Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Prima victorie BMW Z4 GT3 in acest sezon


Prima victorie BMW Z4 GT3 in acest sezonCategorie : Comunicate > Auto, Transport
publicat pe : 16.04.2013

Sezonul 2013 a debutat în forţă pentru BMW Team Schubert, după ce echipa a câştigat a 38-a ediţie a Cursei DMV de patru ore de pe Nürburgring-Nordschleife (Germania). Datorită succesului repurtat de Dirk Müller (Germania), Jörg Müller (Germania) şi Augusto Farfus (Brazilia), BMW şi-a trecut în cont cea de-a 34-a victorie în clasamentul general al unei etape VLN. Cei trei au pilotat modelul BMW Z4 GT3 cu numărul de concurs 19.

 

Claudia Hürtgen (Germania), Jens Klingmann (Germania) şi Martin Tomczyk (Germania) au încheiat şi ei pe podium, ocupând locul al treilea cu BMW Z4 GT3 (număr de concurs 20), maşina de culoare negru mat.

 

După patru ore şi 27 de tururi, Dirk Müller a fost cel care a avut onoarea de trece linia de sosire, cu un avans de 15 secunde faţă de modelul Porsche înscris de Timbuli Racing. Cea de-a doua maşină aliniată de BMW Team Schubert, cu Klingmann în cockpit, a fost la doar 0,6 secunde de locul secund. Echipa H&R Spezialfedern a avut şi ea motive să sărbătorească: Uwe Alzen (Germania), Philipp Wlazik (Germania) şi Alexander Margaritis (Germania) a trecut linia de sosire pe locul al cincilea - cei trei au pilotat BMW Z4 GT3 cu numărul de concurs 2.

 

"A fost un mod foarte frumos de a începe anul. M-am bucurat de fiecare tur parcurs cu BMW Z4 GT3", a declarat Dirk Müller după obţinerea victoriei. Farfus a completat: "Să revin pe Nordschleife la doi ani după victoria pe care am reuşit-o în cursa de 24 de ore şi să câştig din nou, aşa ceva este minunat. BMW Z4 GT3 este o maşină fantastică".

 

Piloţii maşinii cu număr de concurs 20 au fost şi ei fericiţi pentru rezultatul obţinut în cursă. "Locurile întâi şi al treilea - este dificil să obţii mai mult la începutul unui sezon în VLN", a declarat Tomczyk, care, asemenea lui Farfus, a venit la cursa de la Nürburgring direct de la sesiunea de teste dinaintea stagiunii DTM 2013. "Suntem foarte mulţumiţi, iar maşina a fost extrem de competitivă. Am savurat această participare." Hürtgen s-a arătat uşor surprinsă de rezultatul excelent obţinut de BMW Team Schubert: "Nu ne-am fi aşteptat la aşa ceva chiar la începutul sezonului. A fost un start perfect".

 

BMW are o lungă tradiţie în cursele de anduranţă pe Nürburgring, cu nenumărate trofee câştigate, dar şi ca marca preferată pentru echipele private. În prima cursă din noul sezon VLN au fost peste 200 de maşini la start, iar aproape un sfert dintre participanţi au utilizat diferite modele BMW, în timp ce în ultimele 10 sezoane, campionatul VLN a fost câştigat de 7 ori de modele BMW.

 

 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Inchirieri microbuze - tot ce trebuie sa stii
book Inchirieri automobile – noile oferte
book Inchirieri auto in Bucuresti – masini noi in flota Five
book Inchirieri auto – Oferta pentru toamna 2019
book Transport autocar - eficientizare si reusita sigura
book Inchirieri microbuze - o alegere inspirata alaturi de o firma de renume
book Automatic Gearbox sau puncte forte in domeniul reparatii cutii automate
book 5 argumente pentru care sa alegi Automatic Gearbox pentru reparatii cutii automate
book Reparatii cutii automate - calitate reprezentativa pentru un service de elita
book Tractari auto Bacau - firma experimentata orientata catre clienti
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online