Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Perfect Tour are o crestere continua si in 2011


Categorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 07.07.2011

Perfect Tour a apelat la prestigioasa agentie PricewaterhouseCoopers pentru o analiza exhaustiva a intregii activitati pentru anul 2010, auditul efectuat fiind completat de excelentele rezultate pentru 2011, care includ: vanzari remarcabile, cresteri substantiale (inclusiv in ceea ce priveste profitul), extinderea teritoriala la nivel international, numeroase premii primite, proiecte noi si investitii substantiale. 

 

Perfect Tour a deschis anul acesta, pe langa filiala din Chisinau- Moldova, deschisa anul trecut, inca 2 filiale noi in afara tarii: Los Angeles - Statele Unite si  Kiev -Ucraina.

 

Cifra de afaceri a fost de 21,294,112 Euro in 2010, iar in 2011, pana la data de 30 iunie, s-a inregistrat o cifra de afaceri de 13,649,342 Euro, cifra estimata la sfarsitul anului curent fiind de 28,000,000 Euro, deci cu aproape 7 milioane de Euro mai mult decat anul trecut. Profitul net de 47,633 Euro din 2010 este estimat anul acesta la 120,000 Euro.

 

Putem vorbi astfel de o crestere a cifrei de afaceri cu 29% in primele 6 luni ale acestui an si de o estimare de 31,5% la sfarsitul anului curent, fata de 2010.

Recunoasterea profesionalismului si a serviciilor ireprosabile a fost ilustrata si de premii prestigioase, cum ar fi: "Disneyland Paris Best Partner CEE"  - acordat de Disneyland Paris sau "Premiul de excelenta in turism - Agentia cu cea mai completa oferta turistica in anul 2010" - acordat de BestTourism.

 

Cifra de afaceri este sustinuta in mod egal prin cele doua segmente de activitate extrem de importante: "Leisure" - vacante adresate catre publicul cu venituri medii si mari si "Corporate Business Travel".

Cresterea profitului si rezultatele excelente in domeniul vacantelor provine atat din dezvoltarea segmentului de "Luxury & VIP Travel", din vanzarile produsului "Card Gift", precum si prin largirea continua a portofoliului de clienti din segmentul de "Corporate Business Travel".

 

"In 2011 am demarat proiecte ambitioase, cum ar fi deschiderea unei agentii la Los Angeles si vom continua cu inca un birou in afara tarii, in Ucraina. Investitiile sunt directionate catre cresterea organica, dar si catre retehnologizare, incercand sa automatizam cat mai multe procese, numarul de angajati depasind in acest moment cifra de 150. Suntem dedicati clientilor nostri atat prin personalul nostru extrem de calificat si profesionist, cat si prin gama de servicii oferite", a declarat Corina Pacuraru, Director General Perfect Tour.

 

Mirela Vlad

PR Manager
HNC - Healthcare communication


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online