Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Rina Simtex a certificat SIF Transilvania pentru Sistemul de Management al Securitatii Informatiei


Rina Simtex a certificat SIF Transilvania pentru Sistemul de Management al Securitatii InformatieiCategorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 23.04.2012

Organismul de certificare Rina Simtex a certificat, la jumătatea lunii aprilie, Societatea de Investiții Financiare (SIF) Transilvania pentru Sistemul de Management al Securității Informației (SMSI), în conformitate cu standardul SR ISO/IEC 27001:2006.

 

Principalele avantaje ale implementării și certificării Sistemului de Management al Securității Informației de către o organizație se referă la reducerea riscurilor din zona securităţii informaționale, la abordarea structurată şi standardizată a sistemului informaţional. Totodată, SMSI poate asigura o reducere a costurilor aferente asigurării securității organizației, prin adoptarea „celor mai bune practici" din domeniu.

 

"Auditul de certificare realizat de specialiștii Rina Simtex ne-a făcut să conștientizăm importanța securizării informațiilor, mai ales într-o societate cu profilul nostru de activitate, și să ne familiarizăm, chiar și la nivel managerial, cu problemele legate de securitatea informaţiilor. Abordarea profesionistă a managementului riscurilor şi asigurarea consistenţei de securitate în schimbul de informații între componentele sistemului informaţional, au adaugat un plus de valoare auditului de certificare realizat de catre echipa Rina Simtex", a declarat domnul Dr. Ec. Mihai Fercală, Președinte Director General al SIF Transilvania.

 

Înființată la 1 noiembrie 1996, Societatea de Investiții Financiare Transilvania este un fond închis de investiții, autoadministrat, având un capital privat românesc de 109.214.333,20 lei și active administrate în valoare de aproximativ 1500 milioane lei. SIF Transilvania are 73 de salariați, majoritatea fiind specialiști în științe economice, tehnice și juridice.

 

Rina Simtex este unul dintre organismele de certificare de top din România. Compania, cu o experienta de 15 ani pe piața națională și europeană a organismelor de certificare, s-a alaturat, la începutul acestui an, grupului Italian Rina S.p.a, unul dintre cele mai vechi și mai reputate organisme de certificare din Europa și din lume. Noua companie creată, cu capital mixt romano-italian, operează prin birourile din București, Timișoara, Constanța și Chișinau (Republica Moldova).


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online