Informatii comunicate

COMUNICATE

 

A&G DATA - Evaluari imobiliare precise pentru diverse scopuri


A&G DATA - Evaluari imobiliare precise pentru diverse scopuriCategorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : SC. Zoom-Biz Srl
publicat pe : 14.05.2014

Printr-o evaluarea imobiliara intelegem procesul de estimare a unui tip de valoare, al unui tip de proprietate la o anumita data. Este foarte important de precizat ca o evaluare de acest gen reprezinta o estimare, si nu un calcul exact al unei valori folosind o formula matematica. Cel mai important element intr-un astfel de proces este constituit de raportul de evaluare. Acesta din urma reprezinta concretizarea procesului de evaluare si este util pentru cunoasterea valorii de piata a proprietati dumneavoastra. In cazul in care sunteti interesat de evaluarea unei proprietati imobiliare, echipa de evaluatori imobiliari A&G DATA, acreditati A.N.E.V.A.R. (Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania), ofera servicii de evaluari imobiliare la cel mai inalt nivel de profesionalism. 

 

Evaluari imobiliare oferite de A&G DATA, servicii profesioniste de cel mai inalt nivel calitativ!

Ramura evaluarea bunurilor imobile este una dintre activitatile de baza a firmei A&G DATA. Aceste activitatii de evaluare constau in estimarea valorii a terenurilor si constructiilor. Conform legislatiei,  sub notiunea de bunuri imobiliare sunt considerate bunurile: terenurile,  portiunile de subsol, plantatiile prinse de radacini, cladirile, constructiile si alte lucrari legate strans de pamant, adica toate bunurile a caror deplasare nu este posibila fara a cauza prejudicii considerabile destinatiei lor.

 

Evaluarea proprietatii imobiliare se realizeaza in diverse scopuri, printre care: raportari financiare, tranzactii care implica transferul proprietatii, credite sau imprumuturi garantate cu proprietatea, litigii, probleme de impozitare, consultanta sau luarea unor decizii investitionale. 

 

In activitatea lor de evaluare, profesionistii A&G DATA respecta standardele de evaluare aplicabile pe teritoriul Romaniei conform legislatiei si armonizate la standardele internationale din acest domeniu. Ei ofera clientilor societatii informatii reale cu privire la piata de imobiliare si bunuri mobile si stabilesc valoarea corecta de piata a bunurilor aflate in proprietate, pentru diverse scopuri.

 

Cum se va derula procesul unei evaluari imobiliare?

Daca va aflati in situatia de a necesita o opinie impartiala asupra valorii cladirii, casei, apartamentului, terenului, hotelului, spatiului comercial sau industrial, apelati la A&G DATA, o societate cu experienta in domeniu. In cazul in care alegeti sa colaborati cu firma din Giurgiu, un expert evaluator autorizat ANEVAR se va deplasa la domiciliul dumneavoastra pentru a inspecta documentele si caracteristicile proprietatii imobiliare, dupa care va analiza informatiile din piata si le va corela cu inspectia efectuata. Dupa aceste prime analize, concluziile obtinute prin acest studiu sunt trecute intr-un raport de evaluare, finalizat cu valoarea de piata estimata a proprietatii.

 

Punctele de vedere ale expertului in evaluari imobiliare difera de la caz la caz, intotdeauna fiind aleasa abordarea si metoda de calcul cea mai potrivita pentru scopul evaluarii si caracteristicile constructiei. Iata toate caracteristicile relevante ale proprietatii pe care orice raport de activitate le va contine: 

- localizarea, descrierea fizica si juridica si atributele economice sau de a genera venit;

- dreptul de proprietate evaluat (proprietate deplina/libera, dreptul de a inchiria, dreptul chiriasului de ocupare si folosinta, dreptul de subinchiriere);

- orice proprietate mobila, adaugiri sau active necorporale care nu sunt proprietate imobiliara, dar sunt incluse în evaluare de mai jos;

- orice servituti, restrictii, impedimente, inchirieri, conditionari sau clasificari speciale asupra proprietatii sau a altor elemente de natura similara cunoscute;

- daca proprietatea subiect reprezinta un drept partial sau fractionar sau un segment fizic al unei parcele mai mari de teren.

 

Aparuta pe piata in anul 2002, A&G DATA este specializata atata in evaluari de bunuri imobiliare, cat si bunuri mobile. Cu sediul in judetul Giurgiu, firma ofera servicii si in Ialomita, Calarasi, Ilfov, Bucuresti si Teleorman. Echipa firmei este calificata, cu membri autorizati ANEVAR (Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania), care executa operatiunile de evaluare in conformitate cu cele mai inalte standarde, respectand intocmai normele si prevederile legale aflate in vigoare.

 

Date de contact:

Ing. Alexandru Stanca

Tel: 0729.95.22.25 / 0762.24.26.39

Email: alex@evaluariaxs.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Rochiile de zi nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba
book Tapet de la Decolandia
book Sistem de alarma GSM cu Supraveghere Canton
book Alegeti surse neintreruptibile de energie de calitate, prelungiti viata echipamentelor electrice
book Optati pentru popi metalici second hand, un necesar pentru eficienta in sustinerea placilor de beton
book Beneficiati de combinatia unei sigurante sporite cu durabilitate utilizand usi Porta Doors
book Hidroizolatii si eficienta maxima in impiedicarea infiltrarii apei
book Pentru servicii de colectare deseuri periculoase in Prahova, cereti ajutor profesional de la Pacos Eco Colectare!
book Comandati cu incredere cele mai puternice si calitative produse, magnetii Neodim din oferta companiei Euromagnet!
book Cele mai bune masini de facut gheata le gasiti la Frigotehnics Serv Com!
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
book Gama diversificata de masini de dopuit la Remont SRL
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online