Informatii comunicate

COMUNICATE

 

BMW M3 GT incheie inca o data pe podium in Cupa Intercontinentala Le Mans


BMW M3 GT incheie inca o data pe podium in Cupa Intercontinentala Le MansCategorie : Comunicate > Auto, Transport
publicat pe : 04.07.2011

BMW Team Schnitzer a obţinut locul al treilea în categoria GTE Pro la Imola.

 

Imola, 3 iulie 2011. BMW Team Schnitzer a obţinut o nouă clasare pe podium în categoria GTE Pro în cursa ce a contat ca a patra etapă din Cupa Intercontinentală Le Mans (ILMC). În ciuda faptului că întrecerea de şase ore de la Imola (Italia) nu a decurs conform planului, Augusto Farfus (Brazilia) şi Jörg Müller (Germania) au dus modelul BMW M3 GT #55 pe locul al treilea. Cea de-a doua maşină, cea cu numărul de concurs 56, şi piloţii ei, Dirk Werner (Germania) şi Pedro Lamy (Portugalia), au trecut linia de sosire în poziţia a opta, după ce o problemă tehnică a necesitat o oprire îndelungată pentru reparaţii. Victoria în cursa desfăşurată pe "Autodromo Enzo e Dino Ferrari" a fost reuşită de maşina Ferrari pilotată de Jaime Melo (Brazilia) şi Toni Vilander (Finlanda).

 

Pentru cea mai mare parte din cursă, piloţii BMW au deţinut controlul. Într-o ambianţă în care au predominat soarele şi temperaturi de peste 30 de grade Celsius, piloţii desemnaţi să înceapă cursa, Müller şi Werner, şi-au apărat locurile obţinute de BMW Team Schnitzer în timpul calificărilor de sâmbătă - primul şi al doilea. Totuşi ghinionul a lovit ambele echipaje. Maşina cu numărul 56 a avut probleme la sistemului de aer condiţionat. Dispozitivul este responsabil pentru menţinerea temperaturii din cockpit sub 32 de grade Celsius, aşa cum este prevăzut în regulament. Iniţial, înainte de apariţia defecţiunilor, modelul BMW M3 GT a retrogradat de pe locul al doilea pe cel de-al patrulea, după care a urmat o oprire de aproape o jumătate de oră pentru repararea defecţiunii amintite. O clasare mai sus de locul al optulea a fost imposibil de obţinut de tandemul Werner - Lamy.

 

Maşina cu numărul 55 a fost liderul plutonului pentru o mare parte din cursă, dar şi aceasta s-a confruntat cu dificultăţi. Încă din partea de început a întrecerii, comunicaţia radio cu standurile s-a oprit. Când mecanicii erau preocupaţi cu repararea celeilalte maşini a echipei, Müller a trebuit să oprească în turul 159. Din cauza unei coliziuni cu un prototip, supapa pneului dreapta faţă a fost afectată. Cum Müller nu a putut transmite echipei că va intra la standuri, mecanicii nu au avut timpul necesar pentru a face pregătirile necesare stipulate în regulament pentru un pit stop. Din acest motiv, directorul de cursă a impus o penalizare "stop-and-go" de un minut pentru maşina cu numărul 55. Müller a pierdut poziţia de lider şi în final a încheiat pe locul al treilea.

 

Charly Lamm (Team Manager): "Sunt două aspecte pozitive cu care rămânem după cursa de la Imola: performanţa celor două BMW M3 GT a fost una excelentă. În plus, trebuie să le mulţumesc şi celor de la Dunlop. Am avut pneuri foarte bune în ceea ce a fost cea dintâi cursă a sezonului care s-a disputat în condiţii de căldură excesivă. Modelul BMW M3 GT #55 a fost liderul cursei în mare parte din întrecere. Totuşi, am pierdut legătura radio şi nu am putut discuta cu piloţii. Jörg Müller a venit la standuri pe neanunţate după un incident cu un prototip şi nu a avut posibilitatea de a ne avertiza în prealabil. Echipa lucra la avaria aerului condiţionat de la maşina cu numărul 56. Aşa că extinctorul nu era la locul corect atunci când Jörg a ajuns în dreptul boxei. Acesta a fost motivul pentru care am primit penalizarea care ne-a trimis pe locul al treilea. Cealaltă maşină s-a implicat în bătălia pentru locurile fruntaşe până când a apărut problema cu aerul condiţional."

 

BMW Group România

3rd Floor, Building B
Baneasa Business and Technology Park
42-44 Bucharest-Ploiesti Str.
Bucharest 1
Mob: +4 0723 720 719
Phone: +4 021 304 1565
www.BMW.ro
www.MINI.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Inchirieri microbuze - tot ce trebuie sa stii
book Inchirieri automobile – noile oferte
book Inchirieri auto in Bucuresti – masini noi in flota Five
book Inchirieri auto – Oferta pentru toamna 2019
book Transport autocar - eficientizare si reusita sigura
book Inchirieri microbuze - o alegere inspirata alaturi de o firma de renume
book Automatic Gearbox sau puncte forte in domeniul reparatii cutii automate
book 5 argumente pentru care sa alegi Automatic Gearbox pentru reparatii cutii automate
book Reparatii cutii automate - calitate reprezentativa pentru un service de elita
book Tractari auto Bacau - firma experimentata orientata catre clienti
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online