Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Niba Logistic Bucuresti – liderul indicatoarelor rutiere de calitate


Niba Logistic Bucuresti – liderul indicatoarelor rutiere de calitateCategorie : Comunicate > Auto, Transport
Informatie adaugata de : SC. Zoom-Biz Srl
publicat pe : 08.03.2013

Cele mai competitive indicatoare rutiere, ce confera siguranta absoluta traficului, de la garduri de protectie la limitatoare de viteza, de la balize la separatoare de sens, de la lampi si conuri de trafic, la plase si oglinzi pentru trafic, intr-o varietate de modele si dimensiuni, la cele mai bune preturi de pe piata, se regasesc in oferta companiei bucuresteane Niba Logistic.

 

Cu o experienta de peste 6 ani in domeniul proiectarii, producerii si comercializarii indicatoarelor rutiere, firma Niba Logistic se poate mandri cu gama variata a produselor oferite partenerilor si colaboratorilor sai.

Personalul calificat, serviciile de calitate si indicatoarele fabricate la cele mai inalte standarde, au facut din compania Niba Logistic Bucuresti un lider pe piata de profil.

 

Portofoliul impresionat al clientilor multumiti pe deplin de produsele firmei, ca si raportul calitate/pret (care este mult sub cel practicat de concurenta) fac din firma Niba Logistic partenerul ideal in materia sigurantei traficului rutier.

Acordand o atentie speciala protejarii mediului inconjurator, Niba Logistic lanseaza pe piata produse rezistente si solide, ce respecta toate standardele europene de calitate, in domeniu.

Aspectul, fiabilitatea si rezistenta gardurilor de protectie, a limitatoarelor de viteze, a balizelor, a separatoarelor de sens, a lampilor si conurilor de trafic, a plaselor, dar si a oglinzilor pentru trafic comercializate de compania Niba Logistic sunt deosebite, satisfacand toate cerintele si exigentele clientilor.

 

Niba Logistic Bucuresti le ofera partenerilor sai de afaceri o gama variata de garduri din plastic, folosite pentru delimitarea si semnalizarea zonelor în care se executa lucrari, dar si pentru imprejmuirea zonele de spectacole ori a evenimentelor de orice tip.Gardurile din plastic comercializate de compania Niba Logistic sunt prevazute cu stalpi pentru lampi, cu lumina intermitenta, bazele acestora fiind realizate din cauciuc. cu pelicula reflectorizanta cls.2 pe ambele parti, pentru o mai buna vizibilitate. Prin constructie, ele se pot roti pana la 360 grade, se demonteaza cu usurinta, iar pentru posibilitatea montarii in orice forma, gardurile au fost prevazute cu patru gauri.

Prin proiectare, firma Niba Logistic a ales variata optima de constructie, matrita bazei permitand producerea acesteia de la o greutate de 6.5 kg pana la 10-12 kg.
Iar pentru a se preveni desfacerea lor la impact ori presiune, gardurile au fost prevazute cu sisteme de prindere.

 

Compania Niba Logistic Bucuresti comercializeaza garduri din plastic cu lungimi de 1200 mm, greutate de 7-8 kg si o inaltime de 1100 mm, acestea fiind disponibile pe stoc, in culorile rosu, alb sau galben.

Si barierele modulare (gardurile) comercializate de Niba Logistic sunt deosebite.  Realizate din PVC, sunt mult mai usoare decat cele metalice, nu se deterioreaza la soare sau ploaie si sunt extrem de usor de transportat si imbinat. In plus, riscurile personalului ce manipuleaza aceste bariere sunt reduse la maxim, din cauza materialele din care acestea sunt confectionate si a usurintei in manipulare. Specialistii Niba Logistic au conceput bariere cu dimensiuni compatibile cu cele ale autovehiculelor de interventii mici,  aspect constructiv ce implica costuri mult mai reduse pentru deplasarea acestora de la un santier la altul.

Partea anterioara a barierei este acoperita cu pelicula reflectorizanta cls.1/cls.2, in functie de preferintele clientului, pentru cantitati mai mari personalul calificat al firmei putand personaliza, prin stantare in plastic, orice logo ales.

