Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Noi accente pentru BMW X1


Noi accente pentru BMW X1Categorie : Comunicate > Auto, Transport
publicat pe : 13.12.2013

BMW X1 este cunoscut ca pionier şi lider global de piaţă în segmentul premium al modelelor Sports Activity Vehicle şi SUV - este un exemplu elocvent al plăcerii condusului, al designului îndrăzneţ şi al caracterului premium care nu are rival în clasa lui. În primăvara anului 2014, modelul compact BMW X ridică standardul acestui segment la un nivel superior prin accente atractive pentru exterior, o ambianţă interioară mai rafinată şi dotări cu echipamente inovatoare. Cele mai recente servicii bazate pe internet au fost adăugate gamei de facilităţi BMW ConnectedDrive astfel încât conducătorii cu "stil de viaţă modern, bazat pe conectivitate" să beneficieze de cele mai bune servicii de mobilitate disponibile.

 

Prizele de aer din bara faţă, stilate şi îndrăzneţe, subliniază aspectul sportiv şi puternic al BMW X1. Acum, echiparea standard include şi lumini de zi. O altă noutate pentru acest model sunt jantele din aliaj, de 17 ţoli, cu design V-spoke. Nuanţa Sparkling Brown metalizat a fost şi ea adăugată în gama de culori pentru exterior, disponibilă pentru BMW X1.
Când este comandat cu pachetele BMW xLine, BMW Sport Line sau M Sport, suprafaţa panoului de instrumente este acoperită cu un material moale, evidenţiat de cusăturile care accentuează și eleganţa premium. Dotările opţionale pentru interior înnobilează interiorul printr-o selecţie de accente exclusive în nuanţe negru lucios, Coral Red mat sau Chrome perlat. Finisajele pragurilor din oţel inoxidabil, care protejează muchia inferioară a hayonului, reprezintă un alt prin care BMW X1 se distinge.

 

Gama extinsă de servicii BMW ConnectedDrive, disponibilă în primăvara anului 2014, va permite modelului BMW X1 să-şi consolideze rolul de pionier al conectivităţii inteligente în acest segment de automobile. Aplicaţiile selectate vor fi compatibile cu terminale Apple iPhone şi smartphone-uri care rulează sistemul de operare Android. Printre noile servicii oferite pentru BMW X1 sunt și ECO PRO Analyser sau funcții de enterteiment și muzică precum Deezer. În plus, platforma deschisă de aplicații este într-o expansiune continuă, astfel încât utilizatorii pot beneficia constant de aplicații noi și astfel de noi funcționalități fără un efort suplimentar, chiar și după ce au achiziționat automobilul.

 

BMW Group

 

BMW Group este liderul mondial al constructorilor premium de automobile şi motociclete datorită mărcilor BMW, MINI şi Rolls-Royce. În calitate de companie ce operează la nivel global, BMW Group dispune de 28 de facilităţi de producţie şi asamblare în 13 ţări şi are o reţea de vânzări în peste 140 de ţări.
În 2012, BMW Group a vândut, la nivel mondial, aproximativ 1,85 milioane de automobile şi peste 117.000 motociclete. Profitul brut pentru anul fiscal 2012 a fost de 7,82 miliarde de euro, iar veniturile au atins pragul de 76,85 miliarde de euro. La 31 decembrie 2012, BMW Group dispunea de o forţă de muncă de 105.876 de angajaţi.

 

Dintotdeauna, succesul BMW Group s-a bazat pe gândirea pe termen lung şi pe acţiunea responsabilă. Astfel, compania a pus bazele unei dezvoltări durabile în plan ecologic şi social prin lanţul de valori, responsabilitatea vastă a produselor şi un angajament clar pentru conservarea resurselor ca parte integrantă a strategiei sale.

 

www.bmwgroup.com; www.bmw.ro.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Inchirieri microbuze - tot ce trebuie sa stii
book Inchirieri automobile – noile oferte
book Inchirieri auto in Bucuresti – masini noi in flota Five
book Inchirieri auto – Oferta pentru toamna 2019
book Transport autocar - eficientizare si reusita sigura
book Inchirieri microbuze - o alegere inspirata alaturi de o firma de renume
book Automatic Gearbox sau puncte forte in domeniul reparatii cutii automate
book 5 argumente pentru care sa alegi Automatic Gearbox pentru reparatii cutii automate
book Reparatii cutii automate - calitate reprezentativa pentru un service de elita
book Tractari auto Bacau - firma experimentata orientata catre clienti
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online