Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Rina Simtex certifica toate firmele Toneli Holding


Rina Simtex certifica toate firmele Toneli HoldingCategorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 08.10.2012

Rina Simtex, unul dintre cele mai importante organisme de certificare din România, a semnat, luna trecută, contractul de certificare Calitate-Mediu-Siguranța Alimentului pentru cele opt firme care aparțin holdingului Toneli. Patru dintre aceste companii erau deja certificate cu Rina Simtex și vor urma procesul de recertificare.

 

Toneli este unul dintre cei mai cunoscuți producători de ouă din România. Holdingul desfășoară o activitate complexă de achiziție materii prime, stocare, fabricație furaje, transport și logistică, creștere animale, producție ouă și, în final, sortare, ambalare, distribuție și vânzare. Aceste procese au loc în două puncte de producție-furaje, cinci locații de producție-ouă, două pentru ambalare și sortare, precum și trei puncte de coordonare a distribuției. Ca atare, s-a optat pentru certificarea Calitate-Mediu-Siguranța Alimentului a fiecăreia dintre aceste firme cu punctele de lucru aferente: Avicola Găești, Euro Casa Prod, Haditon Cereale, Haditon 2002, Toneli Free Range, Toneli Nutrition Titu, Toneli Packing Center, Toneli Holding.

 

"Aceste certificări reprezintă expresia preocupării noastre continue de a avea un management al Calității eficient, fără a încălca normele naționale și europene de Mediu și cu respectarea celor mai stricte prevederi vizând Siguranța Alimentului, subliniază dl Toni Khoury, administrator Toneli Holding. "Am ales să continuăm colaborarea cu Rina Simtex deoarece am fost încântați de modul în care s-au desfășurat auditurile de certificare de până acum, audituri care au reușit să adauge plus valoare întregului proces de certificare", menționează dl Khoury.

 

În plus, Avicola Găești, a optat, încă de anul trecut, pentru certificarea conform International Food Standard. "Certificarea IFS este o certificare de proces și produs solicitată azi de toate marile lanțuri de retail din România. Aceasta are următoarele avantaje:

  • Creșterea productivității unei companii datorată optimizării proceselor,
  • Creșterea siguranței produsului și, implicit, o reducere a riscurilor privind responsabilitatea socială pentru produsele realizate,
  • Consolidarea încrederii clienților în organizație și în produsele oferite de aceasta,
  • Creșterea valorii brandului și a imaginii companiei certificate", precizează Camelia Lascu Director departament Siguranța Alimentului în cadrul Rina Simtex Organismul de Certificare.

 

Rina Simtex are o experiență de 15 ani pe piața națională și europeană a organismelor de certificare (sub denumirea de Simtex - Organismul de certificare, N.red.). Compania s-a alăturat, la începutul acestui an, grupului Rina S.p.a, unul dintre cele mai vechi și mai reputate organisme de certificare din Europa și din lume. Grupul RINA este prezent în România din 2006 și deține, la aceasta dată, patru companii românesti: RINA România, RINA SIMTEX, Projemir Energy și ISCIR Cert, cu reprezentanțe în București, Constanța, Timișoara și Chișinau (Republica Moldova).


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online