Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Alege pompe cu pistoane rotative de cea mai buna calitate de la Ecotec


Categorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : SC. Zoom-Biz Srl
publicat pe : 29.09.2015

Compania Ecotec a fost infiintata in anul 2006 si este din Sibiu. Ofera solutii tehnice pentru gestionarea eficienta a dejectiilor din fermele avicole, respectiv fermele de bovine si suine, solutii ce se traduc in principiu prin produse si echipamente fiabile, performante, importate de la producatori renumiti pe piata de specialitate.

 

Scopul companiei Ecotec este de a veni in sprijinul clientilor sai, proprietari de ferme, cu modalitati eficiente si viabile de gestionare a dejectiilor, care asigura totodata costuri reduse pentru activitatile de colectare si imprastiere a acestora. Din oferta Ecotec nu lipsesc separatoarele de dejectii sau cisternele pentru transportul si imprastierea acestora, dar si echipamente pentru diverse aplicatii, cum ar fi mixere industriale sau o serie variata de pompe.

 

De asemenea, compania Ecotec sta la dispozitia clientilor si cu servicii de proiectare, executie si impermeabilizare a bazinelor de stocare a dejectiilor, respectiv ridicare a fabricilor modulare de biogaz, asigurand solutii personalizate, in functie de cerintele si nevoile existente.

 

Pompe cu pistoane rotative de la Ecotec

Aceasta companie ofera spre vanzare pompe cu pistoane rotative, echipamente ce prezinta siguranta optima in functionare, pentru activitati diverse, inclusiv gestiunea dejectiilor din cadrul fermelor de animale si pasari.

Modelele de pompe cu pistoane rotative  sunt de calitate germana, fiind recomandate in principal pentru activitatile de pompare a lichidelor cu pana la 30% substanta uscata in compozitie. Echipamentele prezinta 2 posibilitati in ceea ce priveste modul de antrenare, in functie de cerinte si necesitati clientii pot alege cardanul sau motorul electric cu anumite valori maxime de putere. Pompele sunt prevazute cu lobi din metal, acoperiti cu cauciuc, schimbarea acestora realizandu-se rapid si simplu prin detasarea piulitelor carcasei.

Cu o capacitate de pompare ce ajunge la 360 metri cubi/h, si o presiune cuprinsa intre 4-10 bar, aceste pompe cu pistoane rotative pot fi achizitionate la un raport optim calitate-pret.

 

Ce alte produse ofera firma Ecotec?

Pentru gestiunea eficienta a dejectiilor, dar si pentru aplicatii ce au in prim-plan apele uzate in oferta acestei companii se alfa si pompe submersibile fabricate in Germania. Echipate cu motoare electrice, cu puteri cuprinse intre 3-22 kW, aceste pompe submersibile asigura debite de pana la 600m cubi/h, au protectie electronica impotriva umiditatii, respectiv impotriva suprasarcinii, prezinta siguranta sporita in functionare, au un design simplu si compact, fiind usor de folosit in aplicatii dintre cele mai diverse. Constructia in S specifica permite folosirea lor in cadrul operatiunilor de pompare a dejectiilor ce prezinta resturi de paie sau asternut. De asemenea, sunt ideale si pentru pomparea namolurilor. Pot fi prevazute cu o serie variata de accesorii, in functie de cerinte si nevoi, accesorii ce faciliteaza activitatile vizate.

 

Daca doriti sa achizitionati o pompa verticala cu tocator, dispozitiv esential in activitatile pe care urmeaza sa le desfasurati acestea se afla in oferta companiei Ecotec, companie ce colaboreaza cu cei mai importanti producatori din domeniu pentru a-ti pune la dispozitie produse de top, care asigura rezultate pe masura asteptarilor. 

 

O astfel de pompa verticala cu tocator este o constructie compacta, fiabila si eficienta, aspecte garantate de Eisele, producatorul german al acestor tipuri de echipamente. Prevazuta cu segmenti de taiere, respectiv rotor spiralat, aceasta pompa verticala cu tocator pompeaza, dar si marunteste, avand o aplicabilitate variata in diferite domenii. Etansarile cu semeringuri asigura o rezistenta mecanica sporita, alimentarea fiind fortata datorita echiparii cu tipul de rotor mentionat (spiralat). In functie de modelul pompei ales, dispozitivele pot fi utilizate in bazine cu valori diferite in ceea ce priveste adancimea.

Atunci cand aveti nevoie de solutii pentru ferma dumneavoastra compania Ecotec este solutia ideala. Vizitati site-ul pentru mai multe detalii si produse si nu ezitati sa luati legatura cu echipa companiei.

 


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Rochiile de zi nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba
book Tapet de la Decolandia
book Sistem de alarma GSM cu Supraveghere Canton
book Alegeti surse neintreruptibile de energie de calitate, prelungiti viata echipamentelor electrice
book Optati pentru popi metalici second hand, un necesar pentru eficienta in sustinerea placilor de beton
book Beneficiati de combinatia unei sigurante sporite cu durabilitate utilizand usi Porta Doors
book Hidroizolatii si eficienta maxima in impiedicarea infiltrarii apei
book Pentru servicii de colectare deseuri periculoase in Prahova, cereti ajutor profesional de la Pacos Eco Colectare!
book Comandati cu incredere cele mai puternice si calitative produse, magnetii Neodim din oferta companiei Euromagnet!
book Cele mai bune masini de facut gheata le gasiti la Frigotehnics Serv Com!
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Cum sa gradinarim in siguranta
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online