Informatii comunicate

COMUNICATE

 

SIVECO Romania intra in finala European Business Awards


Categorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 06.06.2012

SIVECO Romania se află şi anul acesta în finala prestigioasei competiţii - European Business Awards 2012 (www.businessawardseurope.com), concurând pentru mult râvnitul premiu - Ruban d'Honneur. Această selecţie este rezultatul excepţionalelor performanţe în afaceri obţinute de companie la exportul de produse şi servicii software.

 

"Suntem onoraţi că am fost şi anul acesta (al cincilea, la rând) selectaţi în finala competiţiei, o performanţă care probează nu numai valoarea proiectelor noastre, dar şi evoluţia noastră constant pozitivă pe termen lung. Este o mare mândrie pentru noi să concurăm alături de cele mai importante companii europene şi să facem cunoscută valoarea excepţională a specialiştilor români, capabili să concureze la cel mai înalt nivel în competiţii de vârf, internaţionale", a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General SIVECO Romania.

 

European Business Awards stimulează creşterea notorietăţii companiilor europene celor mai inovative şi mai performante în materie de afaceri, care probează totodată un comportament social responsabil .

„An după an înregistrăm un număr tot mai mare de aplicaţii de la companiile din întreaga Europă, ce se înscriu la competiţie din dorinţa lor de a îmbunătăţi economia naţională. Premiile îşi propun să încurajeze companiile din Europa să se diferenţieze şi să se afirme în domeniul lor de business, în condiţiile în care competiţia este mai dură ca oricând. Pentru ca mediul european de afaceri să prospere, încurajăm companiile să promoveze excelenţa în afaceri, exemplele de bună practică şi inovaţia.  Acestea sunt cele trei criterii de bază avute în vedere de European Business Awards", a declarat Adrian Tripp, CEO European Business Awards.

 

SIVECO Romania este un nume recunoscut la nivel global, datorită implementării cu succes a numeroase proiecte complexe de informatizare în 19 ţări din Uniunea Europeană, spaţiul CIS, Orientul Apropiat şi Mijlociu şi Africa.

 

Despre European Business Awards

European Business Awards este o competiţie independentă organizată anual în UK, ce îşi propune să promoveze excelenţa în afaceri, exemplele de bună practică şi inovaţia în cadrul comunităţii economice europene, în acord cu obiectivele Uniunii Europene şi ale grupurilor majore de business din statele membre. Competiţia este sponsorizată de grupul bancar HSBC, RSM International, Infosys şi organizată în asociere cu UK Trade & Investment (UKTI).

 

Competiţia atrage anual sute de organizaţii din toate sectoarele economice, indiferent de dimensiunea lor. European Business Awards promovează exemplele aspiraţionale din cadrul comunităţii de afaceri europene, recunoaşte şi promovează succesul indivizilor sau al organizaţiilor, oferă studii de caz şi modele de business din partea unor companii excepţionale.

 

Despre SIVECO Romania

 

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul din integratorii software de succes din Europa Centrală şi de Est. Compania dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.

 

Compania a fost înfiinţată în 1992 şi are în prezent 1.300 de angajaţi.

 

Acţionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V şi SIVECO Management Team.

 

Adresându-se organizaţiilor private şi publice, SIVECO Romania oferă soluţii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness, pentru piaţa naţională şi internaţională. SIVECO Romania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.

 

De-a lungul celor 20 ani de existenţă, compania şi-a construit o reputaţie solidă, fiind recompensată cu peste 140 de premii interne şi internaţionale.

 

SIVECO Romania SA este certificată ISO 9001:2008 de către compania franceză AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvoltă parteneriate solide cu cele mai mari companii de software şi hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

 

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociaţii profesionale şi de afaceri din România (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC) şi internaţionale (European Association for Information Technology - EITA, Information Society Technologies Advisory Group - ISTAG) şi a aderat la importante iniţiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency şi PACI (Partnership Against Corruption Initiative).

 

Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.siveco.ro

 

 

Alina Matei

Communication Specialist

SIVECO Romania

Victoria Park

73-81 Bucuresti-Ploiesti Drive, 

C4 Building, Sector 1

013685 Bucuresti, Romania

tel:   + 40 (021)  3023300

fax:   + 40 (021)  3023391

mobile:+ 40733.313.831


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online