Informatii comunicate

COMUNICATE

 

BMW si Yacht Club Romania - Pasiune pentru performanta


Categorie : Comunicate > Auto, Transport
publicat pe : 22.04.2011

BMW Romania a incheiat un parteneriat strategic cu Yacht Club Romania, principalul club de yachting offshore al Romaniei, vizand promovarea performantei in cadrul unui sport unic in Marea Neagra - yachting-ul offshore.

 

Parteneriatul cuprinde realizarea celei de-a treia editiii a Campionatului BMW de Yachting Offshore al Romaniei, campionat care include BMW Black Sea International Regatta si finala campionatului Regata BMW Romania.

 

A treia editie a Campionatului BMW de Yachting Offshore al Romaniei, initiat in 2009 de catre Yacht Club Romania, va cuprinde patru competitii: BMW Black Sea International Regatta, Regatta Nautic Life Beneteau, Regatta Callatis si finala campionatului, Regata BMW Romania. Toate etapele campionatului fac parte din Calendarul Oficial al ISAF (International Sailing Federation) 2011. Campionatul se va desfasura in sistemul de rating IRC International, utilizat in cadrul celor mai importante competitii de yachting offshore la nivel mondial.

 

Pentru noi parteneriatul cu BMW reprezinta un sprjin deosebit, sprijin care vine din partea unei marci care a promovat si promoveaza ca valori calitatea si performanta, inclusiv in cadrul competitiilor de yachting offshore ca Americas Cup si BMW Sailing Cup a declarat Bogdan Alexandrescu, CEO Yacht Club Romania.

 

Prima etapa a Campionatului BMW de Yachting Offshore al Romaniei, BMW Black Sea International Regatta, va incepe pe 18 mai, la Mangalia. Este singura competitie de yachting offshore din Marea Neagra care se desfasoara intre doua tari (Romania si Bulgaria) si la care participa echipaje din Romania, Bulgaria, Ucraina si Turcia. Juriul international si comitetul de cursa vor fi compuse din reprezentanti ai Romaniei, Bulgariei, Ucrainei, Greciei si Frantei. Serviciul de prognoza meteo dedicat va fi asigurat de catre Weather Routing Inc. US, companie care ofera servicii meteo pentru cele mai importante competitii de yachting la nivel mondial.

 

Parteneriatul strategic dintre BMW Group Romania si Yacht Club Romania nu se limiteaza doar la teritoriul tarii noastre. In 2012 este programat, la initiativa Yacht Club Romania, primul Campionat de Yachting Offshore al Marii Negre Black Sea Offshore Yachting Championship, in colaborare cu cluburile partenere din Bulgaria, Turcia, Ucraina si Rusia.

 

Initiativa Romaniei de a realiza primul Campionat de Yachting Offshore al Marii Negre are acum un partener pe masura BMW Group Romania. Doi parteneri care impartasesc pe deplin aceleasi valori pot sa duca mai departe pasiunea pentru performanta si de ce nu, sa demonsteze ca Romania poate promva aceste valori mai departe Bogdan Alexandrescu, CEO Yacht Club Romania.

 

BMW a acceptat intotdeauna provocarile este motivul pentru care suntem astazi pe primul loc in segmentul auto premium si pentru care ii sprijinim pe cei care pun pasiune in ceea ce fac. Speram ca pasiunea cu care Yacht Club Romania a abordat acest sport va beneficia de sprijinul potrivit din partea noastra si ca toti participantii la acest sport nobil yachting-ul offshore - vor fi alaturi de BMW si Yacht Club Romania, din pasiune pentru performanta - Nina Bratfalean, Marketing Manager, BMW Group Romania.

 

BMW are o traditie bogata in implicarea in yachting. In 2010 echipajul BMW Oracle Racing a inregistrat prima victorie in cea mai prestigioasa cursa de yachting la nivel mondial, Americas Cup. Cu o traditie bogata, BMW Sailing Cup este una din cele mai importante competitii de sailing pentru amatori. Castigatorii campionatelor nationale BMW Sailing Cup din Germania, Italia, Portugalia si Noua Zeelanda se intalnesc in finala internationala. Dupa ce anul trecut aceasta s-a desfasurat in Noua Zeelanda, pentru 2011 aceasta este programata sa revina in Europa.

 

Un alt eveniment dedicat acestui sport este BMW X3 Games, o competitie Europeana unde echipe de trei participanti se intrec in 6 discipline, printre care si sailing. La finala de la Geneva, din luna mai, Romania va fi reprezentata de doua echipe.

 

BMW Group Romania

Alexandru Seremet - Corporate Communication Manager

alexandru.seremet@partner.bmwgroup.com,

+40723 720 719

 

Yacht Club Romania

Razvan Bucuroiu - Press Officer

 razvan.bucuroiu@ycr.ro

+40722 628 255


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Masini ieftine de inchiriat in Otopeni
book Auto de inchiriat – modele si locatii
book Modernizare de cale ferata cu traverse de calitate
book Viziteaza Romania cu masini de inchiriat
book Servicii de rent a car in Romania
book Firma de inchirieri auto din Otopeni
book FIVE rent a car in Otopeni, Ilfov
book Masini de inchiriat in Otopeni - Ilfov
book Inchirieri microbuze - tot ce trebuie sa stii
book Inchirieri automobile – noile oferte
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online