Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Actualizare de modele BMW din iulie 2013


Actualizare de modele BMW din iulie 2013Categorie : Comunicate > Auto, Transport
publicat pe : 02.07.2013

Cu ceva mai mult de un an înainte ca standardele de emisii EU6 să intre în vigoare în septembrie 2014, BMW măreşte numărul de modele care îndeplinesc deja regulile şi mai stricte privind emisiile. Încă din vara anului 2013, aproape toate modelele care dispun de motor pe benzină cu tehnologie BMW TwinPower Turbo petrol vor îndeplini standard clasificarea EU6. Mai mult, în vara acestui an, alte variante cu tracţiune integrală ale gamelor BMW Seria 1 şi BMW Seria 3 vor completa portofoliul de modele ale mărcii BMW. Funcţii inovatoare, care pot fi utilizate în combinaţie cu modul ECO PRO mode, garantează o eficienţă mai bună. Plăcerea condusului îmbunătăţită este furnizată de funcţia Launch Control, care în viitor va fi inclusă în gama de dotări pentru transmisia automată sport cu opt trepte. Iar gama de opţiuni BMW ConnectedDrive include acum şi inovaţii care, ca urmare a conectării inteligente, optimizează suplimentar confortul, siguranţa şi utilizarea dotărilor de infotainment în automobil.

 

Clasificarea EU6 standard pentru toate gamele.

Tehnologia BMW TwinPower Turbo nu numai că asigură o plăcere a condusului îmbunătăţită, în combinaţie cu un consum redus, ci oferă şi condiţiile ideale pentru performanţe optimizate ale emisiilor. Cu începere din vara 2013, numeroase alte modele BMW cu motorizare pe benzină echipate cu această tehnologie vor îndeplini standardul de emisii EU6 care va intra în vigoare abia în luna septembrie 2014. Odată cu lansarea gamei de modele 2014, automobilele BMW M, precum şi versiunile BMW Z4 cu motor cu şase cilindri vor respecta şi ele normele EU6.

În acelaşi timp, numărul modelelor diesel, care sunt echipate standard cu BMW BluePerformance şi astfel îndeplinesc clasificarea EU6, este şi el în creştere.

Pentru piața din România sunt disponibile în total 118 motorizări care îndeplinesc standard normele EU6. Alături de emisii mai mici, acestea vin și cu avantajul taxelor de înmatriculare zero la achiziție.

 

Sistemul inteligent de tracţiune integrală xDrive pentru alte modele din gamele BMW Seria 1 şi BMW Seria 3.

Cu alte cinci modele, care pot fi echipate opţional cu BMW xDrive, BMW va continua ofensiva tracţiunii integrale şi în vara 2013. Sistemul de tracţiune integrală permanentă şi gestionată electronic optimizează atât tracţiunea şi stabilitatea automobilului în orice condiţii meteo şi de drum, cât şi dinamica în viraje. Sistemul este acum disponibil la modele BMW 118d xDrive (3 uşi) şi BMW 118d xDrive (5 uşi) și BMW 318d xDrive Sedan şi BMW 318d xDrive Touring, toate propulsate de un motor diesel cu patru cilindri, care dezvoltă 105 kW/143 CP.

În plus, din vara acestui an, pentru BMW Seria 3 va deveni disponibil un nou vârf de gamă diesel, care dispune şi de BMW xDrive. Puterea motorului diesel cu şase cilindri dispuşi în linie, care se află sub capota modelului BMW 335d xDrive Sedan şi care dezvoltă 230 kW/313 CP, este distribuită între puntea faţă şi cea spate în funcţie de situaţie. BMW 335d xDrive Sedan dispune standard de transmisie automată cu opt trepte. Acesta respectă standardele de emisii EU6 și vine cu un consum anunțat de numai 5,4 litri per 100 km sau 143 grame per km, în contextul unor performanțe remarcabile: accelerație 0-100 km în numai 4,8 secunde.

 

Acceleraţie optimă: transmisie automată sport cu opt trepte cu Launch Control.

Transmisia automată cu opt trepte - extrem de eficientă, rapidă şi cu schimbări confortabile - este disponibilă acum pentru modele BMW din toate gamele. Dacă se doreşte, în viitor va fi posibilă sublinierea şi mai intensă a caracterului sportiv al transmisiei automate. Cu începere din vara anului 2013, volanul opţional - îmbrăcat în piele şi cu clapete de schimbare a vitezelor - va fi disponibil pentru limuzina de lux din gama Seria 7. Prin utilizarea acestei dotări, conducătorul poate controla manual setările transmisiei fără a-şi lua mâinile de pe volan.

