Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Problemele imprevizibile care duc la intarzierea unui microbuz


Categorie : Comunicate > Auto, Transport
Informatie adaugata de : Atelierul de Creatii Digitale
publicat pe : 12.06.2017

Multe servicii publice de autobuze sunt conduse la un anumit orar, oferind ore specifice de plecare și sosire la punctele de parcurs de-a lungul traseului. Firma de transport persoane intampina tot felul de probleme în caz de congestionare a traficului, defecțiuni, incidente de autobuz on / off, blocaje rutiere sau vreme rea.

Efectele previzibile, cum ar fi traficul de ore de vârf de dimineață și de seară, sunt adesea contabilizate în calendare, utilizând experiența trecută a efectelor, deși acest lucru previne posibilitatea de a redacta un orar cu "ceasul" în care timpul autobuzului este previzibil în orice moment zi.

 

Creșterea predictibilă pe termen scurt a numerelor de pasageri poate fi rezolvată prin furnizarea de autobuze "duplicate", în cazul în care două sau mai multe autobuze utilizează același spațiu în orar. Problemele imprevizibile care duc la întârzieri și lacune în serviciul de programare pot fi rezolvate prin "întoarcerea" unui autobuz devreme înaintea atingerii acestuia, astfel încât acesta să poată umple un gol în direcția opusă, ceea ce înseamnă că toți pasagerii de pe autobuzul turnat trebuie să debarce Și continuați cu autobuzul următor.

De asemenea, în funcție de locația depozitului de autobuze, autobuzele de schimb pot fi expediate din depozit pentru a completa alte goluri, pornind de la o anumită parte a orarului de-a lungul traseului.


Există un cliseu comun în care oamenii "așteaptă toată ziua, iar apoi trei se întâmplă deodată", în legătură cu un fenomen în care serviciile de transport cu autobuzul în mod uniform pot genera un decalaj în serviciu, urmate de autobuze care se întorc aproape simultan. Aceasta se întâmplă atunci când începe ora de vârf și crește numărul pasagerilor care opresc, mărind timpul de încărcare și, prin urmare, întârzie serviciul programat. Următorul autobuz captează atunci când începe să fie amânat mai puțin la opriri din cauza numărului mai mic de pasageri care așteaptă.

Aceasta se numește adunarea autobuzelor. Acest lucru este împiedicat în unele orașe, cum ar fi Berlin, prin atribuirea fiecărei perioade de sosire în cazul în care autobuzele programate ar trebui să sosească nu mai devreme decât specificate. 

 

Unele servicii pot să nu aibă timpi de plecare specifici, calendarul care să indice frecvența serviciului pe o rută în anumite faze ale zilei. Acest lucru poate fi specificat cu orele de plecare, dar factorul de suprasolicitare este asigurarea regularității autobuzelor care ajung la opriri. Acestea sunt adesea cele mai frecvente servicii, până la cele mai aglomerate scheme de tranzit rapid de autobuz.

Pentru sistemele bazate pe avantaje, problemele pot fi gestionate prin schimbarea vitezei, întârzierea la opriri și înjunghierea autobuzului la o oprire.

 

Serviciile pot fi strict reglementate din punctul de vedere al nivelului de respectare a calendarelor și de cât de des se pot schimba orarele. Operatorii și autoritățile pot angaja pe inspectorii autobuzelor stradale să monitorizeze respectarea în timp real. Operatorii de servicii dețin adesea o cameră de control sau, în cazul operațiunilor mari, controlori de rută, care pot monitoriza nivelul serviciilor pe rute și pot lua măsuri de remediere dacă apar probleme. Acest lucru a fost făcut mai ușor cu progresele tehnologice ale contactului radio cu două direcții cu șoferii și cu sistemele de urmărire a vehiculelor.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Scari din lemn masiv pentru interiorul caselor cu etaj
book Gaseste cada de baia potrivita pentru baia ta in magazine online
book Advertoriale SEO pentru promovarea oricarui business in mediul online
book Descopera o gama diversificata de cazi de baie in oferta magazinului Admina.com
book Garantia eficientei si calitatii in reparatii de termopane in Bucuresti
book Va doriti sa aveti o colaborare unica cu un electrician Brasov?
book Vreti sa beneficiati de serviciul de inchirieri microbuze?
book Imbunatateste-ti prezenta afacerii tale in mediul online cu Atelierul de Creatii Digitale
book De ce sa optati pentru servicii funerare in Bucuresti de la Casa Funerara Eva
book Garnitura termopan de la Repartermopan va confera maxima eficienta
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Inchirieri auto in Romania
book Spuma activa profesionala – ingredientul secret al spalatoriilor
book Masini ieftine de inchiriat in Otopeni
book Auto de inchiriat – modele si locatii
book Modernizare de cale ferata cu traverse de calitate
book Viziteaza Romania cu masini de inchiriat
book Servicii de rent a car in Romania
book Firma de inchirieri auto din Otopeni
book FIVE rent a car in Otopeni, Ilfov
book Masini de inchiriat in Otopeni - Ilfov
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online