Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Agregate Iasi – ce sunt agregatele


Agregate Iasi – ce sunt agregateleCategorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : Atelierul de Creatii Digitale
publicat pe : 10.08.2017

Sc Vam Sofi Trans SRL  este o companie cu sediul în Iasi care furnizează o gamă de materiale de construcție, în principal agregate Iasi pentru industria construcțiilor și alte sectoare de activitate. De asemenea, produce și oferă o gamă largă de bunuri și servicii asociate agregatelor Iasi.


Ce sunt agregatele?

Ansamblurile de construcții sau pur și simplu "agregatele" Iasi reprezintă o categorie largă de materiale sub formă de particule grosiere utilizate în construcții, inclusiv nisip, pietriș, piatră zdrobită, zgură, beton reciclat și agregate geosintetice. Agregatele Iasi sunt cele mai minerale din lume. Agregatele Iasi sunt o componentă a materialelor compozite, cum ar fi betonul și betonul asfaltic;


Agregatul Iasi servește ca armătură pentru a adăuga rezistență materialului compozit global. Datorită valorii relativ ridicate a conductivității hidraulice în comparație cu cele mai multe soluri, agregatele sunt utilizate pe scară largă în aplicații de drenare, cum ar fi scurgerea septică, canalele de scurgere ale pereților de reținere și drenajele marginilor de pe marginea drumului.


Agregatele Iasi sunt, de asemenea, utilizate ca materiale de bază sub fundații, drumuri și căi ferate. Cu alte cuvinte, agregatele Iasi sunt utilizate ca fundație stabilă sau bază rutieră / șină cu proprietăți previzibile și uniforme (de exemplu, pentru a preveni sedimentarea diferențială sub drum sau clădire) sau ca un prelungitor cu costuri reduse care se leagă cu ciment sau asfalt pentru a forma beton.


Aceste produse includ tipuri specifice de agregate Iasi grosiere și fine proiectate pentru utilizări ca aditivi la amestecuri de asfalt și beton, precum și alte utilizări în construcții. Sc Vam Sofi Trans SRL perfecționează în continuare specificațiile materialelor agregate Iasi pentru a adapta utilizarea agregată la nevoile și disponibilitatea disponibilă în locațiile lor.


Sursele pentru aceste materiale de bază pot fi grupate în trei domenii principale: Mineritul depozitelor de agregate Iasi minerale, inclusiv nisip, pietriș și piatră; Utilizarea zgurii deșeurilor de la fabricarea fierului și a oțelului; Și reciclarea betonului, care este fabricată în principal din agregate Iasi minerale. În plus, există câteva materiale (minore) care sunt folosite ca agregate Iasi ușoare de specialitate: argilă, piatră ponce, perlit și vermiculit.


Apariția unor metode moderne de sablare a permis dezvoltarea de cariere, care sunt utilizate acum în întreaga lume, oriunde există depozite de rocă de bază de calitate agregată. În multe locuri, nu există depozite bune de calcar, granit, marmură sau alte pietre de piatră de calitate.


În aceste zone, nisipul și pietrișul natural sunt exploatate ca agregate Iasi. În cazul în care nu există nici piatră, nici nisip și pietriș, cererea de construcție este, de obicei, satisfăcută prin transportul în agregat pe calea ferată, barja sau camionul. În plus, cererea de agregate Iasi poate fi parțial satisfăcută prin utilizarea zgurii și a betonului reciclat. Cu toate acestea, cantitățile disponibile și calitatea mai scăzută a acestor materiale le împiedică să fie o înlocuire viabilă a agregatelor  Iasi miniere pe scară largă.

Agregatele Iasi sunt folosite pentru: fabricarea betonului, construcția drumurilor și repararea căilor ferate. Agregatele se obțin prin exploatarea și procesarea pietrei, nisipului și a pietrișului.


Agregatele Iasi care se pot folosi în betoane sunt materiale granulare (de balastieră – sortate sau de carieră – concasate) – care constituie ponderea cea mai mare (~75-80%) în cadrul unui metru cub de beton. Pentru a putea fi utilizate în betoane, agregatele trebuie să fie sortate şi spălate.


Cariere si balastiere:

Carierele sunt exploatări de suprafață din care se excavează roci folosite în industria de construcții. Balastierele sunt exploatări amplasate pe albia unui râu din care se obțin diverse sortimente de nisip sau pietriș. 


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Scari din lemn masiv pentru interiorul caselor cu etaj
book Gaseste cada de baia potrivita pentru baia ta in magazine online
book Advertoriale SEO pentru promovarea oricarui business in mediul online
book Descopera o gama diversificata de cazi de baie in oferta magazinului Admina.com
book Garantia eficientei si calitatii in reparatii de termopane in Bucuresti
book Va doriti sa aveti o colaborare unica cu un electrician Brasov?
book Vreti sa beneficiati de serviciul de inchirieri microbuze?
book Imbunatateste-ti prezenta afacerii tale in mediul online cu Atelierul de Creatii Digitale
book De ce sa optati pentru servicii funerare in Bucuresti de la Casa Funerara Eva
book Garnitura termopan de la Repartermopan va confera maxima eficienta
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Cum sa gradinarim in siguranta
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online