Informatii comunicate

COMUNICATE

 

SIVECO Romania, performerul eProjects al anului 2011


SIVECO Romania, performerul eProjects al anului 2011Categorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 01.03.2012

Compania SIVECO Romania este câştigătoarea categoriei eProjects de la Gala eFinance, desfăşurată recent la Hotel JW Marriott din Bucureşti.

 

Publicaţia eFinance a premiat pentru al 9-lea an consecutiv cele mai performante 15 companii, în prezenţa a peste 100 de invitaţi din domeniile IT &C, financiar-bancar, consultanţă, cabinete de avocatură, analişti independenţi, precum şi reprezentanţi ai instituţiilor de stat.

 

"Recompensăm activitatea transfrontalieră din 2011 a uneia dintre cele mai importante case de software din România, prezentă cu proiecte importante în 4 arii geografice - Nordul Africii (Maroc, Tunisia, Egipt), zona CIS (Kazahstan, Turkmenistan, Azerbaidjan), Orientul Apropiat şi Mijlociu (Dubai, Quatar, Kuweit, Oman) şi Balcani (Bulgaria, Macedonia, Turcia, Serbia)" - a fost argumentaţia juriului revistei eFinance în alegerea SIVECO Romania.

 

In 2012, SIVECO Romania îşi propune intensificarea prezenţei în aceste ţări, prin participarea la noi proiecte şi licitaţii IT, precum şi extinderea prezenţei în alte 10 ţări.

 

Obiectivul acestei strategii este atingerea în 2012 a unei ponderi de 40% din cifra de afaceri din proiecte externe (faţă de 32% în 2011).

 

Un rol important în cadrul acestei strategii îl au şi proiectele derulate de SIVECO pentru instituţiile Comisiei Europene, compania implementând peste 20 de proiecte şi furnizând servicii de dezvoltare şi mentenanţă pentru 6 organizaţii importante ale Uniunii Europene, proiecte în valoare multianuală de 10 milioane euro.

 

"Vă mulţumesc în numele celor 1200 de membri ai echipei SIVECO pentru acest onorant premiu, care probează vocaţia companiei de a construi cu mult curaj şi determinare proiecte mari, complexe. Extinderea internaţională a afacerilor noastre se bazează pe expertiza şi bunele practici în dezvoltarea, implementarea şi integrarea de soft acumulate în mii de proiecte şi sute de mii de ore de lucru. Ne bucuram că această recunoaştere vine într-un moment important pentru compania noastră: anul acesta SIVECO Romania împlineşte 20 de ani de activitate, ani mari, în care am învăţat cum să proiectăm progresul. Şi pentru că spiritul echipei noastre este de a gândi orientat spre viitor, avem déjà planuri mari pentru următorii 20 de ani", a declarat Anca Crahmaliuc, Marketing&Communication Manager SIVECO Romania.

 

De-a lungul celor 20 de activitate, SIVECO Romania a câştigat peste 140 de premii interne şi internaţionale pentru soluţiile sale de eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eBusiness implementate în companii private şi publice de pe 3 continente.

 

Despre SIVECO Romania

 

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul din integratorii software de succes din Europa Centrală şi de Est. Compania dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.

 

Compania a fost înfiinţată în 1992 şi are în prezent peste 1.200 de angajaţi.

 

Acţionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V şi SIVECO Management Team.

 

Adresându-se organizaţiilor private şi publice, SIVECO Romania oferă soluţii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness, pentru piaţa naţională şi internaţională. SIVECO Romania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.

 

De-a lungul celor 20 ani de existenţă, compania şi-a construit o reputaţie solidă, fiind recompensată cu peste 140 de premii interne şi internaţionale.

 

SIVECO Romania SA este certificată ISO 9001:2008 de către compania franceză AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvoltă parteneriate solide cu cele mai mari companii de software şi hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

 

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociaţii profesionale şi de afaceri din România (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) şi internaţionale (European Association for Information Technology - EITA, Information Society Technologies Advisory Group - ISTAG) şi a aderat la importante iniţiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency şi PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

 

Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.siveco.ro

 

 

Georgiana CAPUERDE

Corporate Communication Manager

 

SIVECO Romania

Victoria Park

73-81 Bucuresti-Ploiesti Drive,

Building C4, District 1, 013685, Bucharest, Romania

Tel: 021 302 3300

Tel: 0731.490.641

Fax: 021 302 3391


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online