Informatii comunicate

COMUNICATE

 

4 etape, 36 de yacht-uri si peste 300 de participanti la prima editie a BMW Offshore Yachting Championship


4 etape, 36 de yacht-uri si peste 300 de participanti la prima editie a BMW Offshore Yachting ChampionshipCategorie : Comunicate > Auto, Transport
publicat pe : 11.10.2011

Cu o participarea bogată care a inclus şi echipaje internaţionale, o etapă cu desfăşurare în apele teritoriale a două ţări - România şi Bulgaria şi un echipaj care va reprezenta în premieră România la finala internaţională BMW Sailing Cup în 2012, BMW Offshore Yachting Championship este cel mai important eveniment de acest gen din zona Mării Negre.

 

Duminică, 2 octombrie, s-a încheiat etapa finală a BMW Offshore Yachting Championship - Regata BMW România. Aceasta închide un calendar de patru evenimente organizate de Yacht Club România, care au strâns în total 36 de yacht-uri şi peste 300 de participanţi în cel mai important campionat de acest gen din zona Mării Negre.

 

Ultima regată a marcat şi debutul în România a celui mai nou model al mărcii - BMW Seria 6 Coupe. Unul dintre cele spectaculoase cupeuri de pe piaţă, noul BMW Seria 6 Coupe este disponibil în trei versiuni de motorizări de şase cilindri în linie diesel şi benzină şi un V8 benzină şi vine cu o serie de tehnologii de ultimă oră precum TwinPower Turbo pentru toate propulsoarele, Head-Up Display cu afişare full-color, faruri LED adaptive pentru fază scurtă şi fază lungă sau sistem de sunet Bang & Olufsen. Noul model este disponibil de la 64 800 Euro fără TVA pentru versiunea 640i de 3 litri şi 235 kW/ 320 CP. Vârful de gamă aduce în premieră sistemul inteligent de tracţiune integrală - BMW 650i xDrive este disponibil pentru 79 250 Euro fără TVA, oferind un propulsor V8 de 4,4 litri de 300 kW/ 407 CP.

 

De altfel, pe parcursul celor patru evenimente, pasionaţii de condus au putut descoperi cele mai fascinante modele BMW: elegantele cabriolete BMW Seria 1, 3 şi 6, BMW Z4 sau modelele Sports Activity Vehicle, atât de apreciate pe piaţa din România: BMW X1, X3, X5 şi X6.

 

Etapa de debut, BMW Black Sea International Regatta, s-a desfăşurat la sfârşitul lunii mai între Mangalia (România) şi Varna (Bulgaria) şi a adus cele mai multe provocări pentru echipajele participante. A urmat Beneteau Nautic Life Regata şi, în premieră, Cupa presei BMW câştigată de un echipaj reprezentând publicaţiile ProFM, ProMotor, Forbes şi Stylereport.ro. Penultima regata a coincis cu Ziua Marinei - Regata Callatis, pentru ca BMW Offshore Yachting Championship să se încheie cu Regata BMW România pe 1-2 octombrie.

 

Pe primele locuri în campionat, la cele trei clase de competiţie s-au situat Simina, skipper Iulia Fulicea la clasa reacing şi câştigătorul campionatului în clasamentul general, Hacuna Matata, skipper Natalia Brăiloiu, la clasa cruising 1, şi Teodora, skipper Lucian Dragomir, la clasa cruising 2.

 

Premiile au fost înmânate de Marco Schulz, director general BMW Group România: „BMW are o legătură specială cu sailing-ul. Împărtăşim aceeaşi pasiune pentru performanţă şi eficienţă. Noi valorificăm fiecare picătură de combustibil pentru a merge înainte, navigatorul caută să prindă fiecare suflare de vânt. Suntem încântaţi să fim parte dintr-un campionat aşa de valoros, cu un câştigător care va participa la o finală internaţională."

 

Echipajul Simina va reprezenta în premieră România la finala internaţională BMW Sailing Cup 2012, alături de participanţi din Germania, Italia, Portugalia, Turcia şi Noua Zeelandă.

 

Competiţia este cea mai mare de acest gen dedicată sportivilor amatori, cu o tradiţie din 2006. În fiecare an peste 1500 de participanţi se întrec în campionate locale pentru un loc în marea finală. Este pentru prima dată când un echipaj din Europa de Est este reprezentat în această competiţie, o dovadă a importanţei şi valorii pe care o are BMW Offshore Yachting Championship.

 

 


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book O solutie pentru vacanta in familie
book Inchirieri auto in Romania
book Spuma activa profesionala – ingredientul secret al spalatoriilor
book Masini ieftine de inchiriat in Otopeni
book Auto de inchiriat – modele si locatii
book Modernizare de cale ferata cu traverse de calitate
book Viziteaza Romania cu masini de inchiriat
book Servicii de rent a car in Romania
book Firma de inchirieri auto din Otopeni
book FIVE rent a car in Otopeni, Ilfov
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online