Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Rexton Rentcar - servicii de inchirieri auto


Rexton Rentcar - servicii de inchirieri autoCategorie : Comunicate > Auto, Transport
Informatie adaugata de : SC. Zoom-Biz Srl
publicat pe : 29.05.2013

Compania Rexton Rentcar din Bucuresti va ofera servicii profesionale de inchirieri auto, la cele mai bune preturi de pe piata.

Detinand un parc auto impresionant, cu numeroase autoturisme din gamele Renault, Dacia, Toyota, Chevrolet, Opel, Ford si altele, Rexton Rentcar va sta la dispozitii cu consiliere de specialitate si sfaturi menite sa va decideti asupra tipului de masina pe care va doriti sa o inchiriati.

 

Rexton Rentcar este firma care stie sa se adapteze nevoilor si cerintelor pietii, motiv pentru care, pe langa serviciile de inchirieri auto, va mai ofera si servicii de transfer persoane ori servicii de inchirieri masini cu sofer, special dedicate celor ca nu poseda permis de conducere ori nu vor sa circule pe soselele romanesti.

Compania bucuresteana isi respecta partenerii de afaceri, acestia fiind tratati cu promptitudine si responsabilitate, indiferent de ora sau de zi. 

 

La Rexton Rentcar nimic nu e ascuns, nimic nu e inselator, costurile de inchiriere afisate pe site-ul companiei fiind reale, fara alte taxe ascunse incluse, pe care clientii ar putea fi obligati sa le achite ulterior.

Serviciile de inchirieri auto oferite de compania Rexton Rentcar sunt profesionale, corecte si preferate de cei care sunt adeptii unui transport efectuat in conditii de siguranta, la preturi fara concurenta. Firma activeaza atat pe raza municipiului Bucuresti, cat si la aeroportul Otopeni.

 

Pe site-ul oficial al companiei gasiti toate detaliile legate de tarifele serviciilor de inchirieri auto, modelele si tipurile de masini disponibile in parcul auto, dar si conditiile de inchiriere. Tot acolo cei interesati isi pot face din timp o rezervare.

 

Apeland la serviciile pe care compania Rexton Rentcar vi de ofera va veti bucura de o multime de avantaje :

 • Livrarea gratuita a autoturismului atat la aeroport cat si in alta locatie din Bucuresti, in timpul orelor de program 07.00-22.00
 • Receptionarea gratuita a masinii de la aeroport sau din alta locatie din Bucuresti, in intervalul orar 07.00-22.00
 • Aveti incluse in servicii gama asigurarile RCA si CASCO
 • Taxa de drum - Rovinieta este inclusa si ea in pretul serviciului
 • Pe peroada iernii, toate masinile sunt prevazute cu lanturi antiderapante

Rexton Rentcar este o firma flexibila, clientii fiind cei care opteaza unde anume va fi incheiat contractul de prestari servicii: fie la unul din aeroporturile din Bucuresti, fie chiar la locatia unde se doreste predarea in primire a autoturismului.

 

Printre alte avantaje pe care vi le confera parteneriatul cu firma Rexton Rentcar mai enumeram faptul ca Rexton Rentcar nu are inscriptionate masinile cu marcaje de genul "Inchirieri auto Bucuresti", dar si ca toate autoturismele sunt atent verificate din punct de vedere tehnic inainte de inchiriere, ele fiind dotate cu echipamente specifice fiecarui sezon in parte.

 

Daca gasiti o oferta mai buna la concurenta, Rexton Rentcar este gata sa va returneze de doua ori contravaloarea serviciilor de inchiriere. Preturile de inchiriere a unei masini din parcul auto al Rexton Rentcar incep de la 16 euro/zi (perioada minima 3 zile), ele ajungand pana la 12euro/zi, in situatia in care contractul de inchiriere este mai mare de 30 de zile.

