Informatii comunicate

COMUNICATE

 

RENANIA ACADEMY SAFETY FORUM - la Zalau, Timisoara si Galati in luna MAI


Categorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 20.05.2015

RENANIA ACADEMY SAFETY FORUM continua in luna mai la ZALAU  (pe 19.05), TIMISOARA (pe 21.05) si GALATI (pe 26.05). Cristina Fasca, Area Sales Manager UNIVET, Mircea Dovleac, HESA Coordinator, Tenaris Silcotub si Alin Moldovan, Country Manager Romania, MAPA Professionnel se numara printre speakerii editiei Renania Academy Zalau, ce are loc pe 19 mai. Pe 21 mai,  Maria Ursu, HSE Engineer, TRW Automotive Timisoara, se alatura pe lista vorbitorilor cu o prezentare despre Bune Practici.

 

Evenimentele din Zalau, Timisoara si Galati vin sa completeze seria celor din Craiova si Ploiesti, care s-au bucurat de prezenta a peste 100 de participanti.

"Prin platformele pe care le organizam, impartasim bunele practici din domeniul sanatatii si securitatii in munca, implementate direct de catre clientii nostri. La Renania Academy Safety Forum au confirmat prezenta o suita de companii partenere care sunt un reper in economia romaneasca - vezi VEOLIA ENERGE ROMANIA, TRW AUTOMOTIVE, dar si altii, asa cum este UNIVET, care opereaza la scara europeana. Impreuna am descoperit ca nimic nu se compara cu efectele pe care le poate avea un dialog real cu mediul de business. Din schimbul de experienta, din realitatile clientilor bazate pe solutii concrete si eficiente, implementate de companiile din Romania, invatam impreuna. Avem, deci, toate motivele sa dezvoltam divizia de evenimente cu focus pe studiu si documentare.", a declarat Florentina Taudor, General Manager, Renania. "In primul rand m-am bucurat ca pot participa la Academiile Renania pentru ca tot ce inseamna bune practici reprezinta un pas in plus spre salvarea unei vieti. Poate parea un pic pompos spus, dar sa stiti ca e adevarat! Daca o singura persoana care participa la aceste conferinte pleaca cu o idee buna pe care o adapteaza in compania sa (caci bunele practici inseamna sa inveti si sa adaptezi), atunci acea buna practica face diferenta.

 

Stim cu toti - conform « Piramidei Accidentelor », orice mica eroare poarta cu sine riscul de a deveni accident usor, accidentul usor - de a deveni accident grav, iar 30 de accidente grave inseamna o fatalitate. Iata, deci, ca orice gest de buna practica inseamna salvarea unei vieti.

 

Initiativa Renania, de a impartasi toate aceste bune practici si a crea un teritoriu de dialog intre toti actorii industriei de safety este o idee extraordinara care ne-ajuta sa punem lucrurile in perspectiva. In calitate de speaker am avut o imensa satisfactie de a descoperi ca ideile prezentate au fost utile si aplicabile intr-o alta companie,  pe care am ajutat-o, la modul cel mai concret, sa isi imbunatateasca serviciul. Recomand, pentru viitor,  si atragerea  ITM-urilor, dar si mediatizarea acestor conferinte la nivel national nu doar local, a declarat Alin Jalea, HSEQ Manager, VEOLIA ENERGIE ROMANIA

 

Despre RENANIA ACADEMY SAFETY FORUM

Renania Academy Safety Forum ofera un spatiu de studiu si o platforma pentru inovatie si dialog fertil celor care sunt interesati de domeniul protectiei si calitatii vietii.

 

In luna mai evenimentele continua in Zalau in data de 19 mai, Timisoara in data de 21 mai si Galati, in data de 26 mai, tot atatea orase unde comunitatea locala de business a demonstrat un interes autentic pentru documentare.

 

Partener principal al evenimentului este Univet Optical Technologies.

 

« Evenimentele Renania Academy sunt o necesara evadare din rutina pentru fieare jucator al industriei de Safety. Participarea la conferinta te-ajuta sa pui lucrurile in perspectiva, sa intelegi ce faci foarte bine, dar si sa descoperi care sunt teritoriile unde merita sa inovezi, Utilitate si, in cele din urma, regandire constructiva a business-ului in care functionam - acestea sunt motivele pentru care sustinem Academiile Renania. Impartasirea viziunii noastre cu Renania este o conditie esentiala pentru participarea noastra activa la Renania Safety Academy, a delarat Alin Moldovan, Country Sales Manager Mapa Professionnel.

 

Pentru mai multe detalii despre eveniment, calendarul complet si invitatii fiecarei sesiuni, va invitam sa accesati www.conference-arena.com .

 

Evenimentele Renania Academy Safety Forum sunt organizate de catre Conference Arena, parte a Marketing Insiders Group.

 

Despre RENANIA

Cu o istorie de peste 19 ani, Renania este lider in domeniul protectiei muncii si sanatatii. Renania ofera companiilor partenere si utilizatorilor finali setul complet de solutii, produse si servicii adecvate pentru a proteja viata la lucru, in spitale, in medii cu risc sporit sau in activitatile domestice, de zi cu zi.

 

 In ultimii trei ani compania a cunoscut o transformare din punct de vedere al alinierii la ultimele noutati tehnologice.

 

Astazi, datorita programului de digitalizare si creare de soft dedicat, intreaga forta de vanzari a companiei poate oferi consultanta personalizata, informatii in timp real legate de stocuri, poate emite oferte sau prelua comenzi in timp real, poate estima trenduri si aprecia cu infinit mai multa acuratete necesarul si orizontul de asteptare al pietei.

 

Cu o cifra de afaceri de peste 23 de milioane de Euro, in 2014 Renania a inregistrat un record istoric in materie de vanzari, confirmand pozitia de leader a companiei.

 

Despre MAPA Professionnel

Producator de manusi din 1957, Mapa Professionnel ofera expertiza de specialitate. Am dezvoltat o manusa pentru fiecare tip de industrie : Chimica, Constructii, Mecanica, Medii critice, etc. Mapa Professionnel se focuseaza pe nevoile profesionistilor , ior prezenta sa in peste 90 de tari este un factor cheie pentru a satisface aceste nevoi cu adevarat.

 

Despre M.I.G.

CONFERINTE INTERNATIONALE | CERCETARE DE PIATA | TRAINING PERSONALIZAT | BRANDING STRATEGIC

Pasiti in noua era de business cu cei mai buni experti de marketing, traineri si consultanti ai momentului sub acelasi acoperis vizionar! Cifre: 50 de branduri internationale in portofoliul Marketing Insiders Group; competente ATL, BTL si TTL; membri ai juriului Stevie Awards (Categoria Sales & Customer Service); peste 15 ani de know-how strategic de contact center (Asociatia Romana a Contact Centerelor, Romanian Contact Center Awards, Contact Center Magazine); 11 comunitati targetate de social media; mai mult de 100 de conferinte de afaceri organizate in Europa.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online