Mai mult, transmisia automată sport cu opt trepte disponibilă pentru BMW Seria 1, BMW Seria 3, BMW Seria 5 şi BMW Seria 6 va fi completată de noua funcţie Launch Control. Aceasta permite accelerare cu tracţiune optimizată şi dinamică maximă chiar de la demaraj - o funcţie care anterior a fost disponibilă doar la versiunile corespunzătoare ale automobilelor BMW M. Pentru a utiliza Launch Control, conducătorul trebuie să activeze modul DTC al funcţiei DSC (control al stabilităţii condusului), să mute schimbătorul de viteze în poziţia S, să elibereze pedala de frână şi simultan să apese acceleraţia până la capăt. După eliberarea frânei, automobilul accelerează şi evită patinarea - în consecinţă, permite utilizarea la maximum a puterii motorului. Procesul de accelerare continuă atâta timp cât conducătorul apasă pedala de acceleraţie.

Gama de echipamente pentru transmisia automată sport include şi clapete de schimbare pe volan, un comutator specific pentru levierul schimbătorului şi caracteristici de schimbare a vitezelor foarte dinamice - toate acestea asigură performanţe superioare în timpul sprinturilor scurte.

BMW EfficientDynamics: modul ECO PRO acum cu funcţie de navigaţie şi asistent de anticipare.

Datorită noilor funcţii ale modului ECO PRO, care poate fi activat prin comutatorul Driving Experience Control, BMW măreşte posibilităţile de realizarea a unei economii mai mari de combustibil prin gestiunea inteligentă a energiei. Cu începere din vara acestui an, toate variantele de model din gamele BMW Seria 1, BMW Seria 3, BMW Seria 5 şi BMW Seria 6 Series, echipate - standard sau opţional - cu transmisia automată cu opt trepte sau cea sport cu opt rapoarte, vor dispune de noul mod de navigaţie cu rută ECO PRO. La viteze cuprinse între 50 şi 160 km/h în modul ECO PRO, motorul este deconectat de la transmisie imediat ce conducătorul ridică piciorul de pe acceleraţie fără acţionarea frânei. În consecinţă, automobilul poate rula liber („coasting"), fără frânări din partea motorului, pentru o eficiență crescută.

 

BMW ConnectedDrive: noi opţiuni şi funcţii îmbunătăţite.

Mai mult, din vara anului 2013, BMW va stabili noi standarde în conectarea inteligentă, graţie gamei îmbunătăţită constant de dotări BMW ConnectedDrive. Noile opţiuni şi funcţiile îmbunătăţite asigură o optimizare suplimentară.

Opţiunile Driving Assistant şi Driving Assistant Plus, introduse iniţial doar pentru BMW Seria 7, vor fi disponibile cu o nouă structură funcţională atât pentru sedanul de lux, cât şi pentru alte modele BMW. Pachetul de siguranţă Driving Assistant cuprinde Lane Departure Warning (avertizare la părăsirea benzii), precum şi avertizare de pietoni şi coliziune cu funcţie de frânare. Sistemul detectează vehiculele aflate în faţa automobilului şi, la viteze de până la 60 km/h, persoanele aflate pe o posibilă traiectorie de coliziune. La identificarea unei situaţii de risc, conducătorul este avertizat prin intermediul semnalelor vizuale şi acustice. În plus, la viteze de până la 60 km/h, o manevră de frânare de urgenţă cu decelerare medie este activată pentru a reduce viteza şi pentru a atrage atenţia conducătorului asupra situaţiei critice.

Driving Assistant Plus furnizează o susţinere şi mai cuprinzătoare. Sistemul combină Active Cruise Control (tempomat activ) cu funcţie Stop & Go cu Driving Assistant, asigurând un nivel îmbunătăţit al confortului şi siguranţei în trafic aglomerat şi ambuteiaje. La viteze de până la 210 km/h, conducătorul are posibilitatea de a rula cu sprijinul funcției Distance Control, care utilizează informațiile de la camera frontală şi gama completă de senzori radar detectează toate vehiculele aflate în faţă, indiferent că sunt în mişcare sau staţionează. În cazul în care conducătorul nu reacţionează la avertizarea privind o posibilă coliziune, Driving Assistant Plus încetineşte automat automobilul - dacă este cazul, chiar cu forţă maximă de decelerare.

