Informatii comunicate

COMUNICATE

 

BMW Magazine este disponibil acum si in format digital la nivel global


BMW Magazine este disponibil acum si in format digital la nivel globalCategorie : Comunicate > Auto, Transport
publicat pe : 17.09.2014

Utilizatorii pot accesa articole actualizate cu regularitate despre tendinţe în design, destinaţii de călătorie, diversitatea vieţii moderne şi conţinut exclusiv din universul BMW.

 

Acum, BMW Magazine este publicată la nivel mondial în format digital. Aplicaţia poate fi descărcată ca versiune pentru tabletă şi smartphone (Android şi iOS) sau poate fi utilizată pe orice platformă printr-un web browser.

Aplicaţia este gestionată central, iar designul îi permite să se adapteze la orice format. Conţinutul editorial şi exclusiv - reportaje, galerii foto şi videoclipuri - este actualizat la intervale regulate. Aceste actualizări continue ale conţinutului au loc în plan secundar, fără a fi observate de utilizatori.

 

Informaţia continuă şi extinde experienţa din formatul tipărit: fotografii de rezoluţie mare sau poveşti detaliate despre personalităţi care au legătură cu marca BMW sau informaţii despre modelele noi. Mai mult, videoclipurile exclusive completează vizual conţinutul editorial şi-l aduc la viaţă. Accentul este pus pe poveştile despre oamenii care ne-au schimbat vieţile prin ideile lor vizionare.

BMW Magazine Digital este disponibil în limbile engleză, germană, spaniolă şi franceză. Unele ţări, cum ar fi Germania, Spania, Franţa şi Marea Britanie, au versiuni cu conţinut local suplimentar. BMW Magazine Digital este creat sub coordonarea editorului Hendrik Lakeberg şi a directorului de creaţie Dirk Linke şi este publicat de HOFFMANN UND CAMPE Corporate Publishing.

 

Ediţia tipărită BMW Magazine este revista internaţională BMW AG dedicată clienţilor şi este publicată din 1989, cu apariţie bianuală - în martie şi septembrie - sub îndrumarea editorului Adriano Sack. Revista lifestyle de 100 de pagini este publicată pe mapamond în 24 de limbi. În cele aproximativ 100 de ţări, publicaţia are un tiraj de trei milioane de exemplare.

Aplicaţie BMW Magazine pentru Android: http://bit.ly/1lhaV1e  

Aplicaţie BMW Magazine pentru iOS: http://bit.ly/1uu7GJs 

Versiune desktop: http://bit.ly/1hJn78n

Homepage BMW: http://bit.ly/1CNqaJO

 

BMW Group

Datorită celor trei mărci ale sale - BMW, MINI şi Rolls-Royce -, BMW Group este liderul mondial al constructorilor premium de automobile şi motociclete şi oferă servicii financiare şi de mobilitate premium. În calitate de companie ce operează la nivel global, BMW Group dispune de 29 de facilităţi de producţie şi asamblare în 14 ţări şi are o reţea de vânzări în peste 140 de ţări.

În 2013, BMW Group a vândut, la nivel mondial, aproximativ 1,963 milioane de automobile şi 115.215 motociclete. Profitul brut pentru anul fiscal 2013 a fost de 7,91 miliarde de euro, iar veniturile au atins pragul de 76,06 miliarde de euro. La 31 decembrie 2013, BMW Group dispunea de o forţă de muncă de 110.351 de angajaţi.

Dintotdeauna, succesul BMW Group s-a bazat pe gândirea pe termen lung şi pe acţiunea responsabilă. Astfel, compania a pus bazele unei dezvoltări durabile în plan ecologic şi social prin lanţul de valori, responsabilitatea vastă a produselor şi un angajament clar pentru conservarea resurselor ca parte integrantă a strategiei sale.

www.bmwgroup.com; www.bmw.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Inchirieri microbuze - tot ce trebuie sa stii
book Inchirieri automobile – noile oferte
book Inchirieri auto in Bucuresti – masini noi in flota Five
book Inchirieri auto – Oferta pentru toamna 2019
book Transport autocar - eficientizare si reusita sigura
book Inchirieri microbuze - o alegere inspirata alaturi de o firma de renume
book Automatic Gearbox sau puncte forte in domeniul reparatii cutii automate
book 5 argumente pentru care sa alegi Automatic Gearbox pentru reparatii cutii automate
book Reparatii cutii automate - calitate reprezentativa pentru un service de elita
book Tractari auto Bacau - firma experimentata orientata catre clienti
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online