 

Oricine isi doreste sa incheie un contract de inchiriere a unui autoturism de la firma Rexton Rentcar trebuie sa cunoasca faptul ca:

 • Persoana care va conduce masina (sau conducatorul desemnat) semneaza contractul cu firma, varsta minima a acesteia fiind de 21 de ani impliniti. In plus, trebuie sa se faca dovada posesiei unui permis de conducere valabil, cu o experienta in trafic de minin 2 ani
 • Tarifele pentru inchirieri masini sunt percepute in euro, contin TVA-ul si implicit asigurarile catre terti. Plata reprezentand contravaloarea inchirierii masinii se face in avans, pentru toata perioada dorita de catre client, valoarea monedei euro fiind cea practicata de BNR in momentul achitarii acesteia
 • Livrarea si restituirea masinii catre firma se face conform mentiunilor din contractul de inchirieri auto, la locul, data si ora indicata de client. Pentru livrarea/restituirea masinii pe raza orasului Bucuresti, sau la aeroporturile Henri Conada (Otopeni) ori Baneasa, in intervalul orar: 7.00-22.00 firma nu percepe taxe suplimentare. In cazul in care solicitarea este facuta in intervalul orar 22,00-7.00 clientul trebuie sa achite suplimentar suma de 10€.
 • Livrarea/restituirea masinii solicitate prin serviciul rent a car se poate face si in alte locatii din tara, cu acordul proprietarului masinii, doar pe baza unui tarif convenit si a unor conditii stabilite de comun acord de ambele parti.
 • Rexton Rentcar preda clientului autoturismul in conditii generale bune, orice informatie asupra conditiilor de prezentare fiind trecuta in contract. La randul sau, clientul se obliga, prin semnarea contractului de inchirieri auto, ca va returna masina in conditii perfecte, impreuna cu actele, accesoriile si echipamentele din dotare la locul, data si ora precizate in contract.
 • In cazul intarzierii anuntate de pana la o ora fata de cea specificata in contractul inchirieri auto semnat, firma nu percepe nici un fel de taxe suplimentare. Daca masina inchiriata este returnata cu o intarziere anuntata mai mica de trei ore fata de cea specificata in contract, se va percepe un tarif suplimentar echivalent cu inchirierea pentru o jumatate de zi. Iar pentru intarzieri mai mari de trei ore se va achita un tarif suplimentar, egal cu plata unei zile de inchiriere auto.
 • La expirarea datei si orei precizate in contractul de inchiriere incheiat de ambele parti, acesta devine nul, cu exceptia cazului in care proprietarul Rexton Rentcar si solicitantul nu doresc, de comun acord, o prelungire a contractului sau alte conditii convenite anterior.
 • Daca la expirarea contractului de inchiriere auto autoturismul nu este predat in conditiile prevazute, firma isi rezerva dreptul sa declare furat autoturismul la politie.

 

Pentru servicii de inchirieri profesioniste si masini de calitate, alege parteneriatul cu compania bucuresteana Rexton Rentcar!

Rexton Rentcar - masina potrivita gustului tau!

 

Contact:

Compania: Rexton Rentcar
Ţara: Romania
Judeţ: Bucureşti
Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Cladova 6
Telefon: 0754 422 599
Fax: 0318 151 018


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Rochiile de zi nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba
book Tapet de la Decolandia
book Sistem de alarma GSM cu Supraveghere Canton
book Alegeti surse neintreruptibile de energie de calitate, prelungiti viata echipamentelor electrice
book Optati pentru popi metalici second hand, un necesar pentru eficienta in sustinerea placilor de beton
book Beneficiati de combinatia unei sigurante sporite cu durabilitate utilizand usi Porta Doors
book Hidroizolatii si eficienta maxima in impiedicarea infiltrarii apei
book Pentru servicii de colectare deseuri periculoase in Prahova, cereti ajutor profesional de la Pacos Eco Colectare!
book Comandati cu incredere cele mai puternice si calitative produse, magnetii Neodim din oferta companiei Euromagnet!
book Cele mai bune masini de facut gheata le gasiti la Frigotehnics Serv Com!
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Inchirieri microbuze - tot ce trebuie sa stii
book Inchirieri automobile – noile oferte
book Inchirieri auto in Bucuresti – masini noi in flota Five
book Inchirieri auto – Oferta pentru toamna 2019
book Transport autocar - eficientizare si reusita sigura
book Inchirieri microbuze - o alegere inspirata alaturi de o firma de renume
book Automatic Gearbox sau puncte forte in domeniul reparatii cutii automate
book 5 argumente pentru care sa alegi Automatic Gearbox pentru reparatii cutii automate
book Reparatii cutii automate - calitate reprezentativa pentru un service de elita
book Tractari auto Bacau - firma experimentata orientata catre clienti
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online