Informatii comunicate

COMUNICATE

 

BMW M continua colaborarea cu MotoGP


BMW M continua colaborarea cu MotoGPCategorie : Comunicate > Auto, Transport
publicat pe : 23.04.2012

MotoGPTM 2012 este pregătit pentru un nou sezon de excepţie. Încă de la începutul sezonului, moto-ul este: noi reguli, noi piloţi şi maşini şi mai puternice.

 

Unul dintre factorii care garantează succesul unui campionat cu priză la public este cooperarea pe termen lung între BMW M GmbH şi organizatorul MotoGPTM, Dorna. BMW M a consolidat acest parteneriat, prin cooptarea lui Loris Capirossi - noul consultant Dorna MotoGPTM pentru siguranţă - ca expert BMW M MotoGPTM.

 

Fostul motociclist de top, originar din Italia, este deţinătorul unei experienţe vaste şi are cunoştinţe multiple despre MotoGPTM. Poreclit "Capirex" încă din vremea în care era pilot activ, italianul a avut o carieră de succes în Grand Prix-urile de motociclism, întinsă pe 22 de ani, cu un total de 328 de curse şi trei titluri mondiale.

 

Cu Loris Capirossi, BMW M şi-a asigurat serviciile unui expert în înţelegerea în detaliu a nevoilor piloţilor. El deţine o experienţă enormă în ceea ce priveşte cursele şi o preocupare deosebită pentru siguranţă. Pe baza vastelor cunoştinţe, Capirossi va activa drept consultant BMW M MotoGPTM odată ce actualul campionat mondial a demarat în primul week-end din aprilie şi va continua la 26 aprilie 2012, la Jerez (Spania).

 

"În dorinţa de a asigura o fiabilitate maximă, automobilele ce vor avea rol de Safety Car trebuie să funcţioneze perfect chiar şi în cele mai dificile condiţii de cursă. Modelele BMW M foarte performante îndeplinesc toate cerinţele pentru a îndeplini rolul de Safety Car pe circuit", a declarat Loris Capirossi.

 

Mai mult, BMW M va avea posibilitatea de a oferi invitaţilor detalii interesante din spatele cortinei, totul cu ajutorul expertului. Fostul campion mondial va conduce invitaţii prin punctele importante din MotoGPTM, în standurile echipelor, acolo unde mecanicii şi piloţii fac ultimele reglaje asupra materialului de concurs. Acest tur este, fără îndoială, unul dintre punctele de atracţie absolute ale noului pachet "first class" oferit vizitatorilor de către BMW M.

 

BMW se implică în MotoGPTM încă din 1999 şi furnizează maşinile oficiale cu rol de Safety Car. În 2006, acest parteneriat a fost preluat de BMW M GmbH, care anul acesta aniversează 40 de ani de la înfiinţare.

 

Dintotdeauna, BMW M a întruchipat fascinaţia pentru motorsport. Considerată uneori ca fiind "cea mai puternică literă din lume", M este simbolul performanţelor dinamice, al inovaţiei şi al farmecului estetic în cea mai pură formă. Cooperarea dintre BMW M şi Dorna se bazează pe aceste valori şi s-a dezvoltat într-un parteneriat sigur şi de încredere. Carmelo Ezpeleta, CEO al Dorna Sports, descrie colaborarea ca fiind "un simbol internaţional al calităţii".

 

Datorită susţinerii oferită de BMW, a fost posibilă îmbunătăţirea semnificativă a poziţionării şi percepţiei Campionatului Mondial de motociclism viteză. În acelaşi timp, BMW M GmbH a utilizat această platformă pentru a dezvolta - la cel mai înalt nivel - relaţii de afaceri, activităţi de marketing şi comunicare de brand.

 

Thomas Schemera, director de vânzări şi marketing al BMW M, a declarat: "Implicarea noastră în acest gen de curse ne conferă acces la un public-ţintă crucial: piloţi de motociclete cu o atracţie deosebită pentru maşini rapide. Campionatul mondial de motociclism oferă fascinaţie, emoţie, spirit high-tech şi atmosferă internaţională - factori care sunt strâns asociaţi cu BMW M. Acesta este un alt motiv pentru care ne simţim ca acasă".

 

Modelele "Safety Car" furnizate de BMW M GmbH garantează o susţinere sigură şi de încredere a curselor, pe timpul sesiunilor de calificări şi a curselor în sine. Pe lângă maşinile cu rol de Safety Car, BMW furnizează şi BMW S 1000 RR ca Safety Bike, precum şi numeroase modele din gama BMW X, care sunt utilizate de conducerea cursei şi de serviciile medicale, dar şi ca "shuttle".

 

În prima jumătate a sezonului, noul BMW M5 - prezentat anul trecut la Grand Prix-ul de la Indianapolis (SUA) - va fi utilizat ca Safety Car, în paralel BMW Seria 1 M Coupé. Acestea au fost optimizate special pentru utilizare pe circuite şi pentru a conduce plutonul de motociclete. De la jumătatea stagiunii, BMW Seria 1 M Coupé va fi înlocuit de noul BMW M6 Coupé. Pentru mai multe detalii vizitaţi www.bmw-m-safetycar.com.

 

BMW M va oferi şi un serviciu special MotoGPTM. Centrul de Evenimente din paddock furnizează o introspecţie unică în universul BMW M, cu informaţii detaliate despre Grand Prix-uri, piloţi, echipe şi motociclete. Va fi disponibil şi un program exclusivist de vânzări VIP.

 

În cele din urmă, divizia BMW va prezenta, la finalul sezonului, Premiul BMW M. Acesta este decernat pilotului cu cel mai bun rezultat total în sesiunile de calificări. Anul trecut, distincţia i-a revenit lui Casey Stoner, care a fost încântat să primească un automobil BMW Seria 1 M Coupé. Anul acestea, premiul v fi acordat în cadrul "M Night", la Valencia (Spania). Învingătorul va fi recompensat cu o versiune BMW M3 Coupé Competition Edition. Echipamentele disponibile la acest model includ vopsea exclusivă pentru exterior Frozen Silver Metallic şi design distinctiv al părţii frontale. Bara faţă BMW M caracteristică şi ţevile de eşapament atractive subliniază această apariţie dinamică. Stilul sportiv şi elegant se regăseşte şi la interior. Totodată, acest model special şi exclusivist este completat de jantele M3 de culoare neagră.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Inchirieri microbuze - tot ce trebuie sa stii
book Inchirieri automobile – noile oferte
book Inchirieri auto in Bucuresti – masini noi in flota Five
book Inchirieri auto – Oferta pentru toamna 2019
book Transport autocar - eficientizare si reusita sigura
book Inchirieri microbuze - o alegere inspirata alaturi de o firma de renume
book Automatic Gearbox sau puncte forte in domeniul reparatii cutii automate
book 5 argumente pentru care sa alegi Automatic Gearbox pentru reparatii cutii automate
book Reparatii cutii automate - calitate reprezentativa pentru un service de elita
book Tractari auto Bacau - firma experimentata orientata catre clienti
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online