Informatii comunicate

COMUNICATE

 

SIVECO isi gestioneaza afacerile in zona Golfului din biroul deschis la Dubai


Categorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 01.02.2012

SIVECO Romania îşi extinde afacerile în zona Golfului. Cea mai mare casă românească de software şi-a deschis birou în centrul comercial al Emiratelor, Dubai. Software Innovative Vision (SIV), companie condusă de Alexandru Coşbuc, vicepreşedinte adjunct Vânzări Internaţionale SIVECO Romania, are ca scop subcontractarea şi integrarea de proiecte în ţările din Golf.

 

SIVECO a semnat primul contract în Emiratele Arabe Unite în 2007, pentru dezvoltarea portalului sistemului naţional de învăţământ, urmat de implementarea sistemului de eContent constând în 7.000 de obiecte de învăţare interactivă care a fost finalizat în 2011.

 

"În expansiunea internaţională, atuul nostru se numeşte Sistemul Educaţional Informatizat (SEI) dezvoltat în România din 2001, considerat un model de eLearning solid, funcţional şi complex, cu numeroase recunoaşteri internaţionale. Exportăm soluţii de eLearning în 17 ţări şi până la finalul acestui an dorim să fim prezenţi în 10 noi state, majoritatea din zona Orientului Apropiat şi Mijlociu. Soluţiile pentru educaţie vor genera 30% din cifra de afaceri a companiei noastre în 2012. Ne aşteptăm ca vânzările internaţionale să ajungă la 40% din cifra de afaceri", a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General SIVECO Romania.

 

Soluţia de eLearning realizată de SIVECO are în prezent 15 milioane de utilizatori (elevi, profesori, personal administrativ, factori de decizie, specialişti în educaţie) din România, Emiratele Arabe Unite, Maroc, Qatar, Oman, Kuweit, Bahrein, Moldova, Azerbaijan, Turkmenistan, Tunisia, Kazahstan.

 

"Emiratele Arabe Unite reprezintă un model de urmat pentru multe ţări din zona Golfului, astfel că expasiunea noastră este susţinută de această referinţă importantă. Ne adresăm unor ţări care alocă procente importante din PIB pentru educaţie. În acest an, ne vom extinde la nivel naţional în şcolile din Oman şi Bahrein, vom demara proiectul de content pe iPad în Kuweit. Pe de altă parte, ne adresăm pieţei educaţionale cu instrumente 3D, augmented reality, dezvoltăm softuri educaţionale pe dispozitive portabile, pe telefoane şi tablete, anticipând cerinţele beneficiarilor", a declarat Alexandru Coşbuc.

 

"Consolidarea prezenţei noastre în ţările din Regiunea Golfului face parte din strategia generală de extindere internaţională, susţnându-ne şi eforturile de a construi proiecte în ţările din Asia Centrală. Astfel, anul acesta, vom lansa soluţia integrată de eLearning în Turkmenistan. De asemenea, vizăm pieţe precum Azerbaidjan şi Uzbekistan", a declarat Florian Ciolacu, Vicepreşedinte Vânzări Internaţionale SIVECO Romania.

 

SIVECO are cea mai mare bază de lecţii digitale - peste 39.000 de momente interactive de învăţare. Dimensiunea Sistemului Educaţional din România este şi ea impresionantă: peste 4 milioane de beneficiari la nivel naţional, anual, 140.000 de profesori instruiţi, 15.000 de laboratoare informatizate, 192.000 de calculatoare, 3.700 de lecţii multimedia AeL, 1.600.000 de candidaţi la Bacalaureat repartizaţi în perioada 2004-2011, 494.260 de participanţi la examenul de titularizare în perioada 2003-2011, 2,2 milioane de elevi repartizaţi în licee prin intermediul aplicaţiei ADLIC între 2001 şi 2011, peste 2.600.000 de vizitatori unici ai portalului http://portal.edu.ro.

Compania furnizează content digital, soft informaţional, know-how de formare profesională, aplicaţii de management educaţional şi de colaborare.

Mai multe informaţii despre Software Innovative Vision puteţi afla de pe site-ul http://www.siv-gulf.com/

 

 

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul din integratorii software de succes din Europa Centrală şi de Est. Compania dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.

 

Compania a fost înfiinţată în 1992 şi are în prezent peste 1.200 de angajaţi.

 

Acţionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V şi SIVECO Management Team.

 

Adresându-se organizaţiilor private şi publice, SIVECO Romania oferă soluţii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness, pentru piaţa naţională şi internaţională. SIVECO Romania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.

 

De-a lungul celor 20 ani de existenţă, compania şi-a construit o reputaţie solidă, fiind recompensată cu peste 140 de premii interne şi internaţionale.

 

SIVECO Romania SA este certificată ISO 9001:2008 de către compania franceză AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvoltă parteneriate solide cu cele mai mari companii de software şi hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

 

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociaţii profesionale şi de afaceri din România (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) şi internaţionale (European Association for Information Technology - EITA, Information Society Technologies Advisory Group - ISTAG) şi a aderat la importante iniţiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency şi PACI (Partnership against Corruption Initiative).

 

Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.siveco.ro

 

Georgiana CAPUERDE

Corporate Communication Manager

 

SIVECO Romania

Victoria Park

73-81 Bucuresti-Ploiesti Drive,

Building C4, District 1, 013685, Bucharest, Romania

Tel: 021 302 3300

Tel: 0731.490.641

Fax: 021 302 3391 


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online