Informatii comunicate

COMUNICATE

 

SIVECO Romania este „Partenerul anului 2011” pentru Microsoft


Categorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 28.06.2011

SIVECO Romania a fost declarată „Partener al anului 2011", la categoria „Parteneri naţionali", în cadrul competiţiei organizate anual la Microsoft Worldwide Partner Conference. Premiul reconfirmă profesionalismul şi experienţa SIVECO Romania în implementarea tehnologiilor Microsoft la cele mai înalte standarde.

 

Pentru obţinerea acestei distincţii, SIVECO Romania a concurat cu peste 3.000 de companii IT importante, parteneri globali ai Microsoft.

 

Premiul recunoaşte performanţa şi eficienţa SIVECO Romania în angajamentele asumate faţă de Microsoft România in calitate de partener strategic, precum şi expertiza în afaceri a companiei. Acesta va fi decernat în cadrul unei ceremonii speciale, la Los Angeles, în perioada 10-14 iulie 2011, cu ocazia desfăşurării Microsoft Worldwide Partner Conference.

 

Începând din 2003, Conferinţa anuală Worldwide Partner reuneşte întreaga comunitate de parteneri Microsoft.

Peste 10.000 de manageri de top şi specialişti din industria IT din 130 de ţări se întâlnesc cu acest prilej, timp de cinci zile, pentru a afla strategia de dezvoltare a produselor Microsoft în următorul an, pentru a stabili conexiuni, pentru a-şi împărtăşi cele mai bune practici şi a testa cele mai recente şi inovative produse, pentru a dezvolta noi capabilităţi si tehnici de vânzări.

 

„E o mare mândrie şi bucurie să primim acest titlu prestigios, care se acordă, de obicei, unor firme foarte mari, din ţări cu economie mult mai puternică decât a României. Această distincţie reconfirmă experienţa acumulată de noi în proiecte strategice împreună cu Microsoft şi ne situează în elita performerilor din domeniul IT. Avem convingerea că modelul nostru de business si soluţiile oferite de noi, bazate pe cele mai moderne tehnologii Microsoft, aduc plus valoare clienţilor noştri", a declarat Florin Ilia, Vicepreşedinte SIVECO Romania.

 

„Suntem încântaţi să recunoaştem SIVECO Romania drept partener Microsoft al anului 2011. Compania demonstrează că îşi respectă angajamentele faţă de clienţii săi, iar parteneriatul nostru pune bazele unei relaţii reciproc avantajoase", a declarat Jon Roskill, Corporate Vicepresident, Worldwide Partner Group Microsoft.

 

Competiţia organizată în cadrul conferinţei Microsoft Worldwide Partner este dedicată excelenţei în IT, certificând valoarea partenerilor Microsoft care dezvoltă şi implementează soluţii software inovative, pe baza tehnologiilor Microsoft.

 

Despre SIVECO Romania

 

Înfiinţată în 1992, SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul din integratorii software de succes din Europa Centrală şi de Est. Compania asigură dezvoltarea şi exportul de soluţii IT şi de proiecte de consultanţă cu valoare adaugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.

 

Între acţionarii SIVECO Romania se numără Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

 

Adresându-se cu precădere companiilor mari şi agenţiilor publice, compania oferă soluţii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness, pentru piaţa naţională şi internaţională. SIVECO Romania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.

 

De-a lungul celor 19 ani de existenţă, compania şi-a construit o reputaţie solidă, fiind recompensată cu peste 125 de premii interne şi internaţionale.

 

SIVECO Romania SA este certificată ISO 9001:2008 de către compania franceză AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvoltă parteneriate solide cu cele mai mari companii de software şi hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

 

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociaţii profesionale şi de afaceri din România (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) şi internaţionale (European Association for Information Technology - EITA, Information Society Technologies Advisory Group - ISTAG) şi a aderat la importante iniţiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency şi PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

 

Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.siveco.ro şi www.advancedElearning.com.

 

 

 

Georgiana CAPUERDE

Corporate Communication Manager

 

SIVECO Romania

Victoria Park

73-81 Bucuresti-Ploiesti Drive,

Building C4, District 1, 013685, Bucharest, Romania

Tel: 021 302 3300

Tel: 0731.490.641

Fax: 021 302 3391 

www.siveco.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online