Asistarea Lane Change Warning (avertizare la schimbarea benzii), de asemenea disponibilă ca opţiune individuală, poate fi folosită în viitor la o viteză de minimum 20 km/h. Sistemul monitorizează situaţiile din trafic de pe banda alăturată, în zona numită "unghi mort", şi avertizează conducătorul cu privire la situaţii potenţial critice în timpul manevrelor de depăşire.

Datorită funcţiilor suplimentare, utilizarea BMW Head-Up Display opţional a devenit şi mai utilă. Sistemul, care utilizează un afișaj cu spectru larg de culori, este completat acum de informaţii de afişare suplimentare la alte modele. Dacă este cazul, contactele din telefon şi lista de infotainment sunt şi ele afişate în câmpul vizual al conducătorului. În consecinţă, conducătorul are posibilitatea de a utiliza aceste informaţii fără a fi nevoie să-şi îndepărteze privirea de la traseu.

Noua generaţie de sistem BMW Night Vision este și ea disponibilă opţional pentru toate modelele noul BMW Seria 5, BMW Seria 6 şi BMW Seria 7. Acum, acest sistem cuprinde o funcţie de recunoaştere a animalelor, alături de pietoni, şi Dynamic Light Spot (spot luminos dinamic) pentru modelele BMW Seria 5 şi BMW Seria 7. Sistemul furnizează imagini video în timp real, care prezintă pe afișajul iDrive persoane, animale şi alte obiecte ce emit căldură când se află în afara fasciculului de lumină, şi avertizează în cazul unei coliziuni iminente. Dynamic Light Spot este produs de un far special care direcţionează fasciculul spre pietonul sau animalul detectat, atrăgând astfel atenţia conducătorului asupra posibilelor pericole în timp util.

Gama de funcţii pentru opţiunea Active Protection a fost şi ea extinsă. În situaţii critice, acest pachet de siguranţă contribuie la reducerea consecinţelor unui posibil accident prin aplicarea unor contramăsuri. În acest caz, geamurile laterale şi, dacă este necesar, trapa sunt închise, centurile de siguranţă din faţă sunt pretensionate, iar spătarul scaunului pasagerului din faţă este adus în poziţie verticală. Active Protection include şi un asistent de atenţie care analizează comportamentul conducătorului şi, la nevoie, îl sfătuieşte pe acesta să se odihnească. Recomandarea pentru odihnă este furnizată sub forma unui simbol grafic pe display-ul de bord.

 

BMW Group

BMW Group este liderul mondial al constructorilor premium de automobile şi motociclete datorită mărcilor BMW, MINI şi Rolls-Royce. În calitate de companie ce operează la nivel global, BMW Group dispune de 28 de locaţii de producţie şi asamblare în 13 ţări şi are o reţea de vânzări în peste 140 de ţări.

În 2012, BMW Group a vândut, la nivel mondial, aproximativ 1,85 milioane de automobile şi peste 117.000 motociclete. Profitul brut pentru anul fiscal 2012 a fost de 7,82 miliarde de euro, iar veniturile au atins pragul de 76,85 miliarde de euro. La 31 decembrie 2012, BMW Group dispunea de o forţă de muncă de 105.876 de angajaţi.

Dintotdeauna, succesul BMW Group s-a bazat pe gândirea pe termen lung şi pe acţiunea responsabilă. Astfel, compania a pus bazele unei dezvoltări durabile în plan ecologic şi social prin lanţul de valori, responsabilitatea vastă a produselor şi un angajament clar pentru conservarea resurselor ca parte integrantă a strategiei sale. Ca urmare a eforturilor sale, BMW Group a fost desemnat - de-a lungul ultimilor opt ani - lider al industriei în Dow Jones Sustainability Indexes.

www.bmwgroup.com; www.bmw.ro


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Inchirieri auto in Romania
book Spuma activa profesionala – ingredientul secret al spalatoriilor
book Masini ieftine de inchiriat in Otopeni
book Auto de inchiriat – modele si locatii
book Modernizare de cale ferata cu traverse de calitate
book Viziteaza Romania cu masini de inchiriat
book Servicii de rent a car in Romania
book Firma de inchirieri auto din Otopeni
book FIVE rent a car in Otopeni, Ilfov
book Masini de inchiriat in Otopeni - Ilfov
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online