Informatii comunicate

COMUNICATE

 

SIVECO - in topul celor mai performante companii mari din Romania


SIVECO - in topul celor mai performante companii mari din RomaniaCategorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 09.01.2013

Recent a fost dat publicităţii "Topul firmelor din România", ediţia 2012, cuprinzând clasamentul celor mai profitabile companii. Acesta se întocmeşte pe criterii geografice (judeţ, oraş) şi pe domenii de activitate, pornind de la datele de bilanţ raportate de companii.

 

SIVECO Romania s-a clasat pe Locul I în Topul dedicat Întreprinderilor Mari, având ca obiect de activitate realizarea de produse software adaptate cerinţelor clienţilor (customer application development). SIVECO se află, de asemenea, pe primele locuri în topul celor mai profitabile Întreprinderi Mari din Romania.

 

"Profesionalismul si managementul eficient au condus afacerea dumneavoastră în Topul Câştigătorilor. Performanţa dumneavoastră merită văzută, recunoscută şi admirată de colaboratori şi clienţi", au declarat realizatorii Topurilor Naţionale, la acordarea distincţiilor.

 

În 2012, SIVECO a mai obţinut 23 de distincţii prestigioase în competiţii internationale precum European Business Awards, Stevie Awards, European IT Excellence Awards, Best in Biz Awards, European Seal of e-Excellence 2012, European Software Excellence Awards şi în cadrul unor evenimente organizate de Ministerul Educaţiei din Oman, Asociaţia Naţională a Exportatorilor şi Importatorilor din România, Asociaţia Internaţională de Project Management ş.a.

 

Aceste premii au fost câştigate de proiectele de eLearning, eHealth, eCustoms, eAgriculture, Customized Application Development, dezvoltate cu succes de SIVECO în România şi în ţările din Golful Persic, Asia Centrală şi Regiunea Caspică, Comunitatea Statelor Independente, nordul Africii, precum şi pentru organizaţii din structura Comisiei Europene.

"Promovarea performanţei şi recunoaşterea acesteia sunt foarte importante pentru noi. Aceste rezultate bune se datorează profesionalismului echipei noastre, dar şi capacităţii de mobilizare şi adaptare în condiţiile economice actuale. Ele reflectă preocuparea noastră de căpătâi de a oferi clienţilor cele mai bune soluţii care să le crească profitabilitatea şi competitivitatea", a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director general SIVECO Romania.


Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost înfiintata în 1992 si are peste 1.000 de angajati.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

 

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat în executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor peste 20 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 160 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand
www.siveco.ro

 

Georgiana CAPUERDE
Corporate Communication Manager
 
SIVECO Romania
Victoria Park
Soseaua Bucuresti-Ploiesti 73-81, 
Corpul 4, Sector 1
013685 Bucuresti, Romania

tel: + 40 (021) 3023300
fax: + 40 (021) 3023391
mobil: + 40 731 490.641 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online