Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Odat.ro – toate chestionarele auto si informatiile pentru a lua permisul de conducere


Odat.ro – toate chestionarele auto si informatiile pentru a lua permisul de conducereCategorie : Comunicate > Auto, Transport
Informatie adaugata de : SC Pro Intersoft 2010 SRL
publicat pe : 03.03.2014

Lansarea de la sfarsitul anului trecut a site-ului ODAT.ro a venit ca o gura de aer proaspat atat pentru cei care vor sa isi ia permisul de conducere cat si pentru toti soferii care au ani de experienta in spate la volanul masinii dar care vor sa afle ultimele noutati in materie de circulatie pe drumurile publice. Site-ul a fost conceput intocmai pentru a acoperi necesitatile tuturor celor interesati de circulatia rutiera si a prezenta o sursa de informatie cat mai diversa si de actualitate pentru utilizatori.

 

Ce pune ODAT.ro la indemana vizitatorilor

Viziunea moderna si in pas cu dezvoltarea continua a internetului, administratorii ODAT.ro au conceput site-ul ca o sursa de informatii complexa, impartita atent astfel incat sa acopere toate domeniile de interes:

1. Codul Rutier - una dintre sectiunile site-ului este dedicata exclusiv Codului Rutier, reactualizat in 2013. Acesta este singura sursa de informatie oficiala cu ajutorul careia toti candidatii pentru permisul de conducere se pot pregati la un nivel care sa le asigure trecerea examenului fara emotii. Totodata, Codul Rutier poate fi studiat de catre orice sofer care are permisul de ani buni dar care nu mai este la curent cu toate modificarile aduse legislatiei rutiere.

 

2. Teste auto - sectiunea dedicata testelor auto este poate cea mai importanta pentru candidatii la permisul de conducere. Odata invatate principalele aspecte ale Codului Rutier si semnele de circulatie, se va trece la verificarea cunostintelor. In acest scop, ODAT.ro ofera tuturor celor interesati chestionarele auto DRPCIV oficiale pentru ca acestia sa se poata pregati la cel mai inalt nivel in vederea obtinerii calificativului “admis”.

 

Aplicatia folosita de catre ODAT.ro simuleaza intocmai conditiile de examen. Acest aspect este de maxima importanta pentru ca doar astfel cursantii scolilor de soferi se pot pregati din toate punctele de vedere: teoretic, emotional, dar si a stresului cauzat de catre orice examen.

Chestionarele DRPCIV online folosite de catre ODAT.ro sunt actualizate ori de cate ori apar modificari ale Codului Rutier pentru a nu induce in eroare persoanele care se pregatesc prin intermediul site-ului.

 

3. Examenul auto - ODAT.ro a gandit si o sectiune in care sa ofere absolut toate informatiile de care un candidat la permis de conducere are nevoie pentru a pregati detaliile practice pentru examenul ce urmeaza sa il sustina. Astfel, pe site se gasesc informatii referitoare la taxele ce trebuie platite, la modul in care se sustine examenul si chiar la conditiile de reexaminare pentru cazurile in care candidatul a fost declarat respins la prima incercare.

 

4. Utile - in aceasta sectiune, ODAT.ro a adunat cele mai interesante articole informative, stiri legate de circulatia pe drumurile publice si explicatii amanuntite despre indicatoare rutiere. Orice sofer se poate informa rapid si dintr-o sursa de incredere despre ultimele noutati in materie de circulatie rutiera si trafic.

 

5. Filmulete - sectiunea de filmulete este impartita in trei subcategorii, oferind vizitatorilor atat tutoriale auto, cat si filmulete care sa le trezeasca interesul sau cu care se pot delecta in pauzele luate de la invatarea Codului Rutier sau de la completarea de chestionare auto DRPCIV online prin intermediul site-ului.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Sustine “stejarii” cu oferta de pariuri sportive pe rugby! Iata principalele optiuni!
book Care sunt beneficiile unui transport de marfa rutier, efectuat de profesionisti?
book Vrei sa apelezi la un amanet auto? Afla ce conditii trebuie sa indeplinesti
book De ce ar trebui sa comanzi cafea Julius Meinl de la H2On?
book 5 motive pentru care ar trebui sa apelezi la servicii de infiintare firme
book Unavia.ro anunta cel mai mic pret/mp pentru case la cheie langa Bucuresti
book Alegerea proiectului pentru casa
book Avantajele casei mortuare in detrimentul priveghiului acasa
book 7 lucruri incredibile despre CASIO
book Care sunt motivele pentru care o camera video este extrem de eficiența
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Cauti spuma activa? Alege oferta de produse pentru mașini Selfy
book Produse de curățare a caroseriei - spumă activă și ceară lichidă Selfy
book Închirieri de lux Otopeni
book Cum poți avea mașina impecabilă în câteva minute
book O solutie pentru vacanta in familie
book Inchirieri auto in Romania
book Spuma activa profesionala – ingredientul secret al spalatoriilor
book Masini ieftine de inchiriat in Otopeni
book Auto de inchiriat – modele si locatii
book Modernizare de cale ferata cu traverse de calitate
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online