Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Oportunitatile de business in tehnologiile de plati mobile analizate la “Mobile Payments Conference”


Oportunitatile de business in tehnologiile de plati mobile analizate la “Mobile Payments Conference”Categorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 04.05.2012

Joi, 10 mai, ora 08:30, la Bucuresti,  Athenee Palace Hilton, Medien Conferences organizeaza conferinta "Mobile Payments Conference- decide azi business- ul tau de maine", eveniment ce isi propune sa ofere o privire integrata a platilor mobile in Romania, o analiza a prezentului si o previzionare a trendului.

 

Platile mobile vor da trendul in viitorul apropiat. Unul din patru terminale vandute de operatorii mobili sunt smartphone-uri, iar vanzarile de tablete creste trimestrial cu peste 50 %. In 10 ani volumul platilor mobile va depasi platile efectuate cu cardul. Sunt cifrele studiilor companiilor de consultanta, sunt cifrele care indica viitorul platilor in Romania: MOBILE PAYMENTS.

 

Conferinta isi propune sa dezbata teme legate de: tendintele la nivel mondial si European; prezentul si viitorul in mobile payments in Romania; reglemetarea platilor mobile in Romania; oportunitatile de business privind tehnologiile de plati mobile; potentialul de dezvoltare a pietei romanesti a platilor mobile si perspectivele investițiilor in aceasta industrie; noutatile privind securitatea platilor mobile si cele mai noi solutii de prevenire a fraudelor; perspectivele dezvoltarii  infrastructurii de procesare a noilor tehnologii; atractivitatea serviciilor de mobile  banking; adaptarea bancilor si a tuturor retailerilor la nevoile consumatorului; importanta inovatiei in banking si investitiile bancilor pentru cresterea atractivitatii interfetei client banca; solutiile furnizorilor de solutii de mobile payments.

 

Evenimentul constituie un prilej de analiza si dezbatere a pietei romanesti a platilor mobile, o oportunitate de networking si de business cu principalii jucatori, reunind intr-un mediu dinamic reprezentanti de marca din: banci (canale alternative, plati, marketing, business si product development, retail), Banca Nationala a Romaniei, institutii financiare nebancare, autoritati si reglementatori ai pietei, consultanti si experţi IT&C, retail, furnizori de solutii de infrastructura si procesare de plaţi mobile si terminale inteligente, retaileri si furnizori de servicii publice, companii de consultanta, furnizori de solutii software si de solutii de securitate IT.

 

"Mobile Payments Conference- decide azi business- ul tau de maine " este realizat in parteneriat cu Inform Lykos.

 

Evenimentul este sustinut de: TVR Info, RFI Romania, Wall- Street, Romania libera, Academia Catavencu, Calendar Evenimente, Ziare.com, Business 24, 9 a.m., Business Live, Media IQ,  B2B, Ziarul de Business.

 

"Mobile Payments Conference- decide azi business- ul tau de maine "  va avea loc joi , 10 mai, ora 08:30 la Athenee Palace Hilton.

 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la: conferences@medienholding.ro, telefon 021.202.81.69.

 

Despre Medien Conferences

 

Medien Conferences este divizia de evenimente business a grupului Medien Holding. Evenimentele Medien Conferences ofera mediului romanesc de business o platforma dinamica de dezbateri si networking.

 

Medien Conferences organizeaza evenimente dedicate mediului de afaceri din diverse domenii precum: energie, infrastructura & transporturi, FMCG & retail, asigurari, financiar-bancar, agricultura, IT & telecom, home&deco.

 

Divizia de evenimente business ofera si posibilitatea organizarii de evenimente personalizate in functie de necesitatile companiilor.

 

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu si site-ul www.acadaemiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion - „Caminul", „Casa Mea", „Domus" si „Planul Casei Mele", revista de B2B „Unelte si echipamente", site-ul www.casamea.ro "), tipografia United Print, agentia de comunicare branding si corporate media Corporate Media Publishing si divizia de evenimente de business, Medien Conferences.

 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la:

andreea.paun@medienholding.ro,  conferences@medienholding.ro, telefon 021.202.81.69.

 

Andreea Paun

Project Executive

Medien Conferences

Phone: +40 21 202 8169
Fax: +40 21 202 8269

Mobile: +40 721 201 995


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online