Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Niba Logistic - Siguranta si responsabilitate pe orice drum


Niba Logistic - Siguranta si responsabilitate pe orice drumCategorie : Comunicate > Auto, Transport
Informatie adaugata de : SC. Zoom-Biz Srl
publicat pe : 08.01.2014

Zilnic pe drumurile nationale au loc zeci de accidente soldate cu numeroase victime. Pe langa diversele motive care tin de fiecare conducator auto in parte, drumurile nesemnalizate, lipsite de accesorii adecvate unui condus in siguranta isi aduc aportul in incidentele nedorite. Pentru a evita astfel de situatii, Niba Logistic are ca principal domeniu de activitate proiectarea, fabricarea si comercializarea unei game variate de produse care au ca scop crearea conditiilor ce asigura o buna desfasurare a traficului rutier. Din catalogul Niba Logistic fac parte si balizele antiorbire, necesare oricarui drum fie el judetean, european, comunal sau autostrada.

 

Dincolo de traficul aglomerat caracteristic fiecarui oras in parte, unde zilnic milioane de autoturisme isi gasesc drumul, exista soferi care conduc pe pe timp de noapte, pe drumuri nesemnalizate ceea aduce pericolul unui  posibil accident in prim plan. Din seria de masuri pe care cei responsabili de starea soselelor trebuie sa le adopte sunt balizele antiorbire. Acestea sunt destinate prevenirii fenomenului de orbire cauzat de autovehiculele care ruleaza din sens opus pe timp de noapte sau in conditii de minima vizibilitate. 

 

Balizele antiorbire sunt fabricate din material plastic, de culoare verde, iar pe ambele fete se aplica o pelicula reflectorizanta de culoare rosie, alba sau rosie si galbena. Mai mult decat atat, acestea sunt rezistente la conditii meteo extreme. Nu se deterioreaza o data cu trecerea timpului iar la actiunea razelor ultraviolete, au capacitatea de a-si pastra culoarea, aspectul si proprietatile fizice neschimbate. Balizele antiorbire se monteaza pe peretii din beton amplasati in zona mediana sau lateral dreapta, aceasta montare conferind si rol de ghidare.

 

Atunci cand vine vorba de siguranta participantilor la trafic si dotarile drumurilor nationale, nicio masura nu este suficienta, motiv pentru care Niba Logistic pune accentul pe eficienta si siguranta maxima. Fie ca este vorba de gardurile de protectie destinate devierii traficului, limitatoarele de viteza, fie de stalpi de parcare, Niba Logistic are solutia eficienta. Produsele respecta standardele aflate in vigorare si mai mult decat atat sunt confectionate din materiale care asigura rezistenta si durabilitatea.

 

In lista de produse Niba Logistic se gasesc, pe langa cele mai sus mentionate, urmatoarele produse: separatoare de sens, lampi pentru trafic, conuri de trafic, balize semnalizare trafic, coltare parcare, stop parking, oglinzi pentru trafic, stalpi antiparcare, plasa lucrari,banda siguranta ,treceri pietoni etc., toate la preturi competitive. Acestea pot fi utilizate atat in cadrul traficului rutier, cat si in constructii pentru semnalizarea diferitelor lucrari . Comanda produselor se efectueaza rapid, simpliu si sigur iar livrarea lor se face in cel mai scurt timp.

 

Ne preocupa siguranta rutiera, acordand in acelasi timp importanta inovatiilor. Datorita portofoliului de produse pe care l-am dezvoltat in anii acumulati de experienta in domeniu, dorim sa ne aducem aportul in cee ce inseamna drumuri corect semnaliezate. Profesionalismul, corectitudinea si nu in ultimul rand, responsabilitatea sunt doar o parte din atuu-rile pe care mizam in colaborarea cu clientii Niba Logistic.

 

Pentru mai multe informatii si detalii legate atat de tarife cat si de caracteristicile produselor noastre, acceseaza pagina de internet www.nibatrafic.ro si contacteaza-ne. Este timpul sa fii responsabil, alege un partener pe masura!


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Rochiile de zi nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba
book Tapet de la Decolandia
book Sistem de alarma GSM cu Supraveghere Canton
book Alegeti surse neintreruptibile de energie de calitate, prelungiti viata echipamentelor electrice
book Optati pentru popi metalici second hand, un necesar pentru eficienta in sustinerea placilor de beton
book Beneficiati de combinatia unei sigurante sporite cu durabilitate utilizand usi Porta Doors
book Hidroizolatii si eficienta maxima in impiedicarea infiltrarii apei
book Pentru servicii de colectare deseuri periculoase in Prahova, cereti ajutor profesional de la Pacos Eco Colectare!
book Comandati cu incredere cele mai puternice si calitative produse, magnetii Neodim din oferta companiei Euromagnet!
book Cele mai bune masini de facut gheata le gasiti la Frigotehnics Serv Com!
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Inchirieri auto in Romania
book Spuma activa profesionala – ingredientul secret al spalatoriilor
book Masini ieftine de inchiriat in Otopeni
book Auto de inchiriat – modele si locatii
book Modernizare de cale ferata cu traverse de calitate
book Viziteaza Romania cu masini de inchiriat
book Servicii de rent a car in Romania
book Firma de inchirieri auto din Otopeni
book FIVE rent a car in Otopeni, Ilfov
book Masini de inchiriat in Otopeni - Ilfov
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online