Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Estetica exclusiva: BMW Z4 in Pure Fusion Design


Estetica exclusiva: BMW Z4 in Pure Fusion DesignCategorie : Comunicate > Auto, Transport
publicat pe : 13.12.2013

Proporţiile de roadster clasic, tehnologia superioară de motorizate şi transmisie, precum şi dotările cu echipamente inovatoare evidenţiază caracterul individual al BMW Z4. Modelul cu două locuri dispune de hard top retractabil electric care poate fi ridicat sau coborât când automobilul este în mişcare, o particularitate care transformă condusul într-o bucurie în orice moment al anului, indiferent de condiţiile meteo. Pachetul de dotări Pure Fusion Design adaugă o latură estetică exclusivă la experiența de condus a BMW Z4 și continuă tradiția acestor pachete de design oferite pentru acest model.
Pure Fusion Design rafinează interiorul BMW Z4 pentru a intensifica şi mai mult caracterul premium al automobilului.

 

Diferitele culori şi materiale exclusive ce sunt disponibile reprezintă expresia luxului sportiv. Acestea sunt înnobilate cu cusături precise, suprafeţe şi elemente exclusive care aduc armonie în orchestrarea interiorului. Pachetul include echipare vastă cu piele premium Nappa, scaune sport cu design special, în nuanţă Ivory White şi cu cusături contrastante de culoare maro care evidenţiază suprafaţa perforată a suporturilor laterale de pe spătar. Cotierele, panourile uşilor şi mânerul de pe uşa din dreapta sunt şi ele înnobilate de piele exclusivă şi cusăturile contrastante. Partea inferioară a panoului de bord se prezintă şi ea în nuanţă Ivory White şi completează armonios tonalităţile coloristice din interior. Acelaşi efect este obţinut cu piele de culoare neagră care contrastează cu cusăturile de culoare maro şi care acoperă partea superioară a panoului de bord, bolta panoului de instrumente și de ușă de la nivelul gemaurilor.

 

Un alt accent îndrăzneţ şi elegant este linia decorativă orizontală realizată din piele Saddle Brown Nappa cu cusături contrastante strălucitoare, care se întinde de pe partea pasagerului până în cockpitul conducătorului. Echiparea pe consola centrală şi din jurul celor cinci butoane rotunde de control, poziţionate sub gura de aer centrală, este finisate în lemn Fineline, o apariţie nouă pe lista de accente pentru interior. Aspectul şi sentimentul pe care le oferă Pure Fusion Design sunt completate de parasolarele acoperite cu piele Nappa de culoare neagră.

 

Ca o amprentă exclusivă - disponibilă doar în combinaţie cu pachetul Pure Fusion Design -, BMW Z4 poate fi comandat în premieră cu nuanţa de vopsea Sparkling Brown metalizat. Sunt disponibile numeroase alte culori. Pure Fusion Design poate fi combinat şi cu pachetul M Sport pentru și mai multă libertate de personalizare.

 

BMW Group

BMW Group este liderul mondial al constructorilor premium de automobile şi motociclete datorită mărcilor BMW, MINI şi Rolls-Royce. În calitate de companie ce operează la nivel global, BMW Group dispune de 28 de facilităţi de producţie şi asamblare în 13 ţări şi are o reţea de vânzări în peste 140 de ţări.

 

În 2012, BMW Group a vândut, la nivel mondial, aproximativ 1,85 milioane de automobile şi peste 117.000 motociclete. Profitul brut pentru anul fiscal 2012 a fost de 7,82 miliarde de euro, iar veniturile au atins pragul de 76,85 miliarde de euro. La 31 decembrie 2012, BMW Group dispunea de o forţă de muncă de 105.876 de angajaţi.

 

Dintotdeauna, succesul BMW Group s-a bazat pe gândirea pe termen lung şi pe acţiunea responsabilă. Astfel, compania a pus bazele unei dezvoltări durabile în plan ecologic şi social prin lanţul de valori, responsabilitatea vastă a produselor şi un angajament clar pentru conservarea resurselor ca parte integrantă a strategiei sale.


www.bmwgroup.com; www.bmw.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Inchirieri microbuze - tot ce trebuie sa stii
book Inchirieri automobile – noile oferte
book Inchirieri auto in Bucuresti – masini noi in flota Five
book Inchirieri auto – Oferta pentru toamna 2019
book Transport autocar - eficientizare si reusita sigura
book Inchirieri microbuze - o alegere inspirata alaturi de o firma de renume
book Automatic Gearbox sau puncte forte in domeniul reparatii cutii automate
book 5 argumente pentru care sa alegi Automatic Gearbox pentru reparatii cutii automate
book Reparatii cutii automate - calitate reprezentativa pentru un service de elita
book Tractari auto Bacau - firma experimentata orientata catre clienti
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online