Informatii comunicate

COMUNICATE

 

XXL Mega Discount deschide primul magazin in Galati


XXL Mega Discount deschide primul magazin in GalatiCategorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 31.01.2013

Începând de joi, 31 ianuarie, un nou magazin XXL Mega Discount va fi deschis în oraşul Galaţi. Evenimentul marchează prima extindere a reţelei deţinute de REWE Group, după recenta relansare a acesteia sub numele XXL Mega Discount.

 

Noul magazin propune locuitorilor din Galaţi o experienţă mai plăcută la cumpărături, creată prin servicii de calitate, cele mai atrăgătoare preţuri şi un personal calificat, prompt şi amabil. În plus, combinaţia echilibrată de produse alimentare foarte proaspete şi produse nealimentare va oferi clienţilor opţiunea perfectă pentru efectuarea cumpărăturilor.

 

Inaugurarea primului magazin XXL Mega Discount din Galaţi este însoţită de o campanie cu premii pentru cumpărători. Aceştia pot câştiga, prin tragere la sorţi: o maşină Renault Symbol Collection, unul din cele nouă cărucioare cu produse în valoare de 1000 de lei sau unul din cele 40 de coşuri de cumpărături cu produse în valoare de 100 de lei. Pentru a primi talonul de participare la tombolă, clienţii trebuie doar să efectueze cumpărături în valoare de minimum 50 de lei pe un bon fiscal.

 

Alături de campania promoţională, magazinul îmbie clienţii cu o mare varietate de produse şi servicii, între care: specialităţi la vitrină cu servire asistată (brânzeturi fine, mezeluri rafinate şi alte specialităţi locale şi internaţionale), carne proaspătă, pregătită şi servită de meşterul măcelar, produse de brutărie şi panificaţie proaspăt coapte în magazin, dar şi mâncare gătită pe care clienţii o pot servi direct în magazin sau o pot cumpăra pentru acasă. Totodată, design-ul magazinului creează o organizare spaţială eficientă, cu o prezentare atrăgătoare a diverselor categorii de produse şi o bună evidenţiere a zonei promo, atât în sectorul produselor alimentare cât şi în al celor nealimentare.

 

De asemenea, cumpărătorii vor beneficia de un set de garanţii care promit o experienţă ireproşabilă în magazin: garanţia prospeţimii, a calităţii, a rapidităţii la casa de marcat şi garanţia celui mai mic preţ.

 

Magazinul XXL Mega Discount Galaţi va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 7:30 - 22:00 şi duminică între orele 7:30 - 20:00.

 

Despre XXL Mega Discount

 

Reţeaua de magazine XXL Mega Discount este prezentă pe piaţa din România din anul 2001, cand a fost deschis primul magazin în Bucureşti. În prezent, compania Rewe România operează 6 magazine XXL Mega Discount şi 136 magazine Penny Market în numeroase oraşe din ţară.

 

Grupul REWE se numără printre liderii europeni în comerţul alimentar, fiind prezent în ţări precum Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia şi Bulgaria.

 

Alina Stefan

pr manager

Draftfcb


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online