Informatii comunicate

COMUNICATE

 

BMW Seria 2 Coupe si BMW Seria 4 Cabriolet disponibile pentru comenzi


BMW Seria 2 Coupe si BMW Seria 4 Cabriolet disponibile pentru comenziCategorie : Comunicate > Auto, Transport
publicat pe : 21.12.2013

BMW Seria 2 Coupe și BMW Seria 4 Cabriolet, două modele complet noi în portofoliul mărcii, vor debuta în showroom-urile din România în luna martie a anului viitor. După ce la sfârșitul acestui an BMW Seria 2 Coupe și BMW Serai 4 Cabriolet au fost prezentate în premieră la Salonul Auto de la Los Angeles, cele două modele pot fi acum comandate de clienții din România.

 

BMW Seria 2 Coupe este singurul coupe compact din segmentul premium disponibil cu tracțiune spate. Această caracteristică constructivă ilustrează orientarea spre performanțe dinamice a noului model. Agilitate remarcabilă este granată mulțumită unei direcții liberă de influența tracțiunii, distribuției perfecte de mase și motoarelor cu tehnologie TwinPower Turbo.

 

Noul model se diferențiază clar faţă de modelul compact BMW Seria 1 prin designului personalizat şi caroserie cu 11 centimetri mai lungă. Partea frontală şi cea spate beneficiază de un desen distinctiv, cu linii extinse, elegante şi dinamice, care se îmbină armonios cu linia acoperişului ce se pierde cursiv spre spate. Configuraţia cu tracţiune spate este accentuară de lăţimea în dreptul punţii spate. Și noua gamă beneficiază de linii de design - Sport Line, Modern Line şi pachet M Sport - care au rolul personalizării modelului.

 

La lansare, BMW Seria 2 Coupe este disponibil în trei variante de motorizare:

- BMW 220i, echipat cu un motor cu patru cilindri în linie, doi litri benzină, 135 kW (184 CP), disponibil de la 25000 Euro fără TVA (31000 Euro cu TVA)
- BMW 220d, echipat cu un motor cu patru cilindri în linie, doi litri diesel, 135 kW (184 CP), disponibil de la 26900 Euro fără TVA (33356 Euro cu TVA)
- BMW M235i, echipat cu un motor cu șase cilindri în line, trei litri benzină, 240 kW (326 CP), disponibil de la 37750 Euro fără TVA (46810 Euro cu TVA)

 

BMW Seria 4 Cabriolet continuă linia elegantă a BMW Seria 3 Cabriolet și preia accentele sportive de la noul BMW Seria 4 Coupe, așa cum este noua legătură între faruri și grila dublă a radiatorului sau elementele aerodinamice Air Breathers și Air Curtains care reduc rezistența aerodinamică a roților față. Designul foarte plat al zonei portbagajului, remarcabil pentru un model cabriolet, subliniază echilibrul armonios al siluetei generale a automobilului. Liniile orizontale şi pasajele musculoase ale roţilor se îmbină pentru a accentua ecartamentul lat şi pun accentul pe puntea spate ca punte motoare a noului model.

 

La lansare, BMW Seria 4 Cabriolet este disponibil în trei variante de motorizare:
- BMW 428i, echipat cu un motor cu patru cilindri în linie, doi litri benzină, 180 kW (245 CP), disponibil de la 41400 Euro fără TVA (51336 Euro cu TVA)
- BMW 420d, echipat cu un motor cu patru cilindri în linie, doi litri diesel, 135 kW (184 CP), disponibil de la 39000 Euro fără TVA (48360 Euro cu TVA)
- BMW 435i, echipat cu un motor cu șase cilindri în line, trei litri benzină, 225 kW (306 CP), disponibil de la 45900 Euro fără TVA (56916 Euro cu TVA)

 

Ambele modele beneficiază de cele mai noi tehnologii BMW EfficientDynamics pentru emisii deosebit de reduse și îmbunătățirea performanțelor dinamice. Toate motorizările sunt disponibile cu tehnologia TwinPower Turbo și respectă standardele de emisii Euro 6. Tehnologia TwinPower Turbo presupune combinarea sistemelor de control al injecției de combustibil, cu turbo alimentarea și controlul complet variabil al supapelor de admisie și evacuare.

 

Seria de tehnlogii BMW ConnectedDrive diferențiază cele două modele față de concurență printr-o serie de tehnologii unice. BMW continuă pionieratul integrării telefoanelor mobile și terminalelor Apple în automobil. Prin funcția Apps utilizatorii pot beneficia mereu de funcționalități noi fără a trebui să trimită mașina în service pentru un upgrade - este suficientă instalarea noi aplicații pe terminalul smartphone. În plus, alături de iOS, compatibilitatea sistemului a fost acum extinsă și pentru Android, incluzând astfel un număr tot mai mare de terminale smartphone.Disponibilitatea aplicațiilor variază de la țară la țară, în funcție de diferiți parametrii, în special licența drepturilor de autor.

În România numărul de aplicații disponibile a crescut de la Aupeo!, Snippy și Stitcher, integrând acum și Audible, Deezer și TuneIn. Alături de acestea și aplicația de bază BMW Connected oferă funcții noi precum integrarea calendarului, EcoPro Analyzer, WikiLocal.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Transport autocar - eficientizare si reusita sigura
book Inchirieri microbuze - o alegere inspirata alaturi de o firma de renume
book Automatic Gearbox sau puncte forte in domeniul reparatii cutii automate
book 5 argumente pentru care sa alegi Automatic Gearbox pentru reparatii cutii automate
book Reparatii cutii automate - calitate reprezentativa pentru un service de elita
book Tractari auto Bacau - firma experimentata orientata catre clienti
book Reparatii cutii automate - garantia executiei corecte
book Reparatii cutii automate - service recomandat ca fiind cel mai bun in domeniu
book Transfer aeroport - servicii memorabile
book Tractari auto Bacau - servicii rapide si eficiente
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online