți avem impresia că știm să recrutăm, în mod real costul angajării unui om nepotrivit este dublu față de salariul oferit acelei persoane, iar soluțiile inadecvate de recrutare dor atunci când costă.

 

Tocmai fiindcă statisticile Antal au arătat că din punct de vedere al oportunităţilor în carieră, suntem mai degrabă confruntaţi cu o criză a talentelor, decât cu una a şanselor, training-urile sunt menite să consolideze o cultură a învăţării în interiorul companiilor. Aceasta nu doar exprimă preocuparea pentru formarea continuă a personalului, ci reprezintă un factor de motivare pentru atragerea sau reţinerea într-o anumită companie.

 

Studiile Antal arată că dacă până recent, salariul era factorul motivant care determina schimbarea locului de muncă, acum suntem mai degrabă atraşi de recunoaşterea brand-ului sau de reputaţia companiei. Cei care reuşeşc să arate candidaţilor sau angajaţilor o cale clară de promovare prin training-uri sau obiective bine precizate, vor fi mai în măsură să atragă personal cheie în domeniile lor. A ignora, însă, această direcţie din strategia organizaţională ar putea avea consecinţe importante pe termen mediu şi lung.

 

Antal International Network

B-dul Naţiunilor Unite, nr.1, Gemenii Sitraco,

Unitatea de Birouri Nr. C6, bl. 108A, et.6

Sect. 5, Bucureşti

Telefon: 021-4116114; 0314254747/76

Fax: 021-4116114

Email: romania@antal.com 

http://www.antal.com/location/romania.htm


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online