Informatii comunicate

COMUNICATE

 

MINI si X-raid pregatiti de Railul Dakar 2014 cu MINI ALL4 Racing


MINI si X-raid pregatiti de Railul Dakar 2014 cu MINI ALL4 RacingCategorie : Comunicate > Auto, Transport
publicat pe : 13.12.2013

Unsprezece MINI ALL4 Racing aparținând echipei X-raid vor participa la Raliului Dakar 2014 care se va desfășura între 5 și 18 ianuarie, anul viitor. MINI are deja două victorii în cel mai spectaculoasă și importantă competiție de rally raid din lume, amândouă adjudecate de pilotul francez Stéphane Peterhansel la volanul unui MINI ALL4 Racing al Monster Energy X-raid Team în 2012 și 2013.

 

„Sporturile cu motor sunt în ADN-ul MINI. De la nașterea mărcii, la sfârșitul anilor 1950, MINI a fost mereu implicat în sporturile cu motor", a declarat Jochen Goller, Senior Vice President MINI. Încă de la început, John Cooper a văzut potențialul sportiv al mărcii și a înscris primele modele în competiții deja din 1959. În 1962, celebra Pat Moss semna prima victorie importantă cu un Mini în Raliul Lalelelor. În anii care au urmat marca își câștiga renumele în raliuri, cu trei victorii în cel mai disputat raliu al vremii: Monte Carlo.

 

Goller explică: „De aceea brandul John Cooper Work este asociat cu fiecare competiție unde MINI participă. Acesta este principalul motiv pentru care MINI ia parte în Dakar. Al doilea sunt valorile definitoare MINI: entuziasm și agilitate - care sunt și o parte integrantă din sporturile cu motor și în rezonanță cu imaginea Dakar. Prin victoriile din 2012 și 2013 în Railul Dakar, MINI, la fel ca în anii '60, a reușit ceea ce părea imposibil - cel mic împotriva celui mare, David împotriva lui Goliath. Ultimul motiv este Dakar în sine. Această competiție a devenit un canal de comunicare excelent mulțumită interesului media mare care generează o vizibilitate globală. Vrem să solidificăm percepția MINI, a mărcii John Cooper Works și a ADN-ului sportiv MINI între pasionații entuziaști ai Dakar."

 

Dakar 2014 va fi un alt reper important în istoria participărilor MINI al cel mai dură competiție de anduranță din lume. Cu un total de 11 echipaje MINI ALL4 Racing, marca stabilește un nou record. „Consider că mergem în direcția bună", a spus Stéphane Peterhansel. „Am câștigat ultimele două raliuri, dar aceasta nu înseamnă nimic pentru următoarea competiție, fiecare raliu este un nou capitol."

 

În 2011, MINI ALL4 Racing și-a făcut debutul la Railul Dakar. „Înscrierea unui model off-road compact într-o cursă de anduranță susținută în cele mai dificile condiții posibile, a fost o provocare în fața căreia am dorit să ne impunem", a spus Goller. Construit pe baza MINI John Cooper Works Countryman, noul MINI ALL4 Racing s-a dovedit imediat competitiv și capabil de victorie.

Și primul trofeu la Dakar a venit un an mai târziu, după ce MINI alinia cinci modele la startul Dakar. „Cu o combinație între putere, fiabilitate și eficiență, precum și cu cel mai de succes concurent al competiției din toate timpurile la volan, marca MINI a  înregistrat primul succes deja la a doua participare: MINI ALL4 Racing  și Stéphane Peterhansel au câștigat Raliului Dakar 2012," spune Geller. La participarea în treilea an, din nou cu 5 mașini la start, MINI a reușit să își apere cu succes titlul.

 

MINI ALL4 Racing și echipa X-raid au câștigat în acest an cele mai importante competiții premergătoare Raliului Dakar 2014: titlul piloților FIA Cross-Country Rally World Cup cu pilotul polonez Krzysztof Holowczyc și dificila cursă marocană OiLibya Rally, prin argentinianul Orlando Terranova.  „Echipa X-raid Team a făcut o treabă excelentă în reglarea continuă a mașinii, și noul MINI ALL4 Racing pare pregătit încă o dată pentru Dakar. Sunt încrezător că vom avea un nou rezultat foarte bun la echipe și sper să apărăm cu succes titlul în America de Sud."


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Inchirieri microbuze - tot ce trebuie sa stii
book Inchirieri automobile – noile oferte
book Inchirieri auto in Bucuresti – masini noi in flota Five
book Inchirieri auto – Oferta pentru toamna 2019
book Transport autocar - eficientizare si reusita sigura
book Inchirieri microbuze - o alegere inspirata alaturi de o firma de renume
book Automatic Gearbox sau puncte forte in domeniul reparatii cutii automate
book 5 argumente pentru care sa alegi Automatic Gearbox pentru reparatii cutii automate
book Reparatii cutii automate - calitate reprezentativa pentru un service de elita
book Tractari auto Bacau - firma experimentata orientata catre clienti
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online