Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Electroserv, bobinaj pentru toate tipurile de motoare electrice!


Categorie : Comunicate > Auto, Transport
Informatie adaugata de : SC. Zoom-Biz Srl
publicat pe : 11.07.2015

Sunteti in cautarea unei societati care executa servicii de bobinaj motoare? Solutia o reprezinta Electroserv Bucuresti, ce are ca obiect principal de activitate realizarea lucrarilor de bobinaj pentru toate tipurile de motoare electrice, transformatoare, pompe submersibile, aparate de sudura, transformatoare, ventilatoare, hidrofoare, compresoare, motoare lift. Cu o experienta de aproape 20 de ani pe piata de profil, echipa Electroserv se ridica la standardele celor mai exigente cerinte, oferind solutii optime si personalizate, care sa aduca satisfactie deplina clientilor.

 

Pasi in procesul de bobinaj motoare 

Procesul de bobinaj motoare  presupune urmatoarele operatiuni: demontat-montat, debobinat-bobinat stator, probe, lacuire si uscare in cuptor. Prin bobinarea unui motor electric nu se pierde din putere, turatii sau alte specificatii date de producator. In cazurile in care spatiul dintre canalele statorului permite, se foloseste sarma putin mai groasa, pentru a miscora posibilitatea arderii motorului la o solicitare mai intensa.

 

Lucrarile de bobinaj motoare se executa in atelierul Electroserv din Strada Postavarul nr.6, sector 3, programul de lucru fiind 24 de ore din 24, astfel incat solicitarile clientilor sa fie procesate si solutionate in cel mai scurt timp. In acest fel, compania a ajuns sa realizeze peste 5.500 de lucrari in fiecare an, portofoliul de clienti multumiti fiind impresionant. Pentru serviciile furnizate se asigura garantie si service postgarantie, precum si asistenta tehnica la punerea in functiune. Motoarele sunt preluate din toata tara, in functie de natura defectiunii si caracteristicile tehnice ale motorului, Electroserv putand asigura si partea de transport.

 

Defectiuni care impun bobinarea/rebobinarea motorului

Motoarele electrice sunt dispozitive electromecanice care transforma energia electrica in energie mecanica. Construite intr-o gama extinsa de puteri, sunt folosite la foarte multe tipuri de aplicatii, de la motoare pentru componente electronice, pana la actionari electrice de puteri foarte mari (pompe, locomotive, macarale). Partile componente sunt statorul si rotorul. Statorul este partea fixa a motorului, in general exterioara, ce include carcasa, bornele de alimentare, armatura feromagnetica statorica si infasurarea statorica. Rotorul este partea mobila a motorului si este format dintr-un ax si o armatura rotorica.

 

Principalele defectiuni ce duc la necesitatea efectuarii lucrarilor de bobinaj motoare sunt:

  • arderea bobinajului in doua faze (la motoarele trifazate), atat din cauza tabloului de comanda, cat si din cauza nefolosirii sau folosirii necorespunzatoare a protectiei pentru motor
  • patrunderea apei la bobinaj, problema des intalnita la motoare de hidrofor, pompe pentru piscine si motoare care sunt predispuse la intemperiile naturii
  • suprasolicitarea motorului, ceea ce duce la arderea completa a bobinajului. Incidenta crescuta in cazul motoarelor de hote pentru restaurante, al motoarelor pentru udat si al pompelor kama (pompe submersibile)
  • neasigurarea unui service regulat al rulmentilor, multe persoane crezand, in mod eronat, ca la un motor electric nu sunt necesare revizii. Rulmentii trebuie inlocuiti periodic, chiar anul pentru motoarele intens utilizate. In caz contrar, se poate ajunge la spargerea unui rulment in timpul functionarii motorului, fapt ce duce la distrugerea completa a rotorului si a statorului
  • defectarea condensatorului, in cazul motoarelor monofazate, ducand la imposibilitatea pornirii motorului. In lipsa unei protectii de amperaj, acesta se va arde in scurt timp.

 

Electroserv  - gama completa de servicii

Electroserv ofera clientilor din intreaga tara o gama completa de servicii, incluzand: bobinaj motoare electrice cu mai multe turatii, motoare electrice de curent continuu, motoare electrice pentru ascensoare; bobinaj pompe submersibile, pompe submersibile cu vibrator, pompe Kama, pompe pentru centrale termice,  pompe EPET, pompe EPEG, pompe HEBE, pompe de apa strung; bobinaj transformatoare de alimentare, toroidale si de separatie; bobinaj convertizori de sudura; bobinaj generatoare; vanzare motoare electrice; vanzare piese de schimb pentru bormasini, flex-uri si drujbe marca Makita.

Pentru detalii, estimare de pret si preluarea comenzilor, reprezentantiii Electroserv pot fi contactati telefonic - 0733 171 871.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Rochiile de zi nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba
book Tapet de la Decolandia
book Sistem de alarma GSM cu Supraveghere Canton
book Alegeti surse neintreruptibile de energie de calitate, prelungiti viata echipamentelor electrice
book Optati pentru popi metalici second hand, un necesar pentru eficienta in sustinerea placilor de beton
book Beneficiati de combinatia unei sigurante sporite cu durabilitate utilizand usi Porta Doors
book Hidroizolatii si eficienta maxima in impiedicarea infiltrarii apei
book Pentru servicii de colectare deseuri periculoase in Prahova, cereti ajutor profesional de la Pacos Eco Colectare!
book Comandati cu incredere cele mai puternice si calitative produse, magnetii Neodim din oferta companiei Euromagnet!
book Cele mai bune masini de facut gheata le gasiti la Frigotehnics Serv Com!
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Inchirieri microbuze - tot ce trebuie sa stii
book Inchirieri automobile – noile oferte
book Inchirieri auto in Bucuresti – masini noi in flota Five
book Inchirieri auto – Oferta pentru toamna 2019
book Transport autocar - eficientizare si reusita sigura
book Inchirieri microbuze - o alegere inspirata alaturi de o firma de renume
book Automatic Gearbox sau puncte forte in domeniul reparatii cutii automate
book 5 argumente pentru care sa alegi Automatic Gearbox pentru reparatii cutii automate
book Reparatii cutii automate - calitate reprezentativa pentru un service de elita
book Tractari auto Bacau - firma experimentata orientata catre clienti
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online