Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Participare record la a doua etapa a Campionatului BMW de Yachting Offshore


Participare record la a doua etapa a Campionatului BMW de Yachting OffshoreCategorie : Comunicate > Auto, Transport
publicat pe : 14.07.2011

22 de echipaje din România şi Bulgaria au concurat la Mangalia pentru trofeele puse în joc la Regatta Nautic Life Beneteau.

 

A doua ediţie a Regattei Nautic Life Beneteau, organizată de către Nautic Life şi Yacht Club România în cadrul Campionatului de BMW de Yachting Offshore, a înregistrat un record ca număr de participanţi pentru o regată locală - 22 de echipaje, dintre care 18 din România şi 4 din Bulgaria.

 

În avanpremiera regatei s-a desfăşurat prima Cupă BMW a Presei la Yachting Offshore, o iniţiativă a BMW România şi Yacht Club România, cu sprijinul Nautic Life. Trei echipaje de jurnalişti au participat pe trei yacht-uri din clasa racing - Simina (Diana Florina Cosmin şi Lavinia Ghinescu - Forbes România, Nono Semen - ProFM, Andrei Nan - ProMotor şi Costin Bacheş - Stylereport.ro), Indigo (Lucian Mândruţă şi Alexandra Bădoiu - Antena 1, Florin Popa - Top Gear, Dragoş Bucurenci) şi Life (Florin Micu - Yacht Expert,  Ionuţ Tudose - Yachting Pleasure, Andra Iliaş şi Alina Căsăndroiu - FHM, OanaTurcu - TVR). La final de zi, se impunea echipajul de pe yachtul Simina, urmat de Life şi Indigo pe poziţia a treia. Premierea a avut loc la Maritimo Bar Lounge, iar trofeele au fost înmânate jurnaliştilor de către Marco Schulz, Director General BMW Group România.

 

În cadrul regatei Nautic Life Beneteau, care a fost condusă magistral de către Principal Race Officer Marina Psichogiou, Grecia, câştigătorii în cele trei clase de competiţie au fost următorii:

  • Clasa IRC Racing - 1. Simina (România) 2. Xtrema (Bulgaria) 3. Five for Fight (România)
  • Clasa IRC Cruising 1 - 1. LZ Yachting (Bulgaria) 2. De Maria (Bulgaria) 3. Horizont (Bulgaria)
  • Clasa IRC Cruising 2 - 1. Teodora (România) 2. Luna (România) 3. Bora (România)

 

Câştigătorul general al regatei este echipajul Simina, skipper Iulia Fulicea, România, care a câştigat şi prima etapă, cea internaţională - BMW Black Sea International Regatta. A fost o luptă strânsă, diferenţa faţă de locul 2, ocupat de echipajul Xtrema, skipper Plamen Georghiev, Bulgaria, fiind de doar un punct.

 

Următoarea etapă a Campionatului BMW de Yachting Offshore, Regatta Callatis, organizată de Primăria Mangalia, Marina Mangalia şi Yacht Club România, se va desfăşura între 12-14 august de ziua Marinei, la Mangalia.

 

BMW, care are o legătură de tradiţie cu sailing-ul la nivel internaţional, este alături de toate cele patru etape ale Campionatului de Yachting Offshore din acest an. De fiecare dată BMW oferă participanţilor la eveniment şansa să descopere cele mai exclusive modele ale mărcii într-o serie de drive-teste şi prezentări statice, cu accentul în a doua etapă pe modelele decapotabile: BMW Z4, BMW Seria 1, BMW Seria 3 şi BMW Seria 6. Punctul culminant al acestui program îl constituie avanpremiera naţională a noului BMW Seria 6 Coupe, anunţat pentru ultima etapă, la sfârşitul lunii septembrie.

 

"Ne leagă multe valori comune, precum pasiunea pentru performanţă, dinamismul, căutarea continuă a eficienţei maxime şi, bineînţeles, eleganţa. Mă bucur că acest sport deosebit câştigă tot mai mulţi adepţi, dovadă participarea record de la această regată ", a declarat Marco Schulz, Director General BMW Group România.

 

BMW Group România

3rd Floor, Building B
Baneasa Business and Technology Park
42-44 Bucharest-Ploiesti Str.
Bucharest 1
Mob: +4 0723 720 719
Phone: +4 021 304 1565
www.BMW.ro
www.MINI.ro


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book O solutie pentru vacanta in familie
book Inchirieri auto in Romania
book Spuma activa profesionala – ingredientul secret al spalatoriilor
book Masini ieftine de inchiriat in Otopeni
book Auto de inchiriat – modele si locatii
book Modernizare de cale ferata cu traverse de calitate
book Viziteaza Romania cu masini de inchiriat
book Servicii de rent a car in Romania
book Firma de inchirieri auto din Otopeni
book FIVE rent a car in Otopeni, Ilfov
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online