Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cel mai util transport de mobila pentru tine!


Cel mai util transport de mobila pentru tine!Categorie : Comunicate > Auto, Transport
Informatie adaugata de : SEOMAXIM SRL
publicat pe : 06.04.2015

Ce presupune „pe indelete" un transport de mobila util? Chiar si cei care nu au trecut prin experienta schimbarii locuintei au auzit de la prieteni sau cunostinte ce bataie de cap poate reprezenta aceasta decizie. Indiferent daca este vorba de mutarea in alt cartier sau in alt oras, firmele de transport ofera servicii profesionale ce pot ajuta in minimalizarea stresului legat de o astfel de perioada in viata fiecaruia.

Chiar si cu ajutorul profesionistilor, la schimbarea locuintei pregatirea minutioasa a acestui proces este secretul unei mutari reusite, fara prea multe dureri de cap si fara costuri suplimentare - multe dintre firmele de transport mobila au tarife pe ora.

 

Iata cateva sfaturi utile in acest sens:
1. Ce se poate muta si ce nu se poate muta: chiar si firmele profesionale de transport mobila si marfa nu vor muta chiar orice, exista o lista de obiecte pe care acestia vor refuza sa le transporte pe motive de securitate precum chimicale, vopsele, alte lichide periculoase sau bunuri de valoare, precum bani, documente, animale de companie ori alimente perisabile - aceastea trebuind transportate cu masina personala.

 

2. Planul pentru impachetari facut in prealabil asigura ca nimic nu va fi uitat in haosul de moment. Acest plan ar trebui facut inainte de ziua mutarii si este bine de scris pe o hartie ce trebuie tinuta mai apoi la indemana in ziua mutarii. In momentul impachetarii bunurilor casante trebuie sa se foloseseasca multe ziare, paturi sau folie de protectie cu bule, deoarece compania de transport mobila nu este responsabila daca obiectele impachetate de client se deterioreaza la transport. Lista trebuie verificata de cate ori este nevoie pentru certitudinea ca nimic nu a fost uitat.

 

3. Asigurararea. Pentru obiectele de valoare este bine sa se faca asigurari inainte de mutare, marea majoritate a firmelor de transport mobila din Bucuresti oferind acest tip de servicii impreuna cu cele de transport.

 

4. Gustari si apa pentru muncitori. Este adevarat ca fiecare client plateste transportul, insa muncitorii trimisi vor lucra cu siguranta mai bine si mai rapid, in mod special in zilele de vara, daca li se pune la dispozitie apa si o mica gustare. Aceasta nu este o regula, dar poate fi luat ca un sfat, ca in orice alte situatii in care se lucreaza cu oamenii, stabilirea unei realatii bune, fie ea si pentru interactiunile de scurta durata, precum mutarile, asigura primirea unui serviciu de calitate.

 

5. Numeratoarea sau marcarea cutiilor: ziua mutarii este intotdeauna haotica, un sfat extrem de util este numerotarea sau marcarea cutiilor. Aceasta ar fi bine sa fie facuta intr-o maniera cat mai simpla de urmat si verificat 1-2-3, A-B-C etc, astfel, atat la plecare, cat si la sosire, clientul sa se poate asigura ca nu lipseste nici o cutie.

 

Avand toate aceste informatii, cu siguranta, vei sti de ce trebuie sa ii alegi pe cei de la Leoni, firma de transport mobila. Firma noastra realizeaza transporturi in toata tara, in maxim 24 de ore de la primirea comenzii. Contactati-ne acum!


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Singles Events pentru persoane singure
book Sfaturi pentru curatenia generala
book Epilare cu ceara in München
book Cum se efectueaza corect procedura de mutare obiecte grele?
book Tot ce trebuie sa stii despre uleiul auto
book Stampila ar putea disparea de la 1 iulie
book Esti pasionat de calatorii?
book Stii sa cureti tapiteria masinii tale?
book Remediul impotriva durerii de picioare
book Ai nevoie de un service auto de calitate?
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Modernizare de cale ferata cu traverse de calitate
book Viziteaza Romania cu masini de inchiriat
book Servicii de rent a car in Romania
book Firma de inchirieri auto din Otopeni
book FIVE rent a car in Otopeni, Ilfov
book Masini de inchiriat in Otopeni - Ilfov
book Inchirieri microbuze - tot ce trebuie sa stii
book Inchirieri automobile – noile oferte
book Inchirieri auto in Bucuresti – masini noi in flota Five
book Inchirieri auto – Oferta pentru toamna 2019
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online