Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cauti spuma activa? Alege oferta de produse pentru mașini Selfy

Cauti spuma activa? Alege oferta de produse pentru mașini SelfyCategorie: Comunicate > Auto, Transport
Informație adăugată de: Servicii SEO Bucuresti
publicat: 23.12.2020

Ești în căutare de spuma activa de calitate pentru a-ți ușura procesul de spălare a mașinii? Produsele TipTop Selfy sunt renumite pentru calitatea pe care au și prețurile accesibile cu care ajung pe piață.

 

Cum alegem o spumă auto calitativă?

Detergenții auto destinați curățării autoturismelor sunt un ingredient special pentru menținerea corectă și eficientă a caroseriilor. Mulți dintre noi ne dorim ca mașina personală să arate mereu ca în primele zile de cumpărare iar culoarea ei să rămână la fel de strălucitoare și impecabilă.

Pentru ca visele conducătorilor auto să devină realitate, TipTop Selfy a creat o serie de produse de calitate care să îmbunătățească imaginea autoturismelor și să o mențină constant în cele mai bune condiții.

Procesul de spălare a mașinii este la fel de important ca inspecțiile tehnice pe care le realizăm lunar din acest motiv produsele pe care le folosim trebuie să îndeplinească gradul de calitate necesar. Dacă produsul este achiziționat mult prea ieftin sau promite mult prea multe pe propria etichetă, riști să cumperi un produs care nu îți va oferi rezultatele dorite iar îndepărtarea murdăriei să fie superficială.

De asemenea, sunt produse pe piață care dețin o compoziție din substanțe nepotrivite care vor duce la deteriorarea caroseriei sau e materialelor componente acesteia, așadar este important ca un produs să fie destinat auto și nu altor servicii de curățare.

 

Spuma activa TipTop Selfy – 5 motive să o achiziționezi

Produsele de calitate sunt un beneficiu pentru toți cei care își doresc ce este mai bun pentru prorpia mașină, așadar iată 5 motive pentru care merită să achiziționezi o spumă auto Selfy:

1.   Respectă raportul calitate-preț

Cel mai important aspect al unui produs auto este să respecte raportul de calitate-preț. Spuma profesională este la un preț rentabil prin care se reflectă calitatea superioară pe care o deține, așa vei fi sigur că ceea ce cumperi este în conformitate cu ceea ce poate face.

2.   Îndepărtează orice tip de murdărie

Spuma Selfy este renumită pentru puterea concentrației pe care o are, acest avantaj îi permite să pătrundă în profunzimea murdăriei și să o elimine în totalitate de pe suprafața caroseriilor.

3.   Curăță rapid și eficient

Fiind o spumă activă destinată spălătoriilor self-service, spălarea se realizează în timp util fără a fi nevoie să o lași să acționezeprea mult timp asupra murdăriei. Mai mult decât atât aceasta poate elimina murdăria și din locurile mai puțin accesibile ale caroseriei.

4.   Nu lasă reizuuduri și urme

Spuma de calitate Selfy este un produs care oferă rezultate impecabile de curățare, motiv pentru care mașina ta va fi lipsită de orice fel de murdărie, urme,pete sau reziduuri, acum va arăta ca nouă.

5.   Protejează caroseria

Produsele Selfy de curățare nu conțin substanțe sau combinații chimice care să afecteze caroseria mașinilor. Indiferent de material, spuma protejează de orice deterioare, fie că vorbim de piele vopsită, cauciuc sau plastic.

 

Investește în spumă auto – produsul minune împotriva murdăriei

Produsele Selfy sunt un succes pentru toți cei care își doresc să investească în sănătatea propriei mașini și a caroseriei acesteia.

Intră pe site-ul TipTop Selfy și achiziționează orice tip de produs dorești pentru mașina ta, dacă vrei îți poți crea prorpiul tău chit de curățare format din spumă profesională alcalină, ceară perlată și revigorant pentru anvelope. Mașina ta va arăta impecabil și va străluci în orice moment. Pentru ca experiența ta cu produsele auto Selfy să fie una și mai plăcută, indiferent de comanda pe care o faci, la ei transportul este gratuit și va ajunge la tine în cel mult 48 de ore. Acum poți oferii mașinii tale un moment de răsfăț  și șansa de a străluci la fel ca în prima zi.

Indiferent de murdăria aflată pe caroserie, spuma o va elimina în totalitate, lasând-o impecabilă și lipsită de urme neplăcute, iar ceara perlată va fi cea care va ajuta la uscarea rapidă și eficientă după procesul de spălare. Caroseria ta își va recăpăta luciul și culoarea și va deține un aspect de nou.

 

TipTop Selfy – pentru a avea grijă de mașina ta

Investește în produse eficiente și de calitate superioară prin care să oferi siguranță mașinii tale. TipTop Selfy este furnizorul ideal prin care poți profita de produse auto rapide și eficiente prin care mașina ta să devină impecabil de curată și strălucitoare. Publicitatea ta!
publicitate


Informatii comunicate
comunicate de aceeasi firma:
book Produse de curățare a caroseriei - spumă activă și ceară lichidă Selfy
book Închirieri de lux Otopeni
book Cum poți avea mașina impecabilă în câteva minute
book Materiale folosite pentru construirea traverselor de cale ferata
book Traverse de lemn folosite în modernizarea cailor ferate
book O solutie pentru vacanta in familie
book Inchirieri auto in Romania
book Spuma activa profesionala – ingredientul secret al spalatoriilor
book Servicii de web design in Bucuresti
book Cum decoram spatiile verzi
 

Informatii comunicate
comunicate din aceeasi categorie:
book Produse de curățare a caroseriei - spumă activă și ceară lichidă Selfy
book Închirieri de lux Otopeni
book Cum poți avea mașina impecabilă în câteva minute
book O solutie pentru vacanta in familie
book Inchirieri auto in Romania
book Spuma activa profesionala – ingredientul secret al spalatoriilor
book Masini ieftine de inchiriat in Otopeni
book Auto de inchiriat – modele si locatii
book Modernizare de cale ferata cu traverse de calitate
book Viziteaza Romania cu masini de inchiriat
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite știri și articole

Publicitatea ta!
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Publicitate online - promovare servicii

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink - publicitate

Ghid comunicare si promovare online