Informatii comunicate

COMUNICATE

 

SIVECO Romania intra pentru a 5-a oara in finala internationala a firmelor cu cele mai bune proiecte din lume


Categorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 21.09.2011

Dublă nominalizare pentru SIVECO Romania în competiţia anuală care premiază excelenţa în managementul proiectelor! Asociaţia Internaţională de Project Management (IPMA) a oferit titlul de Finalist al competiţiei 2011 pentru proiectul Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) dezvoltat de SIVECO Romania la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, categoria proiecte de mari dimensiuni, şi pentru proiectul NCTS - New Computerized Transit System dezvoltat de SIVECO Romania la Autoritatea Naţională  a Vamilor, categoria proiecte de dimensiuni medii.

 

"Suntem foarte onoraţi de această nouă nominalizare care răsplăteşte două dintre cele mai mari proiecte informatice din ţara noastră. O astfel de nominalizare reprezintă nu numai o reuşită de echipă, dar şi o referinţă pentru proiectele viitoare. România dovedeşte prin fiecare recunoaştere de acest fel că are specialişti IT de top care pot concura oricând cu jucători internaţionali din această industrie",  a declarat Irina Socol, preşedinte şi director general SIVECO Romania.

 

SIVECO Romania este una dintre puţinele companii din lume care au obţinut statutul de Finalist pentru cinci proiecte înscrise în competiţie, la diferite ediţii. În 2007 Sistemul Educaţional Informatizat era selectat în Marea Gală IPMA. În 2009, soluţia dezvoltată de SIVECO Romania pentru sistemul IT care funcţionează la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a primit trofeul de Finalist. În 2010, două componente ale proiectului Economia Bazată pe Cunoaştere Portalul eComunitate (www.ecomunitate.ro) şi Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri au primit statutul de finalist.

 

IPMA este autoritatea cea mai respectată în project management, juriul internaţional care girează competiţia anuală IPMA Gala Awards fiind renumit pentru profesionalism şi exigenţă. În acest an, competiţia celebrează a 25-a ediţie.

 

 

Despre IPMA

Înfiinţată în 1965 în Elveţia, IPMA este cea mai mare organizaţie non-profit pentru managementul organizaţiilor şi reprezintă mai mult de 50 de asociaţii naţionale de management de proiect, având membri în Europa de Nord, America de Sud, Asia, Africa şi Orientul Mijlociu.

 

IPMA promovează managementul proiectelor pentru întreprinderi şi organizaţii din întreaga lume, încurajând obţinerea de performanţe în dezvoltarea şi implementarea proiectelor de anvergură.

 

Mai multe informaţii despre organizaţie puteţi obţine vizitând http://www.ipma.ch

 

 

Despre SIVECO Romania

 

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul din integratorii software de succes din Europa Centrală şi de Est. Compania asigură dezvoltarea şi exportul de soluţii IT şi de proiecte de consultanţă cu valoare adaugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente. Compania a fost înfiinţată în 1992 şi are în prezent 1.050 de angajaţi.

 

Între acţionarii SIVECO Romania se numără Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V şi SIVECO Management Team.

 

Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.siveco.ro

 

 

Georgiana CAPUERDE

Corporate Communication Manager

SIVECO Romania

Victoria Park

73-81 Bucuresti-Ploiesti Drive,

Building C4, District 1, 013685, Bucharest, Romania

Tel: 021 302 3300

Tel: 0731.490.641

Fax: 021 302 3391


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online