Informatii comunicate

COMUNICATE

 

MINI extinde parteneriatul global cu Burton Snowboards pentru inca trei ani


MINI extinde parteneriatul global cu Burton Snowboards pentru inca trei aniCategorie : Comunicate > Auto, Transport
publicat pe : 12.03.2013

MINI are plăcerea să anunţe că parteneriatul său multilateral cu Burton Snowboards va continua pentru încă trei ani. MINI, încă din 2011 partener al liderului mondial în producţia de snowboarduri, împărtăşeşte pasiunea Burton pentru snowboarding şi implicarea sa în dezvoltarea sportului.

 

Încă de la începutul parteneriatului, MINI şi Burton au creat competiţii şi evenimente de snowboard de talie internaţională şi pretutindeni în lume, printre care şi Burton US Open, Burton European Open, Burton Rail Days la Tokyo şi Burton High Fives în Noua Zeelandă. Acest parteneriat continuu va fi de ajutor ambelor companii în efortul lor de a ajunge la oameni care trăiesc stilul de viaţă al snowboardingului.

 

"Suntem încântaţi să adăugăm un nou capitol la succesul de care ne-am bucurat împreună de-a lungul ultimilor doi ani şi am găsit, în Burton, un partener deosebit care ni s-a alăturat în susţinerea oamenilor tineri şi creativi şi a sportului lor", a declarat Dr. Kay Segler, vicepreşedinte executiv MINI Brand Management.

 

Greg Dacyshyn, director executiv de creaţie la Burton Snowboards, s-a arătat şi el încântat de continuarea acestui parteneriat între cele două mărci: "MINI este un brand care înţelege perfect dedicaţia arătată de Burton designului extraordinar de produs şi stilului de viaţă creativ din jurul snowboardingului. Privim cu încredere colaborarea cu MINI pentru evenimentele de top din anii care vor urma".

 

Ca partener de prezentare al Burton Global Event Series (BGES), MINI se va alătura Burton în Statele Unite Ale Americii, Noua Zeelandă, Japonia şi Europa pentru a crea competiţii de snowboard de talie mondială, care vor include instalaţii de artă, concursuri de creaţie şi evenimente distractive. Primul eveniment din turneu a fost Burton European Open la Laax (Elveţia), care a avut loc în perioada 4-9 februarie 2013. În timpul evenimentului, publicul a putut vedea ce înseamnă filosofia MINI - Creative Use of Space (Utilizarea creativă a spaţiului) -, un eveniment de artă unic cu un model MINI Countryman dispus într-un container mare din sticlă. Pentru evenimentul de artă, MINI Countryman a fost supus unei transformări creative de către artiştii snowboard de la PirateArtCrew, în timp ce concursul de snowboard din cadrul Burton European Open a avut loc în jurul containerului. În plus, MINI Test Drive Center din Laax a oferit vizitatorilor oportunitatea de a efectuate drive teste cu gama de modele MINI.

 

Următoarea etapă a fost Burton US Open Snowboarding Championships (http://www.burton.com/uso) presented by MINI, care a avut loc la Vail (Colorado) între 25 februarie şi 2 martie 2013. Pentru al doilea an consecutiv, MINI a oferit MINI Feature Award, o competiţie între designerii de trasee pe pârtie pentru Burton European Open de la Laax şi Burton US Open de la Vail. Premiul de 5.000 de dolari a recompensat echipa care a realizat cel mai creativ traseu care includea şi un model MINI în design. La Laax, forma traseului gândit de echipa lui Roger Heid s-a remarcat datorită unui pole jam care completa pista halfpipe de 5,5 metri (http://news.burton.com/?p=13563), în timp ce un automobil MINI a fost plasat pe fundal. În timpul Burton US Open de la Vail, Snow Park Technologies (http://www.snowparktech.com) sunt cei care vor încerca să câştige MINI Feature Award cu un proiect creativ de traseu.

 

Pe lângă competiţiile din elita snowboardingului din Elveţia şi SUA, MINI va fi pe marginea pistelor şi la 2013 Burton High Fives din Noua Zeelandă şi la 2013 Burton Rail Days de la Tokyo. În plus, marca este şi partener al seriei Burton Mountain Festival (http://www.burton.com/Burton-Mountain-Festival/bmf_splash,default,pg.html) din SUA, precum şi a Channel Island Surfboards Demo Tour, care are loc atât pe coasta de est, cât şi cea de vest.

 

BMW Group

Datorită mărcilor BMW, MINI, Motociclete Husqvarna şi Rolls-Royce, BMW Group este unul dintre cei mai de succes constructori de automobile şi motociclete la nivel mondial. În calitate de companie ce operează la nivel global, BMW Group dispune de 29 de locaţii de producţie şi asamblare în 14 ţări şi are o reţea de vânzări în peste 140 de ţări.

 

În 2012, BMW Group a vândut, la nivel mondial, aproximativ 1,85 milioane de automobile şi peste 117.000 motociclete. Profitul brut pentru anul fiscal 2011 a fost de 7,38 miliarde de euro, iar veniturile au atins pragul de 68,82 miliarde de euro. La 31 decembrie 2011, BMW Group dispunea de o forţă de muncă ce se apropia de 100.000 de angajaţi.

 

Dintotdeauna, succesul BMW Group s-a bazat pe gândirea pe termen lung şi pe acţiunea responsabilă. Astfel, compania a pus bazele unei dezvoltări durabile în plan ecologic şi social prin lanţul de valori, responsabilitatea vastă a produselor şi un angajament clar pentru conservarea resurselor ca parte integrantă a strategiei sale. Ca urmare a eforturilor sale, BMW Group a fost desemnat - de-a lungul ultimilor opt ani - lider al industriei în Dow Jones Sustainability Indexes.

www.bmwgroup.com; www.bmw.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Inchirieri microbuze - tot ce trebuie sa stii
book Inchirieri automobile – noile oferte
book Inchirieri auto in Bucuresti – masini noi in flota Five
book Inchirieri auto – Oferta pentru toamna 2019
book Transport autocar - eficientizare si reusita sigura
book Inchirieri microbuze - o alegere inspirata alaturi de o firma de renume
book Automatic Gearbox sau puncte forte in domeniul reparatii cutii automate
book 5 argumente pentru care sa alegi Automatic Gearbox pentru reparatii cutii automate
book Reparatii cutii automate - calitate reprezentativa pentru un service de elita
book Tractari auto Bacau - firma experimentata orientata catre clienti
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online