Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Performante solide ale vanzarilor Grupului Roche, la nivel global, in primele 9 luni ale anului 2011


Performante solide ale vanzarilor Grupului Roche, la nivel global, in primele 9 luni ale anului 2011Categorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 13.10.2011

Concernul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere stabila a vanzarilor globale ale Grupului, in primele noua luni ale anului 2011, cu 2% la o rata de schimb constanta, pana la 31.5 miliarde franci elvetieni.

 

Severin Schwan, CEO al Grupului Roche, a declarat cu privire la rezultatele financiare ale companiei in aceasta perioada: "Performantele inregistrate de vanzarile Roche sunt in conformitate cu asteptarile noastre si, ca urmare, suntem pe calea cea buna in indeplinirea obiectivelor pentru intregul an. Lansarea cu succes in Statele Unite a celui mai nou medicament al nostru destinat tratamentului melanomului si a testului specific de diagnostic au intarit pozitia Roche de lider in domeniul medicinei personalizate. Rezultatele bune inregistrate deja in acest an, in sapte studii clinice cu noi molecule, ne confirma estimarile privind cresterea companiei in viitor. "

 

Roche confirma astfel estimarile pentru intreg anul 2011, pe baza rezultatelor pozitive inregistrate la 9 luni. Se asteapta ca vanzarile Grupului si ale Diviziei de Farmaceutice sa creasca cu o cifra, la o rata de schimb constanta, reflectand impactul masurilor de austeritate in domeniul sanatatii, din Statele Unite si Europa. De aceea, se estimeaza ca vanzarile Diviziei de Farmaceutice vor creste in linie cu piata, iar vanzarile Diviziei de Diagnostice vor inregistra cresteri semnificative peste media pietei, datorita lansarilor de noi produse in toate domeniile in care activeaza aceasta divizie.

 

Vanzarile Diviziei de Farmaceutice in primele 9 luni ale lui 2011

Vanzarile Diviziei de Farmaceutice a Grupului Roche au crescut cu 1% in primele 9 luni ale anului, excluzand Tamiflu, la 24.4 miliarde de franci elvetieni. Aceste vanzari au reflectat cresterea solida a majoritatii medicamentelor cheie ale Roche dar si scaderea asteptata a vanzarilor unora dintre produse (osteoporoza, gripa, transplant).

 

Rezultate pozitive in sapte studii clinice importante

In primele 9 luni ale anului 2011, Roche a anuntat rezultate pozitive in sapte studii clinice, unele dintre ele stand deja la baza depunerilor spre aprobare a unor noi medicamente sau indicatii, in al treilea trimestru al anului. In aceasta perioada, au fost aprobate in Statele Unite, un nou medicament pentru tratamentul melanomului si testul specific de diagnostic, pe baza rezultatelor a doua studii clinice. De asemenea, un alt medicament Roche a fost aprobat in Europa pentru tratamentul unei forme distincte de cancer pulmonar, cu mutatii genetice. Roche a depus spre aprobare in Statele Unite si un nou medicament destinat tratamentului carcinomului bazocelular si a inregistrat rezultate pozitive in studiile de faza III cu o noua molecula pentru cancerul de san metastatic cu mutatia HER 2 pozitiva.

 

Divizia de Diagnostice inregistreaza cresteri peste media pietei

Vanzarile Diviziei de Diagnostice a Grupului Roche au continuat sa creasca peste media pietei globale de diagnostice in vitro, inregistrand un avans de 6% la o rata de schimb constanta, pana la 7.1 miliarde de franci elvetieni. Aceasta crestere a fost sustinuta in principal de Professional Diagnostics (+9%), si Tissue Diagnostics (+15%). In al treilea trimestru, Divizia de Diagnostice a lansat 17 produse noi.

 

Grupul Roche desemnat pentru al treilea an consecutiv, lider al sectorului farmaceutic al Dow Jones Sustainability Indexes

In luna septembrie, Roche a fost desemnat, pentru al treilea an consecutiv, liderul sectorului farmaceutic al Dow Jones Sustainability Indexes (DJSI). Aceasta clasare este o confirmare a recunoasterii pe care compania o acorda angajatilor sai si a programelor de protectie a mediului si de implicare in comunitate.

 

Roche - pionier in medicina personalizata

Medicina personalizata se bazeaza pe faptul ca pacienti cu acelasi diagnostic clinic pot raspunde diferit la tratament. Astfel, un anumit medicament poate fi extrem de eficient pentru un pacient, insa, acelasi medicament poate sa nu aiba rezultate similare in cazul altui pacient, cu acelasi diagnostic. Caracteristicile personale ale pacientului, dar si caracteristicile bolii, influenteaza maniera in care actioneaza medicamentele.

 

Despre Roche

Avand sediul central in Basel, Elvetia, Roche este lider in domeniul cercetarii medicale, prin cele doua divizii ale sale: divizia de farmaceutice si divizia de diagnostice. Roche este cea mai mare companie de biotehnologie, la nivel mondial, si produce medicamente diferentiate clinic in domeniul oncologiei, virologiei, bolilor inflamatorii, bolilor metabolice si afectiunilor sistemului nervos central. Roche este de asemenea lider mondial in diagnosticul in-vitro, diagnosticarea cancerului si pionier in managementul diabetului. Strategia Roche cu privire la medicina personalizata isi propune sa ofere medicamente si tehnici de diagnostic care sa aduca imbunatatiri reale ale starii de sanatate si calitatii vietii pacientilor si sa imbunatateasca ratele de supravietuire. In anul 2010, Roche a avut peste 80.000 de angajati in intreaga lume si a investit peste 9 miliarde de franci elvetieni in cercetarea si dezvoltarea de noi produse. La sfarsitul anului 2010, Grupul Roche a raportat vanzari in valoare totala de 47,5 miliarde de franci elvetieni. Compania Genentech din Statele Unite, este detinuta in intregime de Roche si membra a Grupului Roche. Roche detine de asemenea pachetul majoritar de actiuni la compania japoneza Chugai Pharmaceutical. Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati: www.roche.ro.

 

Pentru relatii suplimentare, va rugam sa contactati:

Denisa Dobrota
Communication Officer
Roche Romania
021 206 47 01
denisa.dobrota@roche.com
romania.news@roche.com


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online