 

Compania Niba Logistic se poate mandri si designul si calitatea stalpilor antiparcare comercializati la cele mai bune preturi. Executaţi din material plastic, rezistent la radiatii UV, acestia sunt folositi pentru delimitarea spatiilor, a pistelor ciclabile, antiparcare, dar si la delimitarea zonelor pietonale, a parcarilor ori a zonelor cu circuit privat. Si pentru ca s-a dorit o rigiditate mai mare, prin constructie stalpii au fost intariti in interior cu o teava metalica pe toata inaltimea, inclusiv partea care asigura montajul acestora in sol. In partea superioara stalpii sunt prevazuti cu folie reflectorizanta clasa II, montarea acestora facandu-se prin suruburi, direct pe asfalt. Pe stocul firmei Niba Logistic Bucuresti gasesti permanent stalpii cu inaltimea de 75 cm, care necesita 3 suruburi, disponibili in culoarea portocalie.

 

Si separatoarele de sens confectionate de Niba Logistic sunt de cea mai buna calitate, fiind realizate in totalitate din cauciuc, cu lungimi de 1000 mm, latimi de 250 mm si inaltimi de100 mm. Separatorul de sens este negru, prevazut cu pelicula reflectorizanta pe ambele parti ale bazei, avand inclus si un stalp separator, ce este realizat din cauciuc vulcanizat, cu trei pelicule reflectorizante cls.II, de culoare galbena. Separatoarele pot fi folosite in trafic, pentru separarea sensurilor de circulatie, pentru separarea benzilor in apropierea unei intersectii, dar si la delimitarea zonelor pietonale de cele de trafic rutier in incinta parcarilor hipermagazinelor.

 

Compania Niba Logistic Bucuresti comercializeaza si stalpi de inaltime H 45 sau H 65 cm, sistemele de prindere in asfalt fiind incluse in pret. Acestia sunt folositi in trafic la separarea sensurilor de circulatie sau a benzilor in apropierea unei intersectii, dar si la delimitarea zonelor in lucru de pe carosabil.

Firma Niba Logistic le mai ofera partenerilor sai de afaceri si delimitatorul cilindric vertical din poliuretan sau cauciuc, prevazut cu 2/3 pelicule reflectorizante cls. II si disponibil in variantele H 350/650 mm. Indicatorul are baza din cauciuc cu diametru de 250 mm, fiind folosit atat pentru presemnalizare cat si pentru separarea sensurilor de circulatie sau delimitarea pistelor ciclabile.

 

Pentru siguranta traficului rutier, pentru un parteneriat bazat pe incredere si calitate, alege colaborarea cu Niba Logistic Bucuresti - liderul indicatoarelor rutiere de calitate!


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Rochiile de zi nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba
book Tapet de la Decolandia
book Sistem de alarma GSM cu Supraveghere Canton
book Alegeti surse neintreruptibile de energie de calitate, prelungiti viata echipamentelor electrice
book Optati pentru popi metalici second hand, un necesar pentru eficienta in sustinerea placilor de beton
book Beneficiati de combinatia unei sigurante sporite cu durabilitate utilizand usi Porta Doors
book Hidroizolatii si eficienta maxima in impiedicarea infiltrarii apei
book Pentru servicii de colectare deseuri periculoase in Prahova, cereti ajutor profesional de la Pacos Eco Colectare!
book Comandati cu incredere cele mai puternice si calitative produse, magnetii Neodim din oferta companiei Euromagnet!
book Cele mai bune masini de facut gheata le gasiti la Frigotehnics Serv Com!
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Inchirieri microbuze - tot ce trebuie sa stii
book Inchirieri automobile – noile oferte
book Inchirieri auto in Bucuresti – masini noi in flota Five
book Inchirieri auto – Oferta pentru toamna 2019
book Transport autocar - eficientizare si reusita sigura
book Inchirieri microbuze - o alegere inspirata alaturi de o firma de renume
book Automatic Gearbox sau puncte forte in domeniul reparatii cutii automate
book 5 argumente pentru care sa alegi Automatic Gearbox pentru reparatii cutii automate
book Reparatii cutii automate - calitate reprezentativa pentru un service de elita
book Tractari auto Bacau - firma experimentata orientata catre clienti
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online