Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Romcarbon, specialistul filtrelor auto si industriale


Romcarbon, specialistul filtrelor auto si industrialeCategorie : Comunicate > Afaceri
Informatie adaugata de : SC. Zoom-Biz Srl
publicat pe : 19.02.2014

Buna functionare a unei masini depinde, in principal, de calitatea piselor. Astfel, daca doresti sa eviti vizitele dese la service-uri auto, si daca iti doresti ca masina ta sa se remarce prin fiabilitate, rezistenta, durabilitate si performante tehnice, investete in piese adecvate autoturismului tau.  Pentru toate acestea ai nevoie de un furnizor capabil sa-ti ofere o paleta diversificata de produse de inalta calitate. Romcarbon, iti pune la dispozitie filtre auto si industriale pentru autoturisme produse in tara sau provenite din import, la preturi excelente.

 

Ce este filtrul de aer?

Filtrul de aer este o componenta esentiala a unei masini, prin intermediul caruita motorul ¨respira¨. Indiferent de marca masinii sau de anul de fabricatie, rolul unui filtru de aer este acelasi: curata aerul inainte ca acesta sa ajunga in galeria de admisie si in motor. Plecand de la aceasta idee, este de inteles necesitatea unui filtru de aer confectionat din materiale de inalta calitate. Astfel, filtrele de aer pentru masini au la baza un material precum cartonul, fibros, textil sau din burete. In plus, materialul este montat in rama sau suport in zig-zag cu scopul de a crea o suprafata cat mai mare de absorbtie. Lipsa unui filtru de aer se traduce prin cheltuieli suplimentare, in sensul ca fara acest element, particulele de praf pot intra in motor si pot infunda catalizatorul. Mai mult, pentru un randament maxim al autoturismului, filtrul de aer se schimba regulat, la aproximativ 10.000 de km sau la un an, odata cu schimbul de ulei.

 

Ce este filtrul de ulei?

In primul rand, filtrul de ulei pentru motor are rolul de-a pastra uleiul de motor curat. Sistemele de lubrefiere ale motoarelor cu combustie interna sunt sisteme inchise, in care uleiul este substanta care lubrefiaza si raceste piesele active. Mai mult, transporta un numar considerabil de impuritati sub forma de particule in suspensia din camera de combustie. Astfel de impuritati sunt in mod eficient captate de filtrele de ulei. Asadar, componenta principala a acestor filtre, este un element textil, ce opreste si stocheaza impuritatile in lichid. Avand acesta caracteristica majora, filtrul de ulei nu trebuie subestimat, iar verificarea periodica a acestuia este obligatorie.

 

Filtre industriale

Filtrele industriale pastreaza aerul si fluidele curate in interiorul echipamentelor industriale. Ele filtreaza particulele contaminante care pot cauza uzura si chiar deteriorarea totala a unor parti din echipamente.

Daca doriti sa minimizati sau chiar sa eliminati opririle neprogramate trebuie sa luati in considerare folosirea unor produse de filtrare industrialade calitate, ele formand prima linie de aparare impotriva uzurii premature a echipamentelor si instalatiilor.

Filtrele industriale pot diferi substantial atat in ceea ce priveste designul cat si in functionalitatea lor.

 

De ce Romcarbon?

Romcarbon pune la dispozitia clientilor filtre de aer, de ulei, de combustibil pentru diverse marci de autoturisme si autocamioane produse in tara sau provenite din import, dar si sisteme de filtrare pentru diferite tipuri de echipamente si utilaje industriale, de gaze, de compresoare, de aspiratoare sau echipamente destinate sectorului agricol. Portofoliul nostru numara nu mai putin de 1000 de tipo-dimensiuni.

Asadar, Romcarbon nu ofera doar accesul spre produse de calitate, confectionate din materiale achizitionate doar de la producatori de renume pe piata de profil, ci si accesul la o gama variata de astfel de produse, toate la preturi competitive.

 

Romcarbon SA dezvolta filtre si sisteme de filtrare in conformitate cu cerintele clientilor nostri, fiind in masura, datorita experientei si capacitatilor tehnice si profesionale, sa dezvolte si sa asimileze majoritatea cererilor de astfel de echipamente.

 

In fara de filtre auto si industriale, Romcarbon produce si comercializeaza  o gama variata de produse, precum:

- ambalaje din polipropilena- saci PP, banda, tesatura;

- ambalaje din polietilena- saci si folie agricultura - solar, mulcire, germinatie;

- ambalaje din polistiren expandat- caserole standard, absorbante, catering;

- compound-uri plastice si materii prime regranulate: r-PP, r-PS, r-ABS;

- materiale pentru protectia cailor respiratorii: masti gaze, masti mineri, cartuse filtrante;

- carbune activ granulat sau pulbere;

- suporti PVC pentru traficul rutier;

Sistemul de Management al Calitatii implementat in ROMCARBON S.A. este certificat de cele mai importante organisme pe plan national si international. Mentinem certificarea Sistemul de Management Integrat calitate si mediu, in conformitate cu standardele ISO 9001:2008 si ISO 14001: 2004. Pentru proiectarea si fabricatia de materiale de protectia cailor respiratorii, sistemul de management este certificat si in conformitate cu standardul OHSAS 18001:2007.

 

Ambalajele din PE, PS si PP destinate ambalarii produselor alimentare, produse de ROMCARBON S.A. , se aliniaza cerintelor de reglementare nationale si UE in domeniu, compatibilitatea cu produsele alimentare fiind atestata de rezultatele obtinute in laboratoare acreditate. Mai mult decat atat, pentru sacii PP suntem certificati de catre LABORDATA-Germania cu privire la transportul substantelor periculoase.

 

Panourile XPS utilizate pentru izolarea pardoselilor au omologare tehnica, in scopul de a fi utilizate în domeniul constructiilor.

Filtrele produse de ROMCARBON S.A. sunt certificate de catre AFER si RAR. In plus, pentru filtre de aer noastre, am implementat standardul ISO/TS/16949.

Materialele de protectie a sunt evaluate si certificate in conformitate cu directivele UE, in ceea ce priveste echipamentul individual de protectie, in ceea ce priveste cerintele de securitate ale acestor echipamente si conditiile pentru introducerea lor pe piata. Aceste produse sunt certificate de catre Institutul National de Cercetare si Dezvoltare de securitate a muncii (INCDPM) - "Alexandru Darabont" si, de asemenea, de catre Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru siguranta in mina si protectia la explozie (INSEMEX).

De asemenea, mastile noastre si cartusele bazat pe filtre de carbune activ sunt certificate OHSAS 18001: 2007.

Carbunele activ produs in interiorul fabricii ROMCARBON S.A. este atestat pentru contactul alimentar, in conformitate cu testul analizei raportului de BI 3414/05.11.2005.

 

Pentru informatii suplimentare, acceseaza una dintre paginile noastre de Internet:

 www.romcarbon.com

www.filtre-auto-industriale.ro

www.foliesolar.ro

www.ambalajepolistiren.ro

www.saci-rafie.ro

www.plastic-compounds.ro si alege sa colaborezi cu un expert in domeniu.

 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Rochiile de zi nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba
book Tapet de la Decolandia
book Sistem de alarma GSM cu Supraveghere Canton
book Alegeti surse neintreruptibile de energie de calitate, prelungiti viata echipamentelor electrice
book Optati pentru popi metalici second hand, un necesar pentru eficienta in sustinerea placilor de beton
book Beneficiati de combinatia unei sigurante sporite cu durabilitate utilizand usi Porta Doors
book Hidroizolatii si eficienta maxima in impiedicarea infiltrarii apei
book Pentru servicii de colectare deseuri periculoase in Prahova, cereti ajutor profesional de la Pacos Eco Colectare!
book Comandati cu incredere cele mai puternice si calitative produse, magnetii Neodim din oferta companiei Euromagnet!
book Cele mai bune masini de facut gheata le gasiti la Frigotehnics Serv Com